زیباترین شهرداریهای آلمان
ساختمانهای شهرداری در شهرهای آلمان از عظمت و زیبایی خاصی برخوردارند. بسیاری از این ساختمانها از دیرباز برجای ماندهاند.
دویچهوله: ساختمانهای شهرداری در شهرهای آلمان از عظمت و زیبایی خاصی برخوردارند. بسیاری از این ساختمانها از دیرباز برجای ماندهاند. زیباترین شهرداریهای آلمان را در این گزارش تصویری ببینید:
شهرداری هامبورگ
ساختمان شهرداری شهر هامبورگ از عظمت و زیبایی خاصی برخوردار است. این ساختمان بین سالهای ۱۸۸۶ تا ۱۸۹۷ و با هزینهای بالغ بر ۱۱ میلیون مارک طلای آلمان ساخته شده و دارای ۶۴۷ اتاق است. ساختمان شهرداری هامبورگ در ۲۶ اکتبر ۱۸۹۷ با برگزاری یک جشن و انتخاب نخستین شهردار و تحویل کلید شهر به او افتتاح شد. معماری آن ترکیبی از رنسانس، گوتیک و باروک است.
تالار شهرداری هامبورگ
تالار ساختمان شهرداری هامبورگ یکی از زیباترین بخشهای این بناست که در آن مراسم رسمی و پذیرایی سران کشورها و میهمانان برگزار میشود. محمدرضا شاه پهلوی و ملکه الیزابت از جمله میهمانان شهر هامبورگ بودهاند. از سال ۱۳۵۶ میلادی هر سال در روز ۲۴ فوریه مراسم و جشن "Matthiae-Mahlzeit" در این تالار برپا میشود.
شهرداری برمن
۶۰۰ سال است که در این ساختمان (سمت چپ) شهرداری شهر برمن قرار دارد. این بنا تنها ساختمان شهرداری در اروپا است که ویران نشده. این ساختمان جزو میراث جهانی یونسکو است و از قرن هفدهم نمای آن با تعدادی مجسمه سنگی نیز مزین شده است.
شهرداری سرخ برلین
شهرداری سرخ از سال ۱۹۹۱ بار دیگر به مرکز جلسات مجلس سنای شهر و مقر دفتر شهردار برلین تبدیل شده است. این ساختمان بین سالهای ۱۸۶۱ تا ۱۸۷۱ ساخته شد و پس از پایان جنگ دوم جهانی و تقسیم آلمان در قسمت "آلمان شرقی" قرار گرفت.
شهرداری هانوفر
ساختمان شهرداری هانوفر آنقدر زیبا طراحی شده که به "نماد شهر" تبدیل شد. یکصد سال از عمر ساختمان "شهرداری جدید" میگذرد. ساختمان شهرداری قدیمی شهر هانوفر در سال ۱۴۱۰ ساخته شده است.
شهرداری هانوفر
در داخل ساختمان شهرداری هانوفر چهار مدل از این شهر در ادوار مختلف تاریخی ساخته شده که مورد توجه بازدیدکنندگان قرار میگیرد. یک آسانسور هم آنها را تا زیر سقف گنبد شهرداری بالا میبرد.
شهرداری "ورنیگهروده"
ساختمان شهرداری شهر "ورنیگهروده" (Wernigerode) واقع در ایالت زاکسن آنهالت در شرق آلمان در سال ۱۲۷۷ میلادی برای برگزاری مراسم و جشنها و به عنوان ساختمان دادگستری ساخته شد. از این ساختمان از قرن شانزدهم میلادی به بعد به عنوان شهرداری استفاده شد.
ساختمان شهرداری لایپزیگ
ساختمان قدیمی شهرداری شهر لایپزیگ که اکنون از آن به عنوان موزه استفاده میشود در قرن شانزدهم ساخته شده است. این ساختمان با ۹۰ متر طول برای چشمان ایرانیها که به تقارن در معماری عادت دارند، اندکی نامتقارن است، زیرا برج و گنبد آن در وسط ساختمان قرار نگرفته است.
ساختمان شهرداری فرانکفورت
این ساختمان از قرن پانزدهم مقر شهرداری در شهر فرانکفورت است و به آن "رومر" (Römer) گفته میشود. توضیحات متعددی در باره این نام وجود دارد که بر اساس یکی از آنها، صاحب ساختمان قبل از واگذاری آن به شهرداری با "رومیها" در ایتالیا تجارت میکرده است.
تالار قیصر در شهرداری فرانکفورت
تالار قیصر که تابلوهایی از تصاویر ۵۲ قیصر و پادشاه آلمان در آن نصب شده یکی از قسمتهای دیدنی شهرداری فرانکفورت است که مراسم بسیاری، از جمله اهدای جوایز نیز در آن برگزار میشود. بالکون این تالار میزبان رهبران کشورها و همچنین تیمهای ملی و المپیک آلمان است که در رقابتهای جهانی به افتخارات و عناوینی دست مییابند و مورد استقبال و تشویق مردم قرار میگیرند.
شهرداری شهر بامبرگ
در اسناد تاریخی برای نخستین بار در سال ۱۳۸۷ میلادی از این ساختمان نام برده شده و بعدا بین سالهای ۱۴۶۱ تا ۱۴۷۱ میلادی با ایجاد تغییراتی به شکل امروزین درآمده است. بر اساس اسناد، اسقف شهر با خواست شهروندان برای داشتن یک شهرداری مخالفت کرد و به آنها برای ساخت شهرداری زمین نداد و مردم شهر هم وسط رودخانه این ساختمان را بنا کردند.
شهرداری روتنبورگ
شهر کوچک روتنبورگ در ایالت بایرن واقع شده و بیشتر ساختار معماری قرون وسطایی آن حفظ شده است. ساختمان شهرداری بین سالهای ۱۲۵۰ میلادی تا ۱۴۰۰ ساخته شده و قسمت جلوی آن که به سبک رنسانس است در سالهای ۱۵۷۲ تا ۱۵۷۸ بنا شده است. روتنبورگ بین سالهای ۱۲۷۴ تا ۱۸۰۳ شهری ثروتمند بود که پس از جنگهای سی ساله از اهمیت آن کاسته شد.
ساختمان شهرداری مونیخ
ساختمان شهرداری شهر مونیخ بین سالهای ۱۸۶۷ تا ۱۹۰۹ و به سبک نئو گوتیک در "میدان مارین" ساخته شده است. دو یا سه بار در روز نواختن ناقوسها و رقص عروسکها شمار زیادی تماشاچی و گردشگر را جذب این ساختمان میکند.
نظر کاربران
ادم لذت میبره دمشون گرم
خوشبحالشون با این شهرهای با اصالت ، همه معماریهای قدیم شهرشون را باشکوه حفظ کرده اند . ولی شهرداریهای ایران بخصوص تهران شهرها و آثار و خانه های قدیمی شهرها را نابود کردند بخاطر پول و جواز و ساخت و ساز و رشوه و فساد ...
شهرداری تبریز و شهرداری رشت هم ساختمان با طراحی زیبا دارند
اگر دقت کنین شهرداریاشون رو براساس سبک معماری خودشون میسازن ولی توی ایرام کم کم معماری اصیل ایرانی داره از بین میره
آدم دلش میخواد تا ابد اینجاها کار کنه...
اینجور جاها کارگری کنی باز لذت بخشه