۴۷۷۷۲
۱ نظر
۵۰۲۱
۱ نظر
۵۰۲۱
پ

به انتخاب Business Insider

خلاق‌ترین فعالان دنیای تکنولوژی +عکس

خلاقیت در واقع مهم‌ترین و حیاتی‌ترین اصل در دنیای تکنولوژی است و درست به همین دلیل هم هست که در پشت پرده بزرگ‌ترین و محبوب‌ترین شرکت‌های تکنولوژی جهان مدیرانی خلاق و نوآور قرار دارند.

دنیای اقتصاد: خلاقیت در واقع مهم‌ترین و حیاتی‌ترین اصل در دنیای تکنولوژی است و درست به همین دلیل هم هست که در پشت پرده بزرگ‌ترین و محبوب‌ترین شرکت‌های تکنولوژی جهان مدیرانی خلاق و نوآور قرار دارند.

درست به همین دلیل هم مجله آنلاین Business Insider به تازگی فهرستی از خلاق‌ترین فعالان دنیای تکنولوژی را معرفی و منتشر کرده است که آن را در اینجا می‌خوانیم:

آدم‌های ایده‌ساز

جاناتان ایو، معاون بخش طراحی صنعتی در شرکت Apple

یکی از مهم‌ترین ستارگان شرکت اپل که مسوولیت طراحی بسیاری از بهترین محصولات اپل مانند MacBook Pro، iMac، MacBook Air، iPod، iPod Touch، iPhone، iPad و iPad Mini را به عهده داشته است.



آدم‌های ایده‌ساز

گاب نیول، یکی از موسسان شرکت نرم‌افزاری Valve

هر چند نمی‌توانیم او را یکی از میلیاردرهای دنیای تکنولوژی بنامیم، اما توانست یک شرکت نرم‌افزاری متخصص در بازی‌های کامپیوتری را در سال ۱۹۹۶ تاسیس کند. این شرکت همیشه می‌گوید که هیچ ريیسی ندارد، هیچ مدیر میانی و هیچ بوروکراسی ندارد، فقط گروهی از کارمندان با انگیزه و با انرژی را در اختیار دارد که با خلاقیت‌های نیول به خوبی مدیریت می‌شوند. این شرکت به خاطر بازی‌هایی مانند Half-Life و Portal و البته بازی اجتماعی Steam شناخته می‌شود.


آدم‌های ایده‌ساز

جولی اوهرمن، موسس و مدیر عامل شرکت Ouya

او مدت‌هاست که در شرکت‌های فعال در زمینه گیم مانند Vivendi Universal، IGN و GameFly کار می‌کند. Ouya اما یک کنسول بازی جدید مبتنی بر سیستم عامل آندروید است که به دنبال خلاقیت و پیگیری‌های اوهرمن سال گذشته ساخته شد. او این کنسول را در وب‌سایت Kickstarter معرفی کرد تا بتواند سرمایه لازم برای ساخت آن را فراهم کند و به این ترتیب بود که ۶۳ هزار نفر با پرداخت مجموع ۶/۸ میلیون دلار به اجرای این پروژه کمک کردند.


آدم‌های ایده‌ساز

ایوز به هار، موسس شرکت Fuseproject

او موسس یک شرکت فعال در زمینه طراحی صنعتی است که محصولات متنوعی از لوازم ورزشی گرفته تا لوازم مصرفی را طراحی می‌کند.

این شرکت اما به خاطر حضور در یک پروژه بزرگ تکنولوژی به نام Ouyer یا همان لپ‌تاپ‌های ۱۰۰ دلاری XO که در راستای طرح هر کودک یک لپ‌تاپ اجرا شد، شناخته می‌شود. ایوز به هار همچنین به خاطر کار روی صفحه وب iGoogle هم شهرت دارد.


