۱۰۹۴۳۵
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

کلاه گیسو های بامزه آماندا لیلی +عکس

همه بچه ها از سر کردن کلاه های پشمی فراری اند. ایده جالبی که به ذهن آماندا لیلی رسیده است ممکن است باعث شود بخشی از کودکان حاضر به قبول این کلاه ها شوند.

تاپ ناپ: همه بچه ها از سر کردن کلاه های پشمی فراری اند. ایده جالبی که به ذهن آماندا لیلی رسیده است ممکن است باعث شود بخشی از کودکان حاضر به قبول این کلاه ها شوند. این کلاه ها به شکل مو و گیسو های واقعی بافته شده اند . نه تنها کودکان از پوشیدن آنها خوششان میآید حتی بزرگتر ها هم از دیدن کودک خود با این کلاه ها بیشتر لذت خواهند برد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج