پیتزا با خمیری كه خودتان درست كردهاید همیشه لذتبخشتر است. برای این كار باید خمیر را زمان پهنكردن به یك توپ كوچك تبدیل و از مركز شروع كنید.
راحتترین راه برای پهن كردن خمیر پیتزا
پیتزا با خمیری كه خودتان درست كردهاید همیشه لذتبخشتر است. برای این كار باید خمیر را زمان پهنكردن به یك توپ كوچك تبدیل و از مركز شروع كنید. وردنه را مركز خمیر بگذارید و به آرامی آن را پهن كنید. با انگشتانتان لبه خمیر را به آرامی بلند كنید، آن را مرتب بچرخانید و هر بار از یك جهت آن را پهن كنید تا به ضخامتی برسد كه ميخواهید. اگر خمیر را خراب كردید، آن را دوباره گرد كنید و از اول شروع كنید. اگر دیديد خمیر به كشش مقاوم شده، به آن 10 دقیقه فرصت دهید و دوباره شروع كنید.
مناسبترین راه برای پوست كندن سیر
اگر بخواهید پوستهای چند لایه و نازك سیر را با ناخن بگیرید، حتما دستتان تا چند روز بوی سیر خواهد گرفت. به جای این كار ميتوانید سیر را روی تخته بگذارید، پهنای كارد را روی آن فشار دهید تا كمی له شود. آنوقت به راحتی ميتوانید پوست سیر جدا شده را بردارید.
بهترين راه براي فريز كردن گوشت چرخ شده
گوشت را به اندازههای مساوی در كیسههای فریزر بزرگ بگذارید و آن را كاملا پهن كنید. با انگشت یا با یك سیخ چوبی روی گوشت خط بیندازید تا به چند بخش مساوی تقسیم شود. وقتی گوشت یخ زد سفت ميشود و هر كدام از این تكهها به راحتی از هم جدا ميشوند. ميتوانید هر تكه را جداگانه از فریزر بیرون بیاورید و بگذارید آب شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
نظر کاربران
عالیه بچه ها عالیه مرسی