آدم‌های ایده‌ساز

دوگ کاتینگ مدیر بخش طراحی شرکت Cloudera

او یک طراح نرم‌افزارهای متن باز است که در طراحی و تولید سه پروژه متن باز مهم و رایگان جهان شرکت داشته است. اما بیشتر به عنوان خالق نرم‌افزار Hadoop شناخته می‌شود که محصولی بسیار مهم در زمینه پردازش اطلاعات است و توسط هزاران شرکت بزرگ و مهم جهان استفاده می‌شود.


آدم‌های ایده‌ساز

جک دورسی، مدیرعامل Square

یک برنامه‌نویس خلاق که یکی از موسسان شبکه اجتماعی Twitter و اولین مدیر عامل آن است. این برای یک کارآفرین شاید کافی باشد اما برای دورسی کافی نبود. او سپس یک شرکت فعال در زمینه پرداخت موبایلی را با نام Square تاسیس کرد.


آدم‌های ایده‌ساز

ایبن آپتون، موسس بنیاد Raspberry Pi

او طراح یک کامپیوتر کوچک ۲۵ دلاری مبتنی بر لینوکس است که توانست با این کار تحول بزرگی در عرصه کامپیوترهای شخصی و تعریف جدیدی از آنها برای کاربردهای سرگرمی ارائه کند. در سال ۲۰۰۶ ایبن و هم کلاسی‌هایش در لابراتوار کامپیوتر دانشگاه کمبریج ایده‌های ارزان و راحت برای تولید کامپیوتری ویژه کودکان را توسعه دادند. او که در آن زمان به صورت تمام وقت در شرکت تولیدکننده تراشه Broadcom کار می‌کرد، دو سال برای طراحی یک کامپیوتر کوچک به اندازه کارت اعتباری زمان صرف کرد. بعد از آن بود که به همراه همکلاسی‌هایش بنیاد Raspberry Pi را برای اهداف خیریه جهت کودکان راه‌اندازی کردند.


آدم‌های ایده‌ساز

اریک میگیکوفسکی، موسس شرکت Pebble Technology

او زمانی که به شرکت نوظهور Y Combimator ملحق شد، یک ساعت Pebble E-Paper را طراحی کرد که یک ساعت قابل برنامه‌ریزی بود. این ساعت علاوه بر کارکرد ساعت می‌توانست به عنوان یک موبایل هوشمند هم عمل کند. او این طرح را در وب‌سایت Kickstarter به اشتراک گذاشت و توانست ۲/۱۰ میلیون دلار از طریق کمک ۶۸ هزار نفر کمک به دست بیاورد تا این محصول را به تولید انبوه برساند.


آدم‌های ایده‌ساز

بری پتیس، یکی از موسسان و مدیرعامل شرکت MakerBot

او از طریق شرکتش توانسته است افق جدیدی در ساخت و تولید را با استفاده از چاپ سه بعدی ایجاد کند. در واقع MakerBot یک ربات است که کار چاپ سه بعدی را انجام می‌دهد. پرینترهای چاپ سه بعدی قدیمی هزاران دلار برای کارشان صرف می‌کردند، در حالی که MakerBot این کار را با هزینه بسیار کمتری انجام می‌دهد.


آدم‌های ایده‌ساز

آرون لیو، یکی از موسسان و مدیرعامل شرکت Box

او برای مدیر عامل بودن به دنیا آمده است و درست به همین دلیل هم در سنین نوجوانی توانست پانزده استارت آپ یا شرکت نوظهور را راه‌اندازی کند و سرانجام با کمک همکلاسی‌هایش در دانشگاه شرکتش را با نام Box تاسیس کند. Box یک سرویس نرم‌افزاری به اشتراک‌گذاری است که در میان شرکت‌های تجاری محبوبیت زیادی هم دارد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • onlyGOD

    خلاقیت همه دارن فقط باید کشفش کنن
    میشه گفت اینجا ایران هیچ کس حاضر نیست طرحتا گوش کنه چه برسه کمک مالی کنه...هه هه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج