رازهای دکوراسیونی در خانه های بدون پنجره
گاهی اوقات به دلیل محدودیت فضا در منزل، مجبور میشویم خودمان دست به کار شویم و فضای مورد نیازمان را طراحی کنیم.
تعبیه پنجره کاذب در خانه بدون پنجره
اولین قدم برای طراحی خانه بدون پنجره، در نظر گرفتن محل مناسب برای یک پنجره فرضی است. بعد از اینکه دیوار مناسب برای طراحی پنجره را انتخاب کردید، میتوانید با نصب یک قاب پنجره، نصب پوستر منظره یا طبیعت دلخواهتان، این کمبود را جبران کنید. برای طبیعی بودن پنجره کاذب، میتوانید از پرده استفاده کنید. پیشنهاد میکنیم برای زیبا جلوه دادن آن، از پردههای قدی و سرتاسری کمک بگیرید.
ایجاد یک نقطه کانونی در خانه بدون پنجره
قدم دوم، به وجود آوردن یک نقطه کانونی در فضاست. وقتی در اتاقی نقطه کانونی بهوجود بیاورید، با وارد شدن به آنجا چشم شما ناخودآگاه درگیر نقطه کانونی میشود و همین امر سبب میشود، عدم حضور پنجره ملموس نباشد. برای ایجاد نقطه کانونی میتوانید از تابلو، باکس یا شلفهای دیواری استفاده کنید؛ البته طراحی باکس و شلف، ایده مناسبتری است. این عناصر علاوه بر زیبایی محیط، کارآیی ویژهای نیز در فضاهای کوچک دارند.
طراحی نور مناسب در خانه بدون پنجره
راهکار سوم، طراحی نور مناسب برای خانه بدون پنجره است. در انتخاب نور باید دقت ویژهای داشته باشید. به دلیل محرومیت از نور طبیعی، باید نوری انتخاب شود که جایگزین نور روز باشد. بهترین نور، استفاده از لامپهای آفتابی در کنار مهتابی است. تلفیق این نورها روشنایی ملایمی ایجاد میکند که در طولانیمدت، چشم خسته نمیشود. علاوه بر استفاده از این نورها، باید از نورهای متمرکز مناسب در هر قسمت استفاده شود. تهیه چراغ مطالعه برای تامین نور در زمان مطالعه یا نورپردازی روی عناصری مانند شلفهای دیواری، برای نشان دادن زیبایی آنها، از جمله نورپردازیهای کاربردی است.
استفاده از رنگهای روشن در خانه بدون پنجره
راهکار چهارم، استفاده از رنگهایی است که بیشترین بازتاب نور را دارند. رنگهایی مانند سفید، شیری یا لیمویی، مناسب این محیطها هستند. البته اگر تمایل به استفاده از رنگهای دیگر هم دارید، ایرادی در به کارگیری آنها نیست ولی باید از ملایمترین تونالیته رنگی آن استفاده کنید. رنگهایی مانند آبی آسمانی، یاسی روشن، صورتی روشن یا سدری روشن از جمله رنگهای پیشنهادی هستند.
طراحی و نصب آینه در خانه بدون پنجره
راهکار پنجم، طراحی آینه در ابعاد مناسب خانه بدون پنجره است. وجود آینه امری ضروری در هر اتاق محسوب میشود. اما در اتاقهای بدون پنجره آینه نقش اساسیتری دارد. آینه باید در محلی نصب شود که بتواند بیشترین نور را منعکس کند. اگر اتاق کوچک است، آینه باید در جایی نصب شود که اتاق را بزرگتر جلوه دهد. دقت کنید آینه در جایی قرار بگیرد که بازتاب وسایل اتاق در آن به حداقل برسد؛ زیرا انعکاس تصویر وسایل در آینه، اتاق را شلوغتر نشان میدهد.
ایجاد یک جریان هوای مطلوب در خانه بدون پنجره
راهکار ششم، به جریان انداختن هوای مطلوب در اتاق است. بهوجود آوردن یک تهویه هوای مناسب، برای اتاق فاقد پنجره امری ضروری است. همینطور استفاده از پنکه به صورت دستی یا سقفی ایده ناب و خوبی است. تهویه هوا باید به صورتی باشد که افراد اذیت نشوند. باید وسیله مناسبی برای تهویه انتخاب شود که کمترین آلودگی صوتی را ایجاد کند. گردش هوا هم باید ملایم و گسترده صورت بگیرد.
استفاده از گیاهان در خانه بدون پنجره
راهکار هفتم، انتخاب محل مناسب برای قرارگیری گیاه در خانه بدون پنجره است. تهیه گلدان و گیاهان سبز با گلهای رنگی ایدهای فوقالعاده است. علاوه بر تامین اکسیژن مورد نیاز در فضا، حضور گیاهان جلوه متفاوتی به اتاق میبخشد. اگر فضای اتاق کوچکتر از آن است که محلی روی زمین برای قرار دادن گلدان داشته باشید، از این ایده ناب دست نکشید. شما بهراحتی میتوانید با استفاده از آویزهای سقفی در یکی از کنجهای اتاق، طرح خود را اجرا کنید.
تهیه درهای شیشهای برای خانه بدون پنجره
راهکار هشتم، استفاده از درهای شیشهای برای اتاق، ایده خلاقانه دیگری است. نکته مهم در انتخاب درهای شیشهای که باید به آن توجه ویژهای داشته باشید، استفاده از شیشه مات و طرحدار است. این انتخاب شما علاوه بر تامین میزانی از نور اتاق، امنیت را برقرار میکند. در صورتی که تمایلی به در شیشهای ندارید، میتوانید فقط کتیبه بالای در را شیشهای انتخاب کنید.
سقف آسمان برای خانه بدون پنجره
راهکار نهم، طراحی سقف کاذب است. خوشبختانه سقفهای کاذب زیبایی در بازار وجود دارند. شما میتوانید از سقف کاذب با طراحی آسمان و منظره استفاده کنید. در صورتی که تمایل دارید از سقفهای کاذب دیگر استفاده کنید، پیشنهاد میکنیم حتما از نورپردازی مناسب برای سقفتان کمک بگیرید. البته انتخاب طرح آسمان، به فضا وسعت میبخشد و خلا پنجره را تا حدودی جبران میکند.
نظر کاربران
جالب بود