رونق تابوتهای عجیب در دوران کرونا
کرونا بازار مرگ و میر را گرم کرده است. برای برخی به گور سپرده شدن یا آنگونه که در غرب رواج یافته به آتش سپرده شدن در تابوتی ساده تصورناپذیر است.
دویچهوله: کرونا بازار مرگ و میر را گرم کرده است. برای برخی به گور سپرده شدن یا آنگونه که در غرب رواج یافته به آتش سپرده شدن در تابوتی ساده تصورناپذیر است.
تابوتهای هنری و عجیب در این گزارش تصویری را ببینید:
کرونا به حضور مرگ در زندگی بشر قوت بیشتری بخشیده است. فرهنگ خاکسپاری در سالهای اخیر بخصوص در کشورهای غربی دستخوش تغییراتی شده است. برای نمونه در آلمان بیش از ۷۳ درصد از درگذشتگان وصیت کردهاند بجای دفن در قبرستان، سوزانده شوند.
برای برخی اینکه در تابوتی ساده به خاک سپرده شوند تصورناپذیر است. آنها میخواهند تابوتشان نمایانگر شخصیت و راه و روش زندگیشان باشد. یک شرکت نیوزیلندی تابوتهای جدیدی را روانه بازار کرده است. (عکس: تابوتی برای آتشنشانها)
تابوتی به شکل شیرینی "دونات با کرم وانیل" ساخت شرکت "Dying Art" نیوزیلند
مراسم خاکسپاری در کشورهای مسیحی اغلب چند روز پس از مرگ برگزار میشود. این مراسم معمولا در کلیسا شروع میشود و سپس تابوت برای دفن به قبرستان برده میشود. (عکس: تابوتی برای عاشقان شکلات)
تابوتهایی برای عاشقان فیلمها و سریالهای "پیشتازان فضا"، عاشقان "لگو" (LEGO) و قایقرانی.
تابوتی برای عاشقان گل و گیاه.
تابوتهایی که از حالت عمومی و یک دست خارج شدهاند و جنبه "فردی" پیدا کردهاند. هر کسی با دیدن این تابوت با خصوصیات و علائق فرد درگذشته آشنا میشود. (مرحوم عاشق موسیقی و نواختن پیانو بود).
شرکت "Dying Art" نیوزیلند تابوتی برای "پلنگها" هم طراحی کرده است.
هنرمندان همواره نگاهی هنری به پدیده مرگ و خاکسپاری داشتهاند. سالها پیش موزه شهر کاسل نمایشگاهی با عنوان "تابوتهای عجیب و غریب انگلیس" برگزار کرد. (عکس: تابوتی به شکل اسکیت در نمایشگاه کاسل سال ۲۰۰۵)
در نمایشگاه "تابوتهای عجیب و غریب انگلیس" که در سال ۲۰۰۵ در موزه شهر کاسل برگزار شد در مجموع ۱۶ تابوت به نمایش درآمدند. (عکس: تابوتی به شکل سورتمه).
در آفریقا هم فرهنگ ساختن تابوتهای عجیب و غریب و هنری برای مردگان رواج دارد. (عکس: یک تابوتساز غنایی که تابوتهایی به شکل شیر یا برای درگذشتگان نظامی به شکل توپ ساخته است).
تابوتهای تابوتساز غنایی به شکل اتومبیل یا هواپیمای "ایر کانادا".
تابوتهای نقاشی شده اثر "آلفرد اوپیولکا" در نمایشگاه سال ۲۰۰۶ با عنوان "هنر روی تابوت".
قرنها پیش هنرمندان مصری نیز تابوتهایی خلق کردند که نه تنها حامل اجساد مومیایی شده بودند بلکه درون و بیرون آن نیز حاوی پیامهایی به شکل نقاشی هستند.
نظر کاربران
دیگه مردی چه فرق میکنه تو دریا بندازنت تو تابوت بذارنت توقبر بذارن روی خاک چه بسوزوننت هیچ فرقی نداره این زنده هاا هستن که برا کاسبی این کارهارو میکنن
پاسخ ها
حرف حق
همش کاسبی پوله والا مرده نیاز نداره عملش دنبالش هست دیگه حالا مثل سنگ قبره چه فرق میکنه مرمر باشه یا سیمان مردی رفت
امان از جهل و ظاهر بینی بشر
چطور شد بهمون لقب اشرف مخلوقات دادن؟
پاسخ ها
حیوانات از بودن وموندن کنارما خجالت می کشن،
بابا پول اینا رو بدین چارتا فقیر لاقل اون دنیا یه ثوابی گیرتون بیاد
وگرنه وقتی میردی تو طلا هم که بزارنت دیگه ارزشی نداره
پاسخ ها
هرکشوروهرفرهنگ وهچنين هر مذهبی برای خود رسم و رسوماتي برای خودش دارد سعی کنیم به آداب هم احترام بگذاریم