جشنواره پرتقال بازی ایتالیایی ها در شهر «ایوریا»
ایتالیا، یکی از مقصدهای مهم گردشگری اروپا و جهان، در فوریه (بهمن و اسفند) هر سال، با کارناوال ماسک ونیز، میزبان صدها هزار گردشگری می شود که برای تماشای جشنواره ای از ماسک های معروف ونیزی، به این شهر رویایی سفر می کنند.
جشنواره ونیز ایتالیا که در ماه فوریه برگزار می شود، از جمله پر مخاطب ترین جشنواره های هیجان انگیز جهان است که مقصد گردشگران رمانتیک و لاکچری در یکی از منحصر به فرد ترین طبیعت های قاره سبز به شمار می رود. این فقط جشنواره ونیز و جشنواره نیس فرانسه نیست که فوریه و مارچ اروپا را به یکی از جذاب ترین ماه هاd سفر برای گردشگران این منطقه از جهان تبدیل می کند.
کارناوال هایی (شادی پیمایی) که در شهر های مختلف دنیا از ریودوژانریوی برزیل تا نیس فرانسه و سریلانکا در قاره آسیا برگزار می شود، زمینه را برای هجوم گردشگران از سرتاسر جهان به سمت جشنواره ای از رنگ و هیجان می کشاند که فرصت خوبی برای ارتقای صنعت گردشگری در کشور برگزار کننده رویداد است.
در واقع، کارناوال ها، ابزار تبلیغاتی و بازاریابی خوبی برای فروشندگان کالا و خدمات هستند که نقش مهمی در توسعه ظرفیت های گردشگری کشور میزبان دارند. بعضا با کارناوال ها، برخی از نقاط کم تر شناخته شده جهان، در صدر اخبار خبرگزاری ها و روی جلد نشریات معروف گردشگری و تبلیغات و سبک زندگی جهان قرار می گیرد که ایوریا ایتالیا نیز مصداق این ادعاست.
در این مطلب سفری خواهیم داشت به منطقه ایوریا ایتالیا، جایی که یکی از خاص ترین و هیجان انگیز ترین کارناوال جهان همه ساله در آن برگزار می شود و بسیاری از گردشگران عاشق مقصدهای هیجان انگیز، این منطقه را برای بازدید در اواخر فوریه و اوایل مارچ هر سال انتخاب می کنند. این جشنواره در فهرست ۱۰ کارناوال نبرد گونه جهان قرار دارد که با مواد غذایی انجام می شود.
با ما در نبرد پرتقالی ایتالیایی ها که بازتاب زیادی در بین تریپ ادوایزری ها هم داشته است، همراه شوید.
ایوریا کجاست؟
نبرد هیجان انگیز پرتقالی ایتالیایی ها، همه ساله در منطقه ایوریا برگزار می شود. ایوریا، جایی است که یکی از خشن ترین کارناوال های اروپا در آن برگزار می شود.
به هر حال، ایوریا ایتالیا اگر چه مانند مراسم گاو بازی پر بیننده اسپانیایی ها، تلفات چندانی ندارد، اما بر خلاف کارناوال ونیز ایتالیا و نیس فرانسه، خشونت بار است چرا که در آن، صدها تن پرتقال گندیده توسط افراد پرتاب می شود.
ایوریا (Ivrea) شهری از استان تورین ایتالیا بوده که در منطقه Piedmont در قسمت شمال غربی این کشور قرار دارد و یکی از شهرهای تاریخی و باستانی چکمه اروپا به شمار می رود و مملو از دریاچه های کوچک به نام سیریو، سن میشل، پیستونو، نرو و کامپاگنا است.
شهر ایوریا که در ناحیه پیمونت ایتالیا واقع شده، شهر کوچک زیبایی است که دارای یک کلیسای جامع، یک قلعه تاریخی، و یک کلیسای گوتیک می باشد. این شهر کوچک قرون وسطایی ایتالیا بسیار زیبا و خوش منظره و از پیشینه ای پربار و غنی برخوردار است و به واسطه ویژگی های شاخصش، ارزش بازدید را دارد.
دو کارناوال هر ساله در این منطقه دیدنی و تاریخی ایتالیا برپا می گردد. هر دو کارناوال، در آیین ها و سنت های تاریخی ایتالیایی ها ریشه دارد. جشنواره سنت ساوینو (St Savino) و جشنواره پرتقال (Battle of Oranges)، دو کارناوال مهم ایتالیایی ها هستند که در ایوریا برگزار می شوند.
جشنواره جنگ پرتقال ایتالیا که از هفتم اسفند هر سال آغاز می شود از جمله رویدادهای جذاب و هیجانی جهان است که با مواد غذایی سر و کار دارد. آن هم از ویتامین سی و رنگ نارنجی. نارنجی ترین کارناوال جهان را باید نبرد پرتقالی ایتالیایی ها دانست.
این جشن سبب شده تا دنیا، یکی از شهرهای کوچک تورین را به خوبی بشناسد و از ماه ها قبل برای شرکت در این کارناوال جذاب، هتل ها و مکان های اقامتی شهر و اطراف را از طریق درگاه های مطرح مانند بوکینگ و ایر بی ان بی رزرو کند.
شهر قدیمی و باستانی ایوریا در ایتالیا با برگزاری این کارناوال آزادی خود را جشن می گیرد. گرچه این امر درست است، اما جشنواره جنگ پرتقال ایتالیا سنت مستمر و بی وقفه ای به شمار می آید که به دوران قرون وسطی بر می گردد.
سابقه برگزاری این جشن عجیب، به قرن نوزدهم بر می گردد، زمانی که مردم در خیابان با هم درگیر می شدند و تماشاگران از بالکن خانه ها این درگیری ها را تماشا می کردند، اما آخرین باری که این اتفاق رخ داد در دوران پس از جنگ جهانی دوم بود.
بر اساس پیشینه این جشنواره، پرتاب کنندگان پرتقال سوار بر ارابه به منزله محافظان مسلح نجیب زادگان و مردم پیاده، نماد توده های شورشی هستند. گرچه پرتاب کنندگان پرتقال سوار بر ارابه با لباس های محافظ، محافظت می شوند، اما تعداد افراد گروه مقابل آنها بسیار زیاد است. طی سه روز برگزاری این جشنواره، ناظرانی حضور دارند که برای تقدیر از شجاعت و دقت شرکت کنندگان در این جشنواره، جوایزی اعطا می کنند.
این نبرد پرتقالی، بدون شک، تماشایی ترین بخش کارناوال محسوب می شود که بر جنگ برای آزادی به عنوان نماد جشنواره ایوریا تاکید دارد. جنگ پرتقال در کنار تمام رویدادهای تاریخی دیگری که بخشی از این کارناوال هستند، به منزله میراث فرهنگی باور نکردنی است که کارناوال ایوریا را به یکی از کارناوال های برجسته ملی و بین المللی تبدیل می کند.
در طول مراسم، شرکت کنندگان با لباس های متنوع حضور پیدا می کنند و گروهی نگهبانان سلطنتی و گروهی به عنوان ارتشیان با لباس های قرون وسطی شرکت دارند
بخش پرتاب پرتقال این کارناوال، پر شرکت کننده ترین بخش این کارناوال به شمار می آید. هر کس تنها با ثبت نام در یکی از ۹ تیم پیاده یا سوار بر ارابه، می تواند در این رویداد شرکت کند. میدان جنگ: جشنواره جنگ پرتقال ایتالیا برخلاف جنگ گوجه فرنگی اسپانیا، یک رویداد آشفته و بی نظم نیست، بلکه با دقت ساختاربندی شده و برگرفته از تاریخ این شهر است و از عناصر رقابتی نیز برخوردار می باشد.
به دلیل آنکه معمولا افراد به واسطه شدت پرتاب پرتقال، مورد آسیب قرار می گیرند و بعضا جراحت هایی گزارش شده است، چادر کمک های اولیه در کنار مراسم بر پا می شود.
تماشای این جنگ برای حدود صد هزار تماشاگر شرکت کننده در این جشنواره رایگان و سرگرم کننده است، اما شرکت در این جشنواره برای ۹ تیم شرکت کننده در مسابقات این جشنواره متشکل از حدود چهار هزار نفر، کاری جدی و رویداد مهم سال به شمار می آید.
مردم به ۹ گروه تقسیم می شوند و در روزهای یکشنبه، دوشنبه و سه شنبه این جشنواره به یکدیگر پرتقال پرتاب می کنند.
طبق افسانه ای که در میان مردم ایتالیا رایج است، در قرن دوازدهم میلادی، قانونی وجود داشت که یک دوک ظالم و ستمگر، باید یک شب را با هر دختر تازه عروسی می گذراند اما دختر یک آسیابان، در مقابل این قانون ایستادگی کرد و سر این دوک ظالم را از سرش جدا می کند که در تصویر بالا، نمادی از آن دختر در جشن ارائه شده است
این جشنواره را می توان از طریق درگاه اینترنتی که به معرفی رویداد و فیلم هایی از کارناوال در سال های مختلف پرداخته است، مشاهده کرد.
نظر کاربران
از اونجا که ما ایرانیها کلا افراطی هستیم اگر این فستیوال تو ایران بود پرتقال رو با جعبه تو سر هم میزدند مثل چهارشنبه سوریمون! یا تعطیلاتمون که همه میرن شمال ومعلوم نیست چرا!
تو ایران مد نشه صلوات :|||