کارآفرینان موفقی که از مشکلات ذهنی رنج می برند
نام افرادی که در این لیست آمده است کارآفرینان و رهبران موفقی هستند که آوازه آن ها در تمام دنیا پیچیده است. اما این انسان های موفق علیرغم شهرتی که دارند با یکسری بیماری های ذهنی دست و پنجه نرم می کنند. شاید خواندن این مطلب درک شما را نسبت به سلامت ذهن تغییر دهد.
استیو جابز
اگر تا به حال بیوگرافی استیو جابز را خوانده باشید متوجه شده باشید که کار کردن با او غیرممکن بوده است. استیو جابز از اختلال شخصیتی وسواس فکری عملی رنج می برد و همین بیماری باعث می شد نسبت به شرکا و کارمندهایش بیش از اندازه ریزبین و ایرادگیر باشد.
هوارد هیوز
هوارد هیوز موفق ترین کارآفرین، سرمایه گذار، هوانورد، مخترع، بشردوست و فیلمساز آمریکایی بود که مانند استیو جابز از بیماری وسواس فکری عملی رنج می برد.
استی لادر
استی لادر محصولی را تولید کرد که هنوز هم یکی از معروف ترین برندهای آرایشی در دنیاست. مشکلی که پیدا کرده بود این بود که دائما صورت مردم را لمس می کرد. حتی هنگامی که بیرون می رفت صورت غریبه ها را لمس می کرد.
هنری فورد
فورد برای غلبه بر بیماری خوانش پریشی (ناتوانی در خواندن) هر عملی را چندین بار تکرار می کرد تا تبدیل به عادت می شد. این بیماری در افراد درجه های مختلفی دارد و با وجود این که هوش نرمالی دارند در سریع خواندن و نوشتن کلمات مشکل دارند. همین تمرین ها به او کمک کرد تا توانایی هایش شکوفا شده و یکی از مشهورترین و موفق ترین شرکت ها را تاسیس کند.
توماس ادیسون
همه ما ادیسون را به عنوان یک دانشمند می شناسیم اما کمتر کسی می داند که او با مشکل خوانش پریشی خود غلبه کرده است تا بتواند کمپانی برق را راه اندازی کند.
ریچارد برانسون
ریچارد برانسون معروف ترین کارآفرین موفقی است که با مشکل خوانش پریشی دست و پنجه نرم می کند. او نخستین موفقیتش را از سرمایه گذاری در مجله ای به نام دانش آموز آغاز کرده و تا کنون که صاحب یک برند بین المللی به نام ویرجین است. برانسون می گوید خوانش پریشی باید به عنوان نشانه استعداد بالقوه در نظر گرفته شود.
جیمی الیور
اختلال خوانش پریشی جیمی الیور مشهورترین سرآشپز و کارآفرین دنیا را متوقف نکرده است و آشپزخانه و رستوران های جیمی به شهرت جهانی رسیده است. باورکردنش سخت است اما جیمی نخستین کتابش را در سن ۳۸ سالگی خوانده است.
اینگوار کامپراد
اینگوار موسس ایکیا شرکت معروف لوازم خانگی سوئدی زمانی بزرگ ترین خرده فروش مبلمان را تاسیس کرد که از مشکل خوانش پریشی رنج می برد.
چارلز شواب
چارلز شواب تاجر و سرمایه گذار میلیاردر آمریکایی در نکته برداری در مدرسه مشکل داشت و انگلیسی را دو بار مردود شد. او از مشکل خود آگاه نبود تا زمانی که تشخیص داده شد پسرش هم به این مشکل گرفتار شده است.
درست است که این افراد از مشکلاتی رنج می بردند اما همچنان برای رسیدن به رویاهای شان پافشاری می کردند. بیماری های ذهنی و اختلالات شناختی در میان مردم شایع است و میلیون ها نفر در دنیا هستند که از مشکلات ذهنی رنج می برند.
آمارهای اخیر نشان داده است نیمی از کارآفرینان موفق دچار چنین مشکلاتی هستند که ممکن است دلیلش فشار و استرسی باشد که حرفه شان ایجاد می کند.
نظر کاربران
اکثرا خوانش پریشی داشتند. کاش در این مورد بیشتر توضیح میدادید