۷۰۸۳۷۱
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

عادات ناپسندی که موقعیت شغلی‎تان را به خطر می‎اندازد

اگر وظایف شغلی تان را تمام و کمال انجام می دهید اما هر یک از این عادات را دارید، باید بدانید که ندانسته موقعیت شغلی تان را به خطر می اندازید. از این عادت ها پرهیز کنید

وبسایت روزیاتو : اگر وظایف شغلی تان را تمام و کمال انجام می دهید اما هر یک از این عادات را دارید، باید بدانید که ندانسته موقعیت شغلی تان را به خطر می اندازید. از این عادت ها پرهیز کنید.

نگرش منفی نسبت به کار و زندگی

وقتی کسی مداوم در حال شکایت است و در مجموع نگرشی منفی نسبت به کار و زندگی دارد، این مسأله بر اطرافیان او تأثیر می گذارد، به ویژه آنکه تحقیقات نشان می دهد این احساسات سرایت پذیر هستند. این نگرش منفی در نهایت همکاران تان را در برابر شما قرار می دهد و می تواند باعث از دست دادن کارتان شود چون مدیران تان دیگر حاضر به شنیدن حرف های منفی شما نیستند.

عادات ناپسندی که موقعیت شغلی‎تان را به خطر می‎اندازد

عدم رعایت بهداشت فردی

همه ی ما در صبح روزهای کاری دچار عجله هستیم اما این دلیل بر آن نیست که پیش از رفتن به سر کار، مسواک زدن دندان ها یا استفاده از دئودورانت را از قلم بیندازید. بوی بد دهان و بدن باعث دوری کردن دیگران از شما می شود. رعایت بهداشت فردی نه تنها برای حفظ سلامتی، بلکه برای موقعیت شغلی شما ضروری است.

فقدان مسئولیت پذیری

یکی از ویژگی های اصلی افراد خودشیفته آن است که مسئولیت کارهای خود را قبول نمی کنند و در صورتی که گروه با شکست مواجه شود، دیگران را مورد حمله قرار می دهند. در ابتدا دیگران این رفتار را تحمل می کنند اما با گذشت زمان پی می برند مناسب کارتان نیستید و شما را کنار می گذارند. اگر تقصیری به گردن شما است، آن را بپذیرید و از آن درس بگیرید.

پوشش نامناسب

اگرچه امروزه شرکت های بیشتری قوانین سختگیرانه ای در مورد پوشش کارکنان خود ندارند اما این به معنی آن نیست که می توانید با شلوار جین پاره یا دمپایی به سر کار بروید. پوشش رسمی و مناسب به شما اعتبار می بخشد و نشان می دهد با محیط کاری خود در تناسب هستید. طبق تحقیقات صورت گرفته، ۸۰ درصد از مدیران بیان کرده اند پوشش افراد بر انتخاب آن ها برای شغل و ترفیع شغلی موثر است.

افراط در استفاده از عطر

بوهای مختلف در محیط کار، از بوی غذا گرفته تا عطر کارکنان، می تواند آزاردهنده باشد یا حتی باعث حواس پرتی شود. این مسأله می تواند باعث دوری کردن همکاران تان از شما شود یا موجب شود شخصی بی ملاحظه به نظر بیایید. در بعضی شرکت ها استفاده از عطر برای کارکنان ممنوع است. پس از استفاده از عطرهایی که بوی تندی دارند پرهیز کنید.

عادات ناپسندی که موقعیت شغلی‎تان را به خطر می‎اندازد

افراط در جلب رضایت دیگران

اگر از آن دسته کسانی هستید که توانایی نه گفتن به دیگران را ندارند، همیشه تلاش می کنید به خواسته های دیگران عمل کنید و متوجه نیستید چه چیزی برای شما و کارتان اولویت دارد، باید بدانید که این رفتار باعث می شود دیگران شما را شخصی زودباور و مطیع بدانند و مدیران تان تصور کنند شما خود را درگیر کارهای زیادی می کنید و وقت و انرژی تان را هدر می دهید اما کار مفیدی انجام نمی دهید.

عدم توجه به جزئیات

این مسأله می تواند ناشی از تنبلی یا توجه به مسائل بی اهمیت در کارتان باشد. اگر حجم زیادی از یک گزارش را مطالعه می کنید اما قادر نیستید اشتباهات آن را تشخیص دهید، کار خود را به درستی انجام نمی دهید.

عادات ناپسندی که موقعیت شغلی‎تان را به خطر می‎اندازد

تأخیر داشتن

شکی نیست که تأخیر همیشگی، موقعیت شغلی تان را به خطر می اندازد. اگر جایی که در آن مشغول به کار هستید تأکید زیادی بر وقت شناسی دارد، بدیهی است که تأخیر نشان دهنده ی بی توجهی به مقررات محل کارتان است. مدیران خیلی زود چنین افرادی را اخراج می کنند.

افراط در گفتن «ببخشید»

به خاطر داشته باشید که نباید بیش از اندازه از جمله ی «ببخشید» استفاده کنید. گفتن این جمله زمانی که ضرورتی ندارد، باعث می شود به نظر برسد از نظرات خود مطمئن نیستید.

بی توجهی به تأثیرات کلام

شیوه ی صحبت کردن شما می تواند تصوری منفی یا مثبت از شما به وجود آورد. برای آنکه صحبت هایتان تأثیرگذاری لازم را داشته باشد از کلمات مناسب استفاده و با اعتماد به نفس صحبت کنید. وقتی جملات تان را سوالی مطرح می کنید، این کار مهارت شما را زیر سوال می برد و به اعتبارتان صدمه می زند.

کمبود اعتماد به نفس

مردم از کسانی پیروی می کنند که اعتماد به نفس داشته باشند. پس نشان دادن آن اهمیت بسیار زیادی دارد. اما این کار را چگونه باید انجام داد؟ محکم دست دهید، پشت تان را صاف و سرتان را بالا نگه دارید، ارتباط چشمی را حفظ کنید و در تعامل با دیگران با انرژی رفتار کنید.

عادات ناپسندی که موقعیت شغلی‎تان را به خطر می‎اندازد

قدرشناس کمک دیگران نبودن

بسیاری از افراد موفق با کمک دیگران به جایگاه فعلی شان دست یافته اند. اگر در مراحل ابتدایی کارتان کسی در محل کار به شما کمک کرده است با او مهربان باشید و با بقیه ی همکاران تان هم رفتار مناسبی داشته باشید. این کار شیوه ی خوبی برای شکل گیری رابطه است.

شرکت نکردن در فعالیت های گروهی

مدیران خواهان آن هستند تا کارکنان شان جزئی از گروه باشند؛ نه فقط برای آنکه این کار باعث صمیمیت می شود، بلکه تیمی که اعضای آن به همدیگر نزدیک باشند به خاطر یکدیگر خواهند جنگید. ساعاتی را با جمع همکاران تان بگذرانید و در کنار یکدیگر تفریح کنید. این روابط زمانی که نیاز به کمک داشته باشید به کارتان خواهند آمد.

انجام کارهای شخصی در ساعات کاری

برای همه ی ما گاهی پیش می آید بخشی از ساعات کاری را صرف مسائل شخصی خود کنیم، مثلا کمی زودتر از محل کار خارج می شویم تا به یک قرار شخصی برسیم یا به دوستان یا خانواده ی خود پیغامی می دهیم. اما اگر این کارها را مرتبا انجام دهید، نشان دهنده ی آن است که برای کار خود یا زمان شرکت ارزشی قائل نیستید. می توانید تماس های شخصی تان را به ساعت ناهار موکول کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج