دکوراسیون منزل ایرانی؛ خانه ۲۰۷ متری در کرج
بعد از گذراندن یک روز شاد و به یاد ماندنی در کنار خانواده چهار نفره متوسلی، حالا به جرئت می توانم بگویم این خانه تماما از جنس خودشان بود؛ ساده، صمیمی، بی ریا، پر از شور و شوق زندگی.
وب سایت چیدانه: آنجا برای من خانه نبود، حس بود؛ حسی که رنگ داشت، عمق داشت، شور داشت و از هر سمت مرا در بر گرفته بود. می توانستم روح زندگی را در تک تک وسایلی که آنجا بود لمس کنم. بعد از گذراندن یک روز شاد و به یاد ماندنی در کنار خانواده چهارنفره متوسلی، حالا به جرئت می توانم بگویم این خانه تماما از جنس خودشان بود؛ ساده، صمیمی، بی ریا، پر از شور و شوق زندگی.
گفتن قصه خانه آدم ها در تورهای خانه گردی کاری است که همیشه ما به عنوان نویسنده انجام می دهیم اما شنیدن قصه و داستان های آن ها از زبان خودشان بدون شک لطفی دیگر دارد. به همین خاطر تصمیم گرفتیم این بار داستان کامل این خانه دیدنی و هیجان انگیز را از زبان صاحبان دوست داشتنی آن یعنی خانم ماهوتی و آقای متوسلی بشنویم. پس این ویدئوی تماشایی را از دست ندهید.
خانه خانواده متوسلی در یک نگاه
تعداد افراد ساکن : ۴نفر
شغل صاحب خانه : آقای متوسلی: شغل آزاد / خانم ماهوتی: گریمور و نقاش
موقعیت: کرج، شهرک بنفشه
متراژ فضا : ۲۰۷ متر
سال ساخت: ۱۳۹۴
طبقه دوم
ملک شخصی
تعداد اتاق خواب : سه
تعداد سرویس بهداشتی : سه
سبک : وینتج
رنگ غالب : طوسی
ویژگی برجسته : چیدمانی ساده و صمیمی، استفاده از رنگ های خنثی در کنار رنگ های گرم و شاد
طراح یا ایده پرداز : خانم ماهوتی
مدت طراحی: در طی دو سال
بیشتر وسایل بازسازی شده اند.
هزینه: چون همه کارها را خود خانم ماهوتی انجام داده اند، هزینه اندکی داشته است.
فضای مورد علاقه : همه خانه
وقتی زن، همسر و مادری همه فن حریف باشی
وحیده ماهوتی می گوید: «بیشتر کارهای انجام شده روی وسایل قدیمی را خودم و در برخی موارد با همکاری همسرم انجام دادم. هدفم از این کار بیشتر درست کردن دست سازهای خودم بود. دوست داشتم دور ریختنی کمتری داشته باشیم و وسایل کهنه را بازسازی کنیم. دلیل استفاده حداکثری از رنگ طوسی، این بود که رنگ های دیگر با آن هماهنگی بیشتری داشته و بهتر خود را نشان دهند.»
دستان هنرمند وحیده، بهترین برند دنیاست
وقتی درباره برند وسایل و مبلمان خانه از وحیده پرسیدم، به جای لیست کردن تعداد زیادی برند، قصه بازسازی و نونوار کردن آن ها را برایم گفت که در ویدئوی بالا می توانید از زبان خودش بشنوید.
لذت داشتن خانه ای از جنس خودت
وحیده درباره تجربه شخصی اش اینگونه می گوید: «این نظر شخصی بنده است و برای همه صدق پیدا نمی کند. من با درست کردن هر قطعه هنری لذت می برم چه رنگ دیوار باشد یا یک دست سازه هنری یا کشیدن یک تابلو نقاشی. خلاصه بعد از هر بار دیدنش اینقدر لذت می برم که ترغیب می شمو دوباره و دوباره یک اثر هنری دیگر خلق کنم و این باعث می شود چیزی که من در خانه ام دارم هیچ جای دیگری مشابهش پیدا نشود و از این نظر منحصر به فرد و تک باشد.»
فضای پذیرایی که در نگاه اول ورود به خانه چشم را می گرفت، با مبل های یادگار مادربزرگ چیدمان شده بود، مبل هایی که با دستان هنرمند وحیده ماهوتی به زیبایی بازسازی شده اند.
اندکی جلوتر در فضای پذیرایی پنجره ای تمام قد، چشم اندازی بی نظیر به دماوند داشت که با انتخاب مناسب و به جای گلدان های ایکیا، جذابیت این منظره دوچندان شده بود.
کنسول پتینه کاری شده نیز یادگاری قدیمی بوده که دستان هنرمند وحیده آن را با تکنینک پتینه کاری به شکلی جذاب و هماهنگ با دیگر قسمت های خانه در آورده بود.
در کنار فضای پذیرایی، فضای نشیمن و تماشای تلویزیون در ارتفاعی بالاتر قرار گرفته بود و تمام عناصر این فضا نیز هرکدام به گونه ای از وسایل قدیمی بازیافت شده و به چنین شکلی درآمده بودند.
مبلمان نشیمن به صورت تخت های ساده بوده اند که با رنگ های طوسی توسط خانم ماهوتی رنگ آمیزی شده اند. تنها یکی از مبل ها برای ایجاد تضاد رنگی و جذابیت در فضا به رنگ قرمز درآمده است که این جسارت استفاده از رنگ ها را به خوبی نشان می دهد.
دف پاره شده ای که تبدیل به آینه شده را روی دیوار می بینید.
فضای آشپزخانه با یک طراحی خوب و هوشمندانه از فضای پذیرایی جدا شده، طوری که هم محرمیت آن حفظ شده و هم فضایی برای غذاخوری در نظرگرفته شده است. در عین حال طراحی یکدست کابینت به عنوان زمینه این قسمت انتخاب خوبی بوده است.
دیواری که در این تصویر به عنوان یک نقطه کانونی می بینید، تک تک آجرهایش توسط خانم خانه چسبانده و در نهایت رنگ آمیزی شده است.
آشپزخانه ای که هم بسته است هم باز...
می رسیم به اتاق خواب ها، فضاهایی که همچنان از دستان توانمند وحیده جان می گیرند. میز توالت قدیمی وحیده نیز با رنگ آمیزی توسط او، تبدیل به عنصری هماهنگ با دیگر عناصر خانه شده است.
اتاق سام، پسر چهارساله خانواده متوسلی، فضایی است که با روحیات او هماهنگی زیادی دارد. از نقاشی های روی دیوار گرفته تا بتمنی که نقشش را روی اسباب بازی های او می بینیم، همه نمودی از انرژی های پایان ناپذیر سام هستند.
اتاق سایه کوچولو که مثل این نوزاد هفت ماهه دل می برد...
حضور به هنگام و مناسب اکسسوری ها و تزیینی ها، اتفاقی بود که در این خانه خیلی حس می شد، چیزی که نه تنها باعث شلوغی و آزار نبود بلکه حس شادمانی و طراوت خانه را دوچندان کرده بود.
نظر کاربران
ایکاش من به جاثی 207 متر یه خونه 100 متری داشتم 207 متر پیشکش .... اینارو باید برد یه خونه 55 متری که نتونن توش تکون بخورن ... اونقت ببینن میتونن اینطوری ابراز خوشبختی و خوشحالی کنن.... حالا من که خوبم خونه داریم 37 متر .... اون دیگه فاجعه به تمام منعی هستش.... لطفا از این چیزا تو سایت قرار ندید ... مردم نون برای خوردن ندارن... چه برسه برای دیزاین خونشون بخوان اینطوری تصمیم بگیرن... انصاف نیست.
پاسخ ها
شاید اگه از کینه و نفرتت کم کنی تو زندگی پیشرفت کنی
طرف زحمت کشیده پول دراورده دوست داره اینطور خرج کنه
اینهمه کینه برای چیه
بی نظیر بود
پذیرایی و خواب خودشون خوب بود ولی اتاق بچه ها زیاد خوب دکور نشده. تخت نوزاد نباید کنار کمد به اون بلندی باشه بهتره دورش خالی باشه.
در ضمن روروئک برای بچه از رده خارج شده. استفاده نکنید.
دوسش داشتم مخصوصا چشم انداز خونشون عالی بود مبارکشون باشه
اول که عکسارو دیدم زیاد خوشم نیومد.
ولی فیلم رو که نگاه کردم نظرم به کل عوض شد بینظیر بود
ای خددددداااااا.....مبارکشون باشه.خدارو شکر که پول دارن هنر هم دارن...خدایا هر کسی که به هر نحوی احساس خوشبختی میکنه رو خوشبخت کن...
کیف کردم به خدا حالم خوب شد از این خانواده ... کاش همه الگو بگیرن
حیف که من سبک وینتج زیاد خوشم نمیاد... ولی مبارکشون باشه
روروئک هیچوقت از مد نمی افته !!!
خیلی بدرد بخور ه )!!