۱۷۶۲۶۱
۵۰۴۰
۵۰۴۰
پ

۷ قدم تا شناخت خواسته های زندگی

بسیاری از ما بدون اینکه به خواسته واقعی خود از زندگی واقف باشیم، عمر خود را می گذرانیم. اغلب ما بر حسب عادت و یا آنچه از بچگی آموخته ایم به کارهایی مشغول هستیم بدون آنکه آن ها را مورد پرسش قرار دهیم و یا شک کنیم که این تصمیمات برای ما مناسب است یا خیر.

7 قدم تا شناخت خواسته های زندگی

برترین ها: بسیاری از ما بدون اینکه به خواسته واقعی خود از زندگی واقف باشیم، عمر خود را می گذرانیم. اغلب ما بر حسب عادت و یا آنچه از بچگی آموخته ایم به کارهایی مشغول هستیم بدون آنکه آن ها را مورد پرسش قرار دهیم و یا شک کنیم که این تصمیمات برای ما مناسب است یا خیر. به همین دلیل بسیاری از ما اینچنین زندگی نه چندان خوشایندی را پشت سر می گذاریم. فهمیدن خواسته واقعی ما از زندگی کار آسانی نیست، یک شبه صورت نمی گیرد و به زمان و تلاش زیادی نیاز دارد. در اینجا راهکار هایی را می خوانید که می تواند در این راستا به کارتان آید.

7 قدم تا شناخت خواسته های زندگی

۱. گذشته را رها کنید

پیش از فکر کردن در مورد خواسته های خود از زندگی، گذشته و افسوس را رها کنید. بپذیرید که هیچ معجزه ای نمی تواند اشتباهات گذشته را تغییر دهد. توجه خود را به «حال» و آینده نزدیک معطوف کنید و اینچنین زندگی خود را به پیش ببرید.

۲. خواسته و نیاز واقعی خود را بشناسید.

ببینید برای خوشحال بودن در زندگیتان به چه چیزی نیاز دارید. بله، این یک کار سخت است که زمان زیادی از شما می گیرد. فکر کنید چه چیزهایی برای شما اهمیت بیشتری دارند؟ عشق، خانواده، یا وضعیت مالی. زمانی که پاسخ این پرسش ها را فهمیدید، فهمیدن آنچه برای یک زندگی ایده آل لازم دارید آسان تر می شود.

۳. چه چیزهایی باعث خوشحالیتان می شود

آیا می دانید چه چیزهایی شما را از ته دل خوشحال می کند؟ روزانه چند دقیقه به این موضوع فکر کنید و به کارهایی که دوست می دارید و به شما انرژی می دهد. بعد از پی بردن به این موارد، فهمیدن خواسته های زندگی برایتان آسان تر است. اگر اندیشیدن به شغل، شما را ناراحت و نگران می کند، وقتش است در مورد شغل یا اهدافتان تجدید نظر کنید.

۴. در ۵ سال آینده چه وضعیتی خواهید داشت؟

آیا تابحال وضعیت ۵ سال بعدتان را تجسم کرده اید؟ شاید تجسم خود در آینده دشوار باشد، اما به شما کمک می کند بفهمید از زندگی چه می خواهید. فکر کنید به چه هدف هایی می خواهید برسید و چه مهارتهایی را در خود تقویت کنید. هر گاه پاسخ این پرسش ها را دانستید برای دستیابی به اهدافتان برنامه ریزی کنید.

۵. یک سرگرمی را دنبال کنید

یک شیوه ثمربخش برای فهمیدن خواسته های واقعی زندگی، تجربه و دنبال کردن سرگرمی های مختلف و جدید است. شاید از نتیجه آن شگفت زده شوید و چیزهایی ببینید که تابحال در مورد خود نمی دانستید، و بدین طریق در مورد اولویت ها و اهدافتان تجدید نظر کنید.

۶. چه چیزهایی را واقعا دوست ندارید؟

فهمیدن آنچه شما را آزرده خاطر می کند و آنچه برای زندگی خود نمی خواهید و مجبور نیستید در زندگی تان انجام دهید. پیشنهاد می کنم فهرستی از چیزهایی که از آن بیزار هستید تهیه کنید.این لیست به شما کمک می کند تا بفهمید برای شادتر بودن چه باید بکنید. شاید شغل کنونی خود را دوست ندارید یا شاید بهترین دوستتان در واقعیت بهترین دوست شما نیست. در هر صورت تلاش در راستای بهبود زندگی خود را از امروز آغاز کنید. گذشته از تمام اینها، زندگی شما کوتاهتر از آن است که وقتتان را با چیزهایی که دوست ندارید بگذرانید.

۷. مشورت و راهنمایی بگیرید

اگر از راهکارهای قبلی خسته شدید و باز هم نمی توانید خواسته های خود را شناسایی کنید، توصیه می کنیم با کسی صحبت کنید (یکی از والدین یا اعضای خانواده، دوست، یا شاید یک مشاور یا روانکاو). بد نیست هر از گاهی نصیحت و راهنمایی بگیریم. دوست شما شاید نکاتی را بگوید که شما هیچگاه به آن توجه نکرده اید و از آن طریق بتوانید با هدف های زندگی تان آشنا شوید.

امیدواریم این راهنمایی ها به شما کمک کند تا اهداف و برنامه های زندگی خود را بشناسید. زندگی چندان آسان نیست و باید همیشه آماده باشید تا با چالش های جدید روبرو شده و موفق تر شوید. اگر راهکارهای دیگری به ذهنتان می رسد کامنت بگذارید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج