اختلافات مادر و دختری
اختلاف های مادر و دختری از جمله مشکلات متداول در یک خانواده است.مشکل، زمانی به وجود می آیدکه این اختلاف نظرها رفته رفته تشدید شود و به نقطه ای خطرناک برسد. در اینجا شما را با راهکارها و قوانینی آشنا می کنیم که به وسیله آن بتوانید از بعضی اصطکاک ها و درگیری ها جلوگیری کرده و یا آنها را تعدیل کنید.
نکاتی که در بالا ذکر شد به علاوه مثال هایی از این دست، کاملا معمولی است و در هر خانواده ای اتفاق می افتد؛ ولیکن مشکل، زمانی به وجود می آیدکه این اختلاف نظرها رفته رفته تشدید شود و به نقطه ای خطرناک برسد. در اینجا شما را با راهکارها و قوانینی آشنا می کنیم که به وسیله آن بتوانید از بعضی اصطکاک ها و درگیری ها جلوگیری کرده و یا آنها را تعدیل کنید.
قوانینی که مادر ملزم به اجرای آن است:
زمانی که جر و بحث شما و دخترتان به نقطه اوج خود رسید و شما متوجه شدید که این موضوع از حالت یک جدل معمولی خارج شده است، باید بحث کردن را متوقف کرده و به زمانی که هر دوی شما اعصابی راحت تر دارید، موکول کنید. بدین ترتیب مادر می تواند بهتر و منطقی تر راجع به موارد اختلاف صحبت کند.
بهترین موقع برای ادامه بحث به دو دلیل زیر، فردای آن روز است:
الف. شما و دخترتان اعصابی راحت تر دارید.
ب. موضوع بحث هنوز تازه است و موضوعیت دارد.
در جلسه ای که با هم به گفتگو می پردازید، این نکات را رعایت کنید:
۱. هر کس باید نقطه نظرات خود را به راحتی و بدون واهمه بیان کند.
۲. هر دو خواسته هایشان را مطرح کرده و تلاش کنند در پایان به یک جمع بندی صلح آمیز و دوستانه برسند.
۳. طرفین باید در این جلسه کمی به طرف مقابل هم ارفاق کنند و در برابر نظرات مخالف، انعطاف بیشتری نشان دهند.
۴. مهمترین قانون! فریاد زدن بر سر یکدیگر ممنوع!
در صورتی که بحث به بی راهه و دعوا کشیده شود، دوباره ادامه بحث را به زمانی دیگر موکول کنید.
قوانینی که دختر ملزم به اجرای آنها است:
همه قوانینی که مادر ملزم به اجرای آن شده بود، برای دختر خانواده نیز صدق می کند. وقتی که بر سر مسائل بسیار ناچیز بین شما و مادرتان مشاجره به وجود آمد؛ از این موقعیت فرار نکرده و پیوسته خونسردی خود را حفظ کنید. تلاش کنید ضمن بیان واضح و روشن عقاید و دیدگاه های خود، مادرتان را به آرامش دعوت کنید. بدانید که تنها با آرامش و آشتی می توانید زندگی سالم و بی دغدغه ای داشته باشید.
اگر ما در شما به حرف های منطقی شما اهمیت نداد و عصبانیتش فروننشست، بحث را ادامه ندهید و با کمال آرامش برای او نامه ای بنویسید و آن را با تشکر از زحماتی که او تا به حال برای شما متحمل شده است، شروع کنید و بعد دلایل و خواسته های منطقی تان را ذکر کنید. راه دیگر این است که شما از یک شخص سومی که مورد اعتماد هر دو طرف است و می تواند بی طرفانه میان شما قضاوت کند، بهره بگیرید؛ مثل معلم، مشاور و ...
حرف آخر
بگومگوهای مادر و دختری با رعایت قوانینی که گفتیم حل شدنی است؛ به شرطی که هر دوی آنها به دنبال حفظ رابطه دوستانه با یکدیگر باشند و بخواهند تا با هم یک تیم مطمئن تشکیل دهند. فاصله ها را از بین ببرید و بیشتر برای یکدیگر وقت هزینه کنید. تفریحاتی را که مقبول سلیقه هر دوی شما است را انتخاب کرده و با هم از آن لذت ببرید و علاقه های همدیگر را با کمی از خودگذشتگی محترم بشمارید.
نظر کاربران
اختلاف سنی و فاصله زمانی باعث درک نکردن وجروبحث میشه و همیشه دختربایدسکوت کنه
من که همیشه با مادرم بحث میکنم!!!!!!!!!!!!!!!
من که سالهاس با مامانم بجز سلام و خداحافظ چیزی نداریم بگیم.....چون کلمه اول به دوم دعوامون میشه. و بیشتر هم بخاطر اینه که ایشون به یه سری باورهای اشتباه در گذشته چسبیدن و حاضر نیستن اندکی نظرشونو تغییر بدن...گاهی واقعن حس میکنم بچه سر راهی ام !!!
پاسخ ها
تیناجان من هم اینگونه فکرمیکردم...که اشتباه بود..اماهمیشه حرف دلت روبگوهیچ حرفی روتودلت نگه ندارحتی اگراون لحضه گوش ندن عزیزم همیشه بااحترام..من چوب سکوتم روخوردم
من که سالهاس با مامانم بجز سلام و خداحافظ چیزی نداریم بگیم.....چون کلمه اول به دوم دعوامون میشه. و بیشتر هم بخاطر اینه که ایشون به یه سری باورهای اشتباه در گذشته چسبیدن و حاضر نیستن اندکی نظرشونو تغییر بدن...گاهی واقعن حس میکنم بچه سر راهی ام !!!
دقيقا
بهتره مادرها خيلي توجه كنن..چون من بعد از عقد اجازه ندادم همسرم با خانواده ام ارتباط داشته باشه..و ديگه حاضر نشدم خودم هم باهاشون رابطه داشته باشم...سالهاست مادرم حسرت رفتار تندش رو ميخوره و من واقعا دلتنگش نيستم
آرزو به دلم موند يكبار مامانم به من بگه عزيزم يا من رو ببوسه!!!!