بلندترین مجسمه های دنیا +عکس
«فابریس فویله» عکاس فرانسوی ساکن پاریس، در پی خلق اثری در مورد سمبلیسم و خود برتر پنداری بود، اما نمیتوانست نقطه شروعش را پیدا کند.
فویله میگوید: "این مجسمه (که یک مجسمه ژاپنی و در ستایش بوداسف کانون بودائی است) درست در مرکز شهر قرارگرفته است. به نظر غولآسا، بسیار تأثیرگذار و بسیار فراتر از واقعیت میآمد. من ابتدا فکر کردم که عکس مونتاژ شده است اما نه، واقعی بود. نقطه شروع ام را پیدا کردم. من کاملاً مجذوبش شده بودم و باید میفهمیدم که آیا بازهم مجسمههایی ازایندست در دنیا، وجود دارند یا نه."
سپس وی چندین مجسمهی دیگر در دنیا پیدا کرد؛ در لهستان با مجسمهای 36 متری از مسیح برخورد کرد که در شهر کوچکی به نام شوویبودزن قرار داشت و در چین با مجسمه گوآن یو در شهر یانچنگ. وی میافزاید: "ابتدا بر اساس اندازه، این مجسمهها را انتخاب میکردم. من مجسمههایی بلندتر از صد متر میخواستم. سپس شیوه انتخابم را عوض کردم و مجسمههایی را بر اساس طراحی آنها انتخاب کردم. اینگونه بهتر میتوانستم میزان بت کردن یک شخص را بسنجم. بهعنوانمثال، نمیتوان تأثیر طراحی استالینیستی را بر روی بنایی چون بنای رنسانس آفریقایی در داکار پایتخت سنگال، نادیده گرفت."
فوله، برای یافتن تعادل مناسب بین مجسمههای مذهبی و آنهایی که شخصیتی سیاسی و یا ملی را تصویر میکنند، تلاش بسیاری کرد. همانطور که خود میگوید، او فریفته نیاز انسان به "ساخت معابدی بیاندازه بزرگ بهعنوان نمادی از قدرت" بود. "درست است که این مجسمهها نماد هستند، اما درعینحال کارکردی آموزشی دارند و به مخاطب خود، حس قابل تقلید بودن را القا میکنند."
مجسمه دای کانون، ۱۰۰ متر، ساخته شده در سال ۱۹۹۱، سندای ژاپن
مادر سرزمین پدری، ۶۲ متر، ساخته شده در سال ۱۹۸۱، کییف، اوکراین
مائو زدانگ، ۳۲ متر، ساخته شده در سال ۲۰۰۹، چانگشا، چین
دعای مسیح، ۳۰ متر، ساخته شده در سال ۲۰۰۷، ماندو، اندونزی
بنای رنسانس آفریقایی، ۴۹ متر، ساخته شده در سال ۲۰۱۰، داکار، سنگال
عیسی مسیح پادشاه، ۳۶ متر، ساخته شده در سال ۲۰۱۰، شوویبودزن، لهستان
بیاکوی بزرگ، ۴۳ متر، ساخته شده در سال ۱۹۳۶، تاکازاکی، ژاپن
بودای بزرگ ساکیامون، ۹۲ متر، ساخته شده در سال ۲۰۰۸، انگ تانگ، تایلند
مجسمه گوآن یو، ۸۰ متر، ساخته شده در سال ۲۰۱۰، یانچنگ، چین
ندای سرزمین مادری، ۸۷ متر، ساخته شده در سال ۱۹۶۷، ولگوگراد، روسیه
ارسال نظر