۲۲۳۷۹
۱۹ نظر
۵۰۰۶
۱۹ نظر
۵۰۰۶
پ

کشورهای در حال مرگ را بشناسید!

درجهان کشورهایی وجود دارد که نرخ تولد در آنها بسیار پایین است و همین امر آینده آنها را به خطر انداخته است.

کشورهای در حال مرگ را بشناسید!

برترین ها: درجهان کشورهایی وجود دارد که نرخ تولد در آنها بسیار پایین است و همین امر آینده آنها را به خطر انداخته است. به گزارش برترین ها این پدیده همان چیزی است که سیاستداران و کارشناسان از آن به عنوان "خودکشی ملی"، "فاجعه فرهنگی"، "سرزمین بدون کودک" و غیره یاد می کنند. در این جا با ۱۰ مورد از این کشورها آشنا می شوید.

۱.ایتالیا ( نرخ تولد ۱.۴۱)

کشورهای در حال مرگ را بشناسید!

به گزارش برترین ها پسرها و مردهای جوان ایتالیایی معمولاً تا پایان دهه سوم زندگیشان با پدر و مادر خود زندگی می کنند. والدین ایتالیایی با کمال میل مخارج زندگی پسران خود را تقبل می کنند و این جزئی از فرهنگ ایتالیایی است. شاید مردهای جوان ایتالیایی از خود می پرسند وقتی پدری هست که مرا از نظر مالی حمایت می کند، و مادری که همیشه با غذاهای داغ خانگی از من پذیرایی می کند، چرا باید ازدواج کنم و مسئولیت های زندگی را به عهده بگیرم؟ البته این مشکل علت دیگری هم دارد، و آن حقوق کم مردم ایتالیا است. مردهای جوان ایتالیایی از نظر اقتصادی با مشکل مواجه هستند و به همین دلیل تر جیح می دهند ازدواج نکنند.

۲. جمهوری اسلواکی (نرخ تولد ۱.۴۱)

کشورهای در حال مرگ را بشناسید!

جمعیت این کشور به زحمت به بالای ۵ میلیون نفر و نرخ تولد آن حدود ۱.۴۱ است. این آمار برای کشوری که تنها در سال ۱۹۹۳ به عنوان یک کشور مستقل به رسمیت شناخته شد بسیار نگران کننده به نظر می رسد.

۳. اسپانیا (نرخ تولد ۱.۴۰)

کشورهای در حال مرگ را بشناسید!

نرخ تولد در این کشور حتی قبل از بحران اقتصادی هم یکی از پایین ترین نرخ های تولد در اروپا بود. تا سال ۲۰۱۰ مبلغ ۲۵۰۰ یورو بابت تولد نوزاد به خانواده ها پرداخت می شد که در حال حاضر به دلیل بروز مشکلات اقتصادی پرداخت آن متوقف شده است. به همین دلیل بسیاری از خانواده های اسپانیایی که از آینده اقتصادی کشور خود مطمئن نیستند، ترجیح می دهند اصلاً فرزندی نداشته باشند.

۴. لهستان (نرخ تولد ۱.۴۰)

کشورهای در حال مرگ را بشناسید!

بعد از سقوط کمونیسم در لهستان، زنان این کشور وارد عرصه کار و آموزش شدند. زنان لهستانی ترجیح می دادند در بیرون از خانه کار کنند و استقلال مالی و فکری داشته باشند. اما از آن جایی که هنوز در این کشور تبعیض جنسیتی وجود دارد، زنان ناچار باید بین داشتن کودک وکار بیرون از منزل یکی را انتخاب کنند. در عین حال نرخ بیکاری در لهستان بالا است و به همین دلیل خیلی ازمردم از تشکیل خانواده خوددداری می کنند.

۵. اتریش (نرخ تولد ۱.۳۹)

کشورهای در حال مرگ را بشناسید!

نرخ تولد در اتریش در طی دهه های اخیر سیری نزولی داشته است و "سکولاریزه شدن" یکی از علل عمده این مسئله است. اکثر زنان ترجیح می دهند در سنین بالاتر باردار شوند و در حال حاضر سن متوسط زایمان ۲۹ سالگی است.

۶. ژاپن (نرخ تولد ۱.۳۷)

کشورهای در حال مرگ را بشناسید!

ژاپن با یک شمشیر دولبه روبرو است: از یک طرف میانگین طول عمر در این کشور از اکثر کشورهای دیگر بالاتر است، و از سوی دیگر نرخ تولد در آن بسیار پایین است. این دو عامل می توانند به وقوع بحرانی در آینده این کشور منجر شوند. به گزارش برترین ها، حکومت ژاپن برای حل این مشکل تدابیری اندیشیده است، از جمله پرداخت ماهانه به خانواده ها برای کم کردن فشار اقتصادی و تشویق زوج های جوان به داشتن فرزند. با این حال هزینه های بالای زندگی، ساعات کار طولانی، استرس بالای محیط کار و عوامل دیگر زوج های جوان را از داشتن بچه منصرف می کنند.

۷. آلمان (نرخ تولد ۱.۳۶)

کشورهای در حال مرگ را بشناسید!

نرخ تولد در آلمان سال هاست که به سیر نزولی خود ادامه می دهد و حکومت این کشور هزینه های قابل توجهی را صرف مبارزه با این مشکل و تشویق زوج های جوان به داشتن فرزند کرده است. اما آنچه به ناکامی تلاش های حکومت انجامیده است جو خاص محیط کار در آلمان است که زنان شاغل باردار را جریمه می کند وبه راحتی به آنها مرخصی زایمان نمی دهد. این عوامل باعث می شود زنان آلمانی کلاً قید داشتن بچه را بزنند و نتیجه آن چیزی است که یکی از روزنامه های آلمان "سرزمین بدون کودک " می نامد.

۸. مجارستان (نرخ تولد ۱.۳۳)

کشورهای در حال مرگ را بشناسید!

تنها ۴۰ سال پیش کمتر کسی در مجارستان مجرد می ماند و ازدواج و داشتن فرزند بخشی مسلم و جدایی ناپذیر از زندگی مردم بود. اما اخیراً زوج های مجارستانی با گرایش به فرهنگ غرب، دیرتر ازدواج می کنند، داشتن بچه را به تاخیر می اندازند یا کلاً بچه نمی خواهند. این مسئله باعث شده تا مسیحیان و کاتولیک ها ایجاد یک "رنسانس اخلاقی" در جامعه را ضروری بدانند.

۹. پرتغال (نرخ تولد ۱.۳۲)

کشورهای در حال مرگ را بشناسید!

طبق گزارشات رسیده، مشکل پرتغال نداشتن بچه نیست، بلکه این است که خانواده های پرتغالی تنها به داشتن یک بچه بسنده می کنند. همچنین زنان پرتغالی اکثراً از همسران خود تحصیل کرده ترند و حضور آنها در اجتماع و محیط کار باعث می شود که جمعیت خانواده ها کم باشد.

۱۰. کره جنوبی (نرخ تولد ۱.۱۵)

کشورهای در حال مرگ را بشناسید!

این کشور در بین کشورهای OECD (سازمان همکاری اقتصادی و توسعه) کمترین نرخ تولد را دارد و ریشه آن به همان داستان تکراری بر می گردد: زنان یا ازدواج و مادر شدن را به تاخیر می اندازند، یا در کل کار خود را به زندگی مشترک ترجیح می دهند. اوضاع اقتصادی آشفته این کشور نیز تا حدی در ایجاد این مسئله نقش داشته است به طوری که بسیاری از مدارس تعطیل شده و دیگر در زمین های بازی و پارک ها کودکی دیده نمی شود!

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • خودم

    و در آخر هم ایران، اینجا بهت پول ندن هم تا دلت بخواد بچه دار میشن

  • سوگل

    ممكن است در اين كشورها نرخ تولد پايين باشد اما همين جمعيت كم پستهاي كليدي كشور را به عهده ميگيرند و مهاجران كشورهاي جهان سوم پستهاي سطح پايين را پس هرگز مشكلي نخواهند داشت. بهتر است به جاي اين جو سازي ها در رابطه با وجود بحران در كشورهاي ديگر به مشكلات در ايران بپردازيد.

  • mahdi

    kaheshe zado valad moshkelate kamtari az afzaiesh an darad siahie lashkar be hich dardi nemi khorad.

  • بدون نام

    این که عالیه!
    4تا باشن مفید باشن خیلی بهتر از اینه که 100تا باشن بی خاصیت!!!!

  • reyhoon

    المان و ژاپن و کره مگه میشه من گیج شدم ...نه دیگه چرا ایتالیا کشور مورد علاقه من چرا؟؟؟؟

  • فاران

    رشد جمعیت تو کشورهای پیشرفته پایین است و شاید روزی هم به صفر برسد ( هرگاه میزان زاد و ولد برابر با مرگ و میر باشد نرخ رشد جمعیت به صفر میرسد ) که این کشورها به کشورهای پیر معروفند ، اما ...
    اصلا" به ما چه که در چه وضعیتی هستیم !!!!

  • س.ا.ب

    کشور ایران هم سالهای اخیر رشدش خیلی کم شده اگر به اطراف خودتون هم نگاه کنید متوجه این موضوع میشید چون بیشتر خانواده های جوان ،تک فرزندی یا دو فرزندی هستند.چند سال پیش ،پیش بینی کرده بودن با رشد جمعیتی که اون زمان داشت تا سال 1400 جمعیت ایران 120 میلیون میشه اما اخیراً نگران پیر شدن کشور شدن.خود شما هم احتمالاً خواهان فرزندان زیادی نیستین.

  • تبسم

    كلاً فاران جون ما در وضعيت"همه چى آرومه. من چقدر خوشبختم"هستيم!

    پاسخ ها

    • فاران

      چکار کنم تبسم جان :
      این خونسردی من دوستام رو کشته !!
      ممنون از شما

  • mostafa

    اراذل هرچی کمتر بهتر شکر که دارن منقرض میشن دنیا هم میمونه واسه ایرانیها و بس

    پاسخ ها

    • hamed

      برادر شما آلمانیها ژاپنی ها و کره ایها و اتریشی هارو اراذل حساب میکنی؟مطمئنم شوخی میکنی.

  • علیرضا

    متاسفانه در کشورهایی که سیستم تربیتی خوبی دارند این وضعیت هست ولی در کشور ما فقط رشد جمعیتی داریم اما رشد فرهنگی.... همون زاد ولد نکنیم بهتره

  • برف

    خدا به ما رحم کنه با این رشد جمعیتمون
    کاش بعضی از ما انقدر که به فکر بالا بردن زاد و ولد هستیم به فکر تربیت و سالم تحویل اجتماع دادنشون هم بودیم...

    پاسخ ها

    • فاران

      موافق ، درود بر شما با این دید منطقی و زیبایت ( + )

    • برف

      ممنونم آقا فاران

  • mITRA

    eY KASH YE KAM iRANIA YAD BEGIRAN KEIFIAT ,O, KAR AIE MOHEME NA KAMIAT

  • کوروش

    یکی دیگه از تفاوتهای کشورهای متمدن با کشورهای جهان سوم!!!!!!!!!!!1

  • saeed

    مشکل انفجار جمعیت

    عالی بود

  • سيدحس

    باسلام به نظر بنده در انتخاب كشور پير يا جوان موارد بيشتري بايستي مورد مطالعه قرار بگيره ١- آيا رشد جمعيت كشور فوق با امكانات و منابع موجود در اون كشور مطابقت دارد ٢-آيا امكانات موجود براي مردم فراهم ميشود ٣- فاصله رفاهي كشورهاي فوق با كشورهاي ديگر چگونه است أيا كمبود دارنديامازاد٤- نتيجه اينكه كشوري پيرمحسوب ميشه كه جوانش بعداز فارغ التحصيل شدن تازه ١٠ سال بايد بگرده تا يه كاري پيدا كنه ؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج