رازهايي كه نميدانستيد
با دانستن اين رازها، كدبانوگري خود را به رخ ديگران بكشيد
۱ - اگر ميخواهيد شلوار خود را با اتو خط بيندازيد، با اسفنج آغشته به آب و سركه سفيد محل موردنظر را مرطوب كنيد، سپس اتو بزنيد.
۲ - براي پاك كردن لكه چاي و قهوه از لوازم فلزي مثل سماور و كتري، از آب نمك استفاده كنيد.
۳ - در يك نعلبكي كمي ادكلن خوشبو ريخته و يك حبه قند در آن بيندازيد، طوري كه ادكلن را خوب جذب كرده و خيس شود، سپس قند را آتش بزنيد و وقتي ادكلن تمام شد، قند را خاموش كنيد. با اين تدبير فضاي خانه بسيار معطر خواهد شد.
۴ - براي اينكه دكمههاي لباس شما راحت كنده نشوند، از نخ دندان براي دوخت آن استفاده كنيد.
۵ - براي جلوگيري از بوگرفتن يخچال، تكهاي پنبه را به مقداري وانيل آغشته كنيد و در گوشهاي از يخچال قرار دهيد يا مقداري جوششيرين در ظرف كوچكي بريزيد و در گوشه يخچال بگذاريد.
۶ - براي بهتركندهشدن پوست گوجهفرنگي، ابتدا گوجهها را ۱۰ ثانيه در آبجوش قرار دهيد سپس داخل آب سرد بيندازيد.
۷ - اگر ميخواهيد سبزي آش و ديگر سبزيها سبز بمانند و هنگام پخت كدر نشوند، در مدت پخت در ظرف را باز بگذاريد يا يكچهارم قاشق چايخوري جوششيرين به سبزيها اضافه كنيد.
۸ - براي شستن پرده كركره، ابتدا پردهها را پايين بكشيد، از جايگاه خارج و روي زمين پهن كنيد سپس با آب، پودرشوينده و برس نرم يك طرف پرده را برس بكشيد، بعد سراغ طرف ديگر برويد. در مرحله بعد، دو طرف را آبكشي كنيد. در پايان كنار ديوار قرار دهيد تا آب آن برود.
۹ - براي پختن اسفناج، كمي آب داخل قابلمه حاوي اسفناج بريزيد و روي حرارت كم قرار دهيد.
۱۰ - براي اينكه ملحفهها تميز شسته شوند به جاي پودر شوينده از پودر يا خود صابون استفاده كنيد و همراه با ملحفهها داخل ماشين لباسشويي بيندازيد.
۱۱ - براي تازه نگهداشتن كاهوي شسته شده، آن را در پارچه بپيچيد و درون قابلمه در يخچال قرار دهيد.
۱۲ - اگر در پيك نيك قصد كرديد در قابلمه، ماهيتابه يا كتري، روي زغالهاي صحرايي، غذا درست كنيد و نگران سياه شدن ظرف خود هستيد، كافي است به پشت ظروف كمي خمير ريش بماليد. با اين تدبير، سياهي ناشي از دود زغال و اجاق به راحتي پاك خواهد شد؛ بدون آنكه خراشي به ظروف شما وارد شود.
منبع : مجله زندگی ایده آل
ارسال نظر