۴ عادت مطالعه ای نادرست که باید کنار گذاشت
وقتی صحبت از عادتهای رفتاری نادرست میشود، بیشتر افراد مواردی مانند سیگار کشیدن، جویدن ناخن، دوچرخه سواری بدون کلاه کاسکت و غیره را به خاطر می آورند.
شاید این افراد هرگز به عادت های مطالعه ای نادرستی که باعث می شوند تا فرد در امتحان نتایج مورد انتظار را کسب نکند، فکر نمیکنند. این عادتهای رفتاری نه تنها باعث می شوند تا افراد نمره بالایی کسب نکنند، بلکه روی طرز فکر افراد تاثیرگذاشته و باعث ایجاد ترس و هیجان همیشگی در وجود افراد نسبت به امتحان شود.
با کنار گذاشتن این ۴ عادت مطالعه ای اشتباه قادر خواهید بود میزان یادگیری خود را افزایش داده و نمره ای را که دوست دارید کسب کنید.
۱.مطالعه به روش مشابه برای تمام امتحانات
اهمیت این موضوع : امتحانات مختلف از سطح دشواری متفاوتی برخوردارند. وقتی برای کسب آمادگی برای تمام امتحانات به روشی یکسان مطالعه کنید، بسیاری از جزئیات و نکات مهم مطالعه ای که به شما کمک خواهند کرد تا امتیاز بیشتری کسب کنید را نادیده خواهید گرفت. برای مثال برخی از امتحانات نیاز به زمان بیشتری برای مطالعه دارند و محدودیت زمانی باعث می شود تا نمره خوبی در امتحان کسب نکنید.
آن را برطرف کنید: قبل از هر چیزی، به این موضوع فکر کنید که قرار است در امتحان مورد نظر چگونه مورد ارزیابی قرار گیرید. آیا امتحان تشریحی است؟ آیا چند گزینههای است؟ آیا وصل کردنی است؟ بعد از بررسی تمام جوانب بهترین تصمیم را در مورد زمان و نحوه مطالعه را بگیرید.
۲.تکرار جملات منفی
اهمیت این موضوع : آیا می دانید به بیشتر چیزهایی که در مورد خود می گویید اعتقاد دارید؟ شما به چیزی که به طور مداوم تکرار می کنید اعتقاد پیدا خواهید کرد. برای مثال اگر به خود بگویید " از مطالعه متنفرم"، "هرگز این مطلب را یاد نخواهم گرفت" یا "این مطلب خیلی سخت است"، بهتدریج به آنها اعتقاد خواهید یافت و این منفی نگری روی نمره شما هم تأثیر منفی خواهد گذاشت.
آن را برطرف کنید: قهرمان مطالعه خود باشید. تمام صحبتهای منفی را با صحبتها و افکار مثبت جایگزین کنید. " از مطالعه متنفرم" را به " مطالعه باعث می شود تا نمره دلخواه خود را کسب کنم" و " هرگز این مطلب را یاد نخواهم گرفت" را به " هر چقدر زمان نیاز باشد برای یادگیری این مطلب صرف خواهم کرد" تبدیل کنید. به تدریج به این پیامهای مثبت درست مثل پیامهای منفی اعتماد خواهید کرد و تحت تأثیر آنها قرار خواهید کرد.
۳. وجود عواملی که باعث ایجاد اختلال در تمرکز میشوند
اهمیت این موضوع : اگر در زمان مطالعه مدام فیسبوک و اینستاگرم خود را چک کنید، مطمئن قادر نخواهید بود تا نمره مورد نظر خود را کسب کنید. اولویت شما در زمان مطالعه باید یادگیری سریع و مؤثر مطالب باشد. عوامل خارجی مانند صدای تلفن و تلویزیون میتوانند درست مانند عوامل داخلی مانند نگرانی و عصبانیت تمرکز شمارا بر هم بزنند.
آن را برطرف کنید: برای خود تعیین کنید که چگونه قادر به حفظ تمرکز خود در زمان مطالعه خواهید بود. اگر فکر میکنید که مطالعه نمونه سوا لات امتحانی پیش به شما کمک خواهد کرد تا اطلاعات مهمی را کسب کنید و یا بهجای گوش دادن به صحبتهای دیگران ، گوش دادن آهنگ موردعلاقهتان باعث میشود تا از تمرکز بیشتری در زمان مطالعه برخوردار شوید، سعی کنید هر بار این کارها را تکرار کنید.
۴. مطالعه شب امتحان
اهمیت این موضوع : شما شب قبل از امتحان قادر نخواهید بود تا تمام مطالب موردنیاز را یاد بگیرید. مطالعه حجم بالای مطالب در زمان کوتاه هرگز آنها در حافظه بلند مدت شما قرار نخواهد داد. کسب آمادگی لازم برای یک امتحان ممکن است به چند هفته و یا چند ماه زمان نیاز داشته باشد.
آن را برطرف کنید: چند هفته قبل از امتحان برنامه زمانی خود را مورد بررسی قرار دهید. سعی کنید در برنامه روزانه خود زمانهای خاصی را به مطالعه اختصاص دهید. با انجام این کار از آمادگی کامل برای امتحان مورد نظر برخوردار خواهید شد.
ارسال نظر