۳۰۷۳۲۳
۵۰۱۱
۵۰۱۱
پ

در این کشور «تُپُلی» می شوید!

مراکش کشوری در شمال غربی آفریقا است که سبک و سیاق آشپزی اش ترکیبی از آفریقا ،خاورمیانه،هند ،چین و مالزی است.البته در این میان کمی تاثیر پذیری از اسپانیا ؛پرتغال و فرانسه نیز مشهود است.

وب‌سایت توریسم آنلاین: مراکش کشوری در شمال غربی آفریقا است که سبک و سیاق آشپزی اش ترکیبی از آفریقا ،خاورمیانه،هند ،چین و مالزی است.البته در این میان کمی تاثیر پذیری از اسپانیا ؛پرتغال و فرانسه نیز مشهود است.

در هر سرزمینی عقاید مذهبی هم بر شیوه غذا خوردن ساکنان تاثیر می گذارد.

در مراکش استفاده از قاشق و چنگال مرسوم اما در مناطق روستایی خوردن غذا با دست بیشتر طرفدار دارد اما به یاد داشته باشید که آنها در خوردن غذا با دست "راست" تاکید فراوان دارند.

تقریبا هیچ غذایی بدون نان در مراکش خورده نمی شود. مراکشی ها نان را خیلی دوست دارند و زیاد می خورند.

طعم اصلی غذاهای مراکشی را در رستورانها نمی شود فهمید یا باید مهمان خانه های مراکشی شوید یا غذاهای خیابانی را امتحان کنید.

در این کشور «تُپُلی» می شوید!


"طاجین" نام غذا و ظرفی است سفالی که در آن انواع گوشت ها با ادویه جات و میوه های مختلف طبخ می شود.

در این کشور «تُپُلی» می شوید!


ماهی "چرمولا" با مخلوطی از ادویه جات و گیاهان خشک شده آغشته می شود و سپس روی زغال ،گریل شده و با سس خورده می شود.

در این کشور «تُپُلی» می شوید!


سوپ "حریرا"،سوپ سنتی و محبوب مراکشی ها به ویژه در ماه رمضان است که با گوجه فرنگی ،عدس ،نخودفرنگی،پیاز ،برنج ،گوشت و ادویه جات و گیاهان خشک و کمی روغن زیتون تهیه می شود.

در این کشور «تُپُلی» می شوید!


"ماکودا" یا کیک سیب زمینی مراکشی است که ساده یا ساندویچی اغلب در خیابانهای مراکش تهیه و خورده می شود.علاوه بر سیب زمینی ،پیاز سرخ کرده ،سیر ،گشنیز و زیره سبز هم به آن اضافه می شود.

در این کشور «تُپُلی» می شوید!


"چای نعناع" نوشیدنی مورد علاقه مردمان این سرزمین است.چای شیرین شده با قند و چند برگ نعناع و استکان های چای که مدام سر ریز می شوند.

در این کشور «تُپُلی» می شوید!


"زالوک" نوعی سالاد پخته شده مراکشی است که با گوجه فرنگی ،بادمجان ،فلفل سبز ،هویج و زیره تهیه می شود.

در این کشور «تُپُلی» می شوید!


"پاستیلا" ترکیبی از مزه شور و شیرین است که توسط مهاجران به این سرزمین آورده شده است.این غذا با کبوتر و امروزه با مرغ خرد شده و لایه ای از بادام و دارچین که در خمیر شیرینی پیچیده می شود،درست می شود.

در این کشور «تُپُلی» می شوید!


بادمجان سرخ شده نوعی غذای خیابانی و مخصوص گیاهخواران است.تکه های بادمجان آغشته به فلفل قرمز شیرین دودی شده کاملا سرخ می شوند.

در این کشور «تُپُلی» می شوید!


سوپ "حلزون" مراکشی ها با 15 ادویه مخصوص تهیه می شود.

در این کشور «تُپُلی» می شوید!


گوشت شتر یکی دیگر از غذاهای خیابانی محبوب در مراکش است.

در این کشور «تُپُلی» می شوید!
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج