۱۹۴۷۴۴
۵۰۱۱
۵۰۱۱
پ

چگونه با مزاحمت‌های کاری مقابله کنیم؟

اینکه هر شخص مسوول کارهایی است که خودش انجام داده جمله کاملا درستی است. ولی باید یادمان باشد که اطراف و اطرافیان می‌توانند بر نتیجه کار شما تاثیرگذار باشند.

روزنامه دنیای اقتصاد - ترجمه میثاق شمشیری: در بعضی مواقع، کنترل اوضاع آن طور که باید و شاید در دست خود ما نیست. گاهی اوقات افرادی که دور و بر شما زندگی می‌کنند، موانعی را بر سر راه شما می‌گذارند که می‌تواند سد راه شما برای پیشرفت باشد. بعد از این متن می‌توانید آن موارد را تشخیص دهید و برطرف کنید.

اینکه هر شخص مسوول کارهایی است که خودش انجام داده جمله کاملا درستی است. ولی باید یادمان باشد که اطراف و اطرافیان می‌توانند بر نتیجه کار شما تاثیرگذار باشند. شاید کسانی که در کنارتان هستند در ظاهر بسیار مهربان و یاری‌دهنده شما به نظر بیایند، اما همیشه این احتمال وجود دارد که در پس این چهره دوست‌داشتنی هدفی قدیمی و غریزی وجود داشته باشد که آن «حفظ بقای خویش» است. ممکن است در خیلی از موارد حراست از مقاصد و آسایش شخصی آنها مقدم بر آنچه باشد که برای شما مفید خواهد بود. در این موقعیت‌ها احتمالا باید خودتان را برای پرداخت هزینه‌ای گزاف آماده کنید.

چگونه با مزاحمت‌های کاری مقابله کنیم؟

حتما الزامی نیست که تمام اطرافیان و محیط کاری رفتاری خصمانه از خود نشان دهند. ولی شما باید از دنیای اطراف آگاه باشید و مسیر راهتان را به خوبی بشناسید. شاید عمدی یا به غیرعمد موانعی جلوی راه شما ظاهر شود که می‌تواند در روند شما خلل ایجاد کند. اگر با بی‌تفاوتی از کنار این مساله بگذرید ممکن است مشکل ایجاد شده در آینده آنقدر باشد که شما را مجبور به تحمل مشکلات پردردسر کند. ولی اگر هوشیارانه حرکت کرده و اطرافتان را به خوبی بررسی کنید می‌توانید با خیال راحت‌تر حرکت کرده و کاری کنید که حاصل کار برای همه کسانی که در مساله شریک هستند بُرد باشد. در اینجا نمونه‌هایی از موارد مشکوک و چند راه برای شما آورده شده است تا در موارد نیاز با آنها مقابله و مشکل را برطرف سازید.

• به‌طور ناگهانی با شما مهربان می‌شوند- شاید در بعضی از موارد فرد قصد خاصی نداشته باشد. به‌عنوان مثال یک تعریف بی‌مقدمه از شما، از جمله مهارت‌ها، سن یا هر چیز دیگر شاید در نگاه اول بی‌ضرر به نظر برسد. ولی همین مساله می‌تواند یک موج منفی در گروه بر ضد شما ایجاد کند.

• بلند پروازی دیگران هزینه‌ای برای شما!- همکارانی که آرزوهای بزرگ و رشدهای عظیم را در سر می‌پرورانند از اینکه فردی را برای رقابت و پیشرفت انتخاب کنند بسیار خوشحال می‌شوند. مخصوصا وقتی بدانند که می‌توانند در آن رقابت به راحتی برنده شوند.

• استراحت دیگران بر کار شما تقدم دارد- بعضی‌ها فقط برای این سر کار حاضر می‌شوند که درآمد آخر ماهشان را بگیرند. این افراد معمولا کارشان را زودتر از موعد انجام می‌دهند تا بتوانند بیشتر به استراحت و تفریح بپردازند، حتی در زمان اداری. متاسفانه در این زمان‌ها، آنها برای وقت گذراندن به هم‌بازی نیاز دارند. اگر یکی از آنها به سراغتان آمد مطمئن باشید که کارآیی شما و البته کل گروه کاهش خواهد یافت.

• غیبت کردن نام شما را خراب می‌کند- کسانی که شایعه راه می‌اندازند و در حرف‌هایشان نیش و کنایه می‌زنند، ممکن است شما را در وضعیت تدافعی قرار دهند، حتی در مواردی که شما هیچ کار خطایی هم انجام نداده باشید. برخی از این شایعه‌ها را می‌توان از همان اول خاموش کرد.

• افرادِ «از زیر کار در رو»- یکسری از مردم پیوسته به دنبال آن هستند که استرس، فشار کاری، وظیفه و مشکلاتشان را به دوش دیگران بیندازند. اگر شما از آن طیف افراد دلسوزی باشید که حاضر باشید به قیمت قبول گرفتاری‌ها و وظایف دیگران به آنها کمک کنید، آنها به شما آسيب مي رسانند.

• انتظارات آنها از دوستی بیش از ظرفیت شما باشد- دوستی در محیط کار یک ویژگی عالی است، ولی به شرط آنکه از حد و مرز خود تجاوز نکند. وقتی دوستی مقدمه‌ای بر مبادلات کاری شود، خطر در کمین است.

• راهنمایی‌های بیش از حد- بعضی از همکاران فکر می‌کنند که شما برای رفع مشکلات آنها تمام روز را بیکار می‌نشینید. اینکه شما سرتان چقدر شلوغ باشد یا اینکه چه کارهایی برای شما در اولویت است برای آنها اهمیت ندارد. آنها برای اینکه کارشان پیش برود، مدام کنار میز شما منتظرند.

• افرادی که همیشه با دید رقابتی کار می‌کنند و نه با دید همکاری- بعضی افراد با یک اتفاق ساده فکرشان به این سمت می‌رود که تمام دنیا علیه آنها بسیج شده‌اند. این خصلت محیط کاری را به شدت ملتهب می‌کند، به‌خصوص زمان‌هایی که کار به صورت تیمی تعریف شده باشد.

و حالا سه راه‌حل مطمئن برای محافظت از خودتان در برابر این گونه افراد:

۱. با جدیت در مقابل آنها بایستید- قبل از اینکه مشکل به وجود آمده بخواهد برای شما تبدیل به یک مساله بغرنج شود، دست به‌کار شده و آن را برطرف کنید. کاملا محتمل است که مشکل ایجاد شده از طرف شخص مورد نظر در دیدگاه او هیچ مشکلی نبوده و برایش بی‌اهمیت باشد. او را در جریان گذاشته و گره را باز کنید.

۲. شخص را از محیطتان خارج کنید- اگر همکار مشکل‌زا به مقابله شما توجهی نشان نداد، راهی برای خلاص شدن از او پیدا کنید. با مدیر مجموعه صحبت کنید تا او را به جایی منتقل کند.

۳. خودتان را از آن محیط دور کنید- اگر مدیریت هم نتوانست مشکل شما را برطرف کند، یا اینکه مشکل بیشتر از حدی است که به سادگی بتوان با آن کنار آمد، شاید وقت آن باشد که شما از آن محیط رهایی پیدا کنید. مشکلات همه جا هستند، ولی شاید در محیط جدید راحت‌تر بتوانید با موقعیت‌تان کنار بیایید و این فرصت مناسبی برای پیشرفت شما باشد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج