۶۱۴۴۰۴
۲ نظر
۵۰۱۹
۲ نظر
۵۰۱۹
پ

آیا تصمیم به طلاق می‌تواند ژنتیکی باشد؟

آیا ممکن است طلاق، بین نسل‌ها منتقل شود فقط به این دلیل که بچه‌ها با والدین از هم جدا شده‌شان زندگی می‌کنند، یا اینکه پدر و مادر «ژن طلاق» را انتقال می‌دهند؟ مطالعات پیشین همیشه نشان داده‌اند که بچه‌های طلاق، بیشتر در معرض طلاق در زندگی‌ آینده‌ی خود در بزرگسالی هستند.

برترین ها - ترجمه از هدی بانکی: آیا ممکن است طلاق، بین نسل‌ها منتقل شود فقط به این دلیل که بچه‌ها با والدین از هم جدا شده‌شان زندگی می‌کنند، یا اینکه پدر و مادر «ژن طلاق» را انتقال می‌دهند؟ مطالعات پیشین همیشه نشان داده‌اند که بچه‌های طلاق، بیشتر در معرض طلاق در زندگی‌ آینده‌ی خود در بزرگسالی هستند. اما چرا اینگونه است؟ آیا طلاق بواسطه‌ی عوامل اجتماعی و روانشناسی، مثلا تمایل بچه‌ها به تقلید از والدین، منتقل می‌شود یا اینکه ممکن است دخالتی ژنتیکی این میان نقش داشته باشد؟
آیا تصمیم به طلاق می‌تواند ژنتیکی باشد؟
تحقیقی جدید که به زودی در نشریه‌ی Psychological Science منتشر خواهد شد، این موضوع را آشکارتر می‌کند.

این تحقیق توسط دانشمندان دانشگاه کومون ولث ویرجینیا (VCU) در ریچموند و با همکاری تیمی در داشنگاه لوند سوئد انجام شد.

چرا طلاق در خانواده جاری می‌شود؟

پروفسور سالواتوره می‌گوید: ما بررسی کردیم که آیا فرزندانی که والدین بیولوژیکی‌شان طلاق گرفته بودند، بیشتر در معرض جدایی و طلاق در زندگی آینده‌‌ی خود بودند یا نه. ضمنا این را هم بررسی کردیم که آیا بچه‌هایی که پدر و مادر خوانده‌شان طلاق گرفته بودند هم بیشتر در معرض جدایی در زندگی آینده‌ی خود بودند یا خیر.
اگر بچه‌ها همانند والدین بیولوژیکی خود عمل کنند، ما می‌فهمیم که این عامل ژنتیکی است که منجر به این تشابه شده است چون والدین بیولوژیکی، تنها ژن‌ها را به فرزندان خود منتقل می‌کنند. و برعکس؛ اگر بچه‌ها همانند والدین خوانده‌ی خود رفتار کنند، ما می‌فهمیم که دلیل این تشابه، بزرگ شدن در شرایط طلاق است، زیرا پدر و مادر خوانده، فقط محیط و شرایط زندگی را ( و نه ژن‌ها) برای فرزند خوانده‌های خود فراهم می‌کنند.

دانشمندان، تجزیه و تحلیل گسترده‌ای روی ۸۲۶۹۸ فرزند انجام دادند که بیانگر تاثیرات محیطی چشمگیری بود. اما وقتی این محققان سعی کردند با استفاده از اطلاعات جمع آوری شده از فرزندان بیولوژیکی و فرزند خوانده‌ها، به نتیجه‌ای برسند، معلوم شد فرزند خوانده‌ها از نظر طلاق، مشابه والدین بیولوژیکی خود عمل می‌کردند، نه شبیه پدر و مادر خوانده‌ی خود. بنابراین پژوهشگران نتیجه گرفتند شواهد مستدلی وجود دارد که نشان می‌دهد فاکتورهای ژنتیکی، بر واگیر داشتن طلاق میان نسلی دخیل است، اما شواهدی که برای تاثیرات محیطی طلاق وجود دارد، ضعیف هستند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    اوه شت ....پس اینطوری باشه باید دور فرزندان طلاقو برای ازدواج خط کشید

  • سوسکه

    ژنش رو نمیدونم اما من یه خانواده ای رو میشناسم که اکثر دختراشون طلاق میگیرن .بیشتر از اون که به ژن ربط داشته باشه به جسارتی که توی خانواده بهت میدن ربط داره

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج