۱۲۱۶۴۲۰
۳ نظر
۲۷۴۹
۳ نظر
۲۷۴۹
پ

مرد ژاپنی که مثل سگ زندگی می‌کند!

یک مرد ژاپنی پس از صرف ۱۵,۰۰۰ دلار برای یک لباس سگ، به آرزوی همیشگی خود یعنی تبدیل شدن به یک حیوان چهار پا دست یافته است.

روزیاتو: یک مرد ژاپنی پس از صرف ۱۵,۰۰۰ دلار برای یک لباس سگ، به آرزوی همیشگی خود یعنی تبدیل شدن به یک حیوان چهار پا دست یافته است. مردی که توکو نام دارد، به آژانسی به نام زپت ساخت لباس سفارشی یک سگ Collie را سفارش داد که ساخت آن ۴۰ روز زمان برد.

2

یک کلیپ ویدیویی عجیب از این مرد ژاپنی به نام توکو که لباس شبیه به یک سگ Collie به تن داشت، اوایل آوریل، در یوتیوب منتشر شد. در این ویدیو او چهار دست و پا در مقابل دوربین ایستاده و موسیقی شاد پیانو در پس‌زمینه پخش می‌شود. همانطور که موسیقی پخش می شود، او پنجه راست خود را دو بار به نشانه احوالپرسی بلند می کند و بعد پنجه چپ خود را بالا می آورد. در این ویدیو او در حال غلتیدن روی زمین و تکان دادن پاها و پنجه های خود در هوا دیده می شود.

3

در حالی که برخی لباس‌های او را خیلی عالی و واقعی می دانند، برخی دیگر گفته‌اند که این لباس غیرطبیعی به نظر می‌رسد. یکی از بینندگان این ویدیو گفت: «مهم نیست چقدر پول خرج کردی، سگ واقعی نمی شی».

4

این لباس توسط شرکت ژاپنی زپت ساخته شده است که لباس ها و فیگورهای تبلیغاتی تلویزیونی و فیلم ها را تهیه می کند. سخنگوی زپت گفت: «این لباس طرح سگ که از ظاهر یک سگ Collie ساخته شده است، یک سگ واقعی را باز آفرینی می کند که روی چهار پا راه می رود.»

5

این مرد ژاپنی با انتشار ویدئویی در توییتر از داخل لباس سگ و غلتیدن روی زمین، نوشت: «یک لباس سفارش دادم! با تشکر از شما، من توانستم آرزوی خود را برای تبدیل شدن به یک حیوان برآورده کنم!». او گفت که محدودیت هایی وجود دارد، اما می تواند در آن حرکت کند. با این حال، اگر بیش از حد حرکت کند، شبیه سگ نخواهد بود.

6

این پست که اکنون بیش از ۵۰,۰۰۰ لایک خورده، در اینترنت پخش شده است.

 

پخش-نشدن-ویدئو

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    خاک تو سرت بدبخت

  • ناشناس

    جالب نیست، معلومه فیکه!

  • رضا

    خلایق هرچه لایق

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج