۸۹۱۶۵
۲ نظر
۵۰۰۷
۲ نظر
۵۰۰۷
پ

فناوری در معماری

در این مطلب ساختمان هایی را معرفی کرده ایم که هر کدام به فناوری خاصی مجهز هستند. مثلا برجی در ژاپن هست که با لرزش زمین نمی لرزد و فقط جابه جا می شود! یک ساختمانی در آمریکا هست که تانکر آب دارد تا آب باران را در خود جمع و تصفیه کند.

فناوری در معماری
برترین ها: در این مطلب ساختمان هایی را معرفی کرده ایم که هر کدام به فناوری خاصی مجهز هستند. مثلا برجی در ژاپن هست که با لرزش زمین نمی لرزد و فقط جابه جا می شود! یک ساختمانی در آمریکا هست که تانکر آب دارد تا آب باران را در خود جمع و با تصفیه آن، آب ساختمان را تامین کند.

هتل دیسک آبی

فناوری در معماری

در چند سال گذشته، دبی به خانه شیک ترین، بهترین و لوکس ترین هتل های دنیا تبدیل شده است. از برج‌العرب گرفته تا ساختمان های زیبای دیگر. اما گویا قرار است این شهرِ مملو از ساخته های بشری، محل سکونت نخستین هتل زیرآبی دنیا نیز باشد. هتل Water Discus دو دیسک بزرگ است که یکی در آب و دیگری در بالای آب قرار گرفته اند. این هتل ۲۲ اتاق عایق صدا در دل اقیانوس و در عمق ۱۰ متری دارد.

Taipei ۱۰۱

فناوری در معماری

این ساخمان عظیم الجثه تا پیش از سال ۲۰۱۰ و ساخته شدن برج خلیفه در دبی، بلندترین ساختمان دنیا به شمار می رفت. این برج ۱۰۱ طبقه دارد. از نظر تامین و مدیریت انرژی و طراحی جایزه های متعددی گرفته است و بلندترین ساختمان دوستدار محیط زیست دنیا به شمار می رود. پنجره های دوجداره تا ۵۰ درصد از ورود گرمای بیرون به داخل ساختمان جلوگیری می کنند و ۳۰ درصد از آب مورد نیاز ساختمان نیز بازیابی می شود. اینترنت ماهواره ای و فایبراپتیک نیز از همان ابتدا در این ساختمان وجود داشتند و به طور دایم در هر حال به‌روزرسانی هستند. این برج در تایوان قرار دارد.

Apple Campus ۲

فناوری در معماری

این ساختمان زیبا که شبیه دونات بزرگی دیده می شود یکی از شهرک های فناوری اپل است و دیوارها و سقف این ساختمان با پانل های جذب انرژی خورشیدی پوشانده شده اند تا بخشی از انرژی لازم برای داخل ساختمان را تامین کند. این ساختمان مملو از آزمایشگاه های R&D (تحقیق و توسعه)، بخش های تست و تالار سخنرانی با دوهزار صندلی است که رقیبی در دنیا ندارد. Campus ۲ در کوپرتینو در کالیفرنیای آمریکا قرار دارد.

The Kingdom Tower

فناوری در معماری

برج پادشاهی در حال حاضر در حال ساخت در شهر جده در عربستان سعودی است و قرار است بلندترین برج دنیا و نخستین ساختمانی بشود که ارتفاع آن به یک کیلومتر می رسد. فقط تماشای این برج هم به آدم سرگیجه می دهد. برج پادشاهی به شکل مثلث و شیب‌دار ساخته می شود تا در برابر باد مقاومت بیشتری از خود نشان دهد. داخل این ساختمان ۵۹ آسانسور قرار دارد که هر ده متر را در عرض یک ثانیه طی می کنند.

Sky City One

فناوری در معماری

به نظرتان برای ساخت یک آسمان‌خراش چقدر زمان لازم است؟ ده ماه؟ چند سال؟ شاید جالب باشد بدانید برج های Sky City در عرض ۹۰ روز ساخته شده اند. البته ۱۲۰ روز هم مراحل پیش ساخت آن طول کشیده تا این برج های ۸۳۸ متری از زمین بروند و سر به آسمان بکشند. دلیل سریع ساخته شدن این ساختمان استفاده از مواد و مصالح پیش ساخته بوده است. تقریبا ۹۵ درصد از مصالح این برج در کارخانه ساخته و در این اینجا سرهم شده اند. حقیقت این است که مراحل ساخت مواد پیش ساخته حدود ۶ ماه زمان برده است و ۹۰ روز فقط زمانی است که این قطعات روی هم سوار شده اند. این ساختمان در چین واقع شده است.

Yokohama Landmark Tower

فناوری در معماری

این برج که در یوکوهامای ژاپن قرار دارد، حدود ۲۷۵ متر ارتفاع دارد و در برابر زلزه مقاوم سازی شده است. این ساختمان در نتیجه زمین لرزه حرکت می کند، اما نمی لرزد. در برابر باد و بارش های باران و برف نیز مقاوم است و مواد مورداستفاده در ساخت آن کاملا انعطاف پذیر هستند.

BSkyB Harlequin ۱

فناوری در معماری

این ساختمان در سال ۲۰۱۱ میلادی گشایش یافته است و طراحی کاملا صنعتی دارد و تکنیکال دارد. هواکش و بادگیرهایی که برای این ساختمان تعبیه شده اند باعث می شود تا هوا در داخل و صدا در بیرون ساختمان باقی بمانند. منبع آبی نیز دارد که آب باران را ذخیره و تصفیه و تقریبا بخش اعظم آب ۱۳۰۰ ساکن این ساختمان را تامین می کند. این همه فناوری استفاده شده در این ساختمان باعث می شود تا حدود ۶۷ درصد در مصرف انرژی صرفه جویی شود.

Samsung HQ

فناوری در معماری

ساختمان مرکزی سامسونگ نیز که مرکز تحقیق و توسعه محصولات این شرکت کره ای است، جزو ساختمان های خاص به حساب می آید. این ساختمان ۱۰ طبقه دارد و به طور جالبی نماد طبیعت در داخل ساختمان است. سه طبقه از آن باغ است که انواع درختان و مسیر پیاده روی و استراحت برای کارمندان این کمپانی دارد. سقف شیشه ای بزرگ این بنا نیز نمای ۳۶۰ درجه از طبیعت و آسمان خدا را به ساکنین ارایه می دهد. این دفتر در سن حوزه آمریکا واقع شده است.

Torre Agbar

فناوری در معماری

این برج جالب توجه در اسپانیا و شهر بارسلونا قرار دارد و جذابیت آن استفاده هوشمندانه از نور است. Torre Agbar حدود ۴۵۰۰ لامپ LED دارد که در شب نورافشانی های بسیار جالبی دارند. نمای این ساختمان در شب می درخشد و تصاویر جالبی با نور نمایش می دهد. البته از آن جالب تر، هزاران حسگر گرمایی موجود در ساختمان است که در همه جای نمای آن قرار دارند و دمای بیرون را رصد می کنند و در نتیجه، پنجره ها و منفذهای ساختمان را باز و بسته می کنند.

Hearst Tower

فناوری در معماری

از دیگر ساختمان های دوستدار محیط زیست باید به برج Hearst اشاره کرد. این ساختمان اداری در نیویورک قرار دارد. کفپوش های این ساختمان رسانا هستند. همه لوله هایی که در دیوار کار شده اند از جنس پلی اتیلین هستند و به چرخش آب به منظور خنک سازی فضا کمک می کنند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • مي مي

    برج تايپي 101 كار معمار آمريكايي اما چيني تبار آي ام پي هستش .
    آخري هم كار معمار فقيد سر نورمن فاستره و بر روي يك ساختمان قديمي قرار گرفته و طرح توسعه اون ساختمان محسوب ميشه .
    معمار بقيه ساختمانها رو نميشناسم . اگه نويسنده مطلب ميدونه لطفا بنويسه .

  • بدون نام

    نمیدونم در این دنیای فن آوری که با اینهمه سرعت در حال تحول هستش، چرا ما حتی در ساختمانهای جدیدمون از تکنولوژی هزار سال پیش آنهم بصورت ناقص استفاده میکنیم.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج