۱۲۵۰۳۸۷
۲ نظر
۸۷۸۱
۲ نظر
۸۷۸۱
پ

جعل یک عکس و یک آغوش توسط یک افسر پلیس

عکسی از یک افسر پلیس که مادری پریشان را در آغوش گرفته بود، توسط یک دیکتاتوری نظامی دستکاری شد تا تصویر خود را سفید کند.

وب سایت یک پزشک: عکسی از یک افسر پلیس که مادری پریشان را در آغوش گرفته بود، توسط یک دیکتاتوری نظامی دستکاری شد تا تصویر خود را سفید کند.

عکس‌هایی که در یک لحظه خاص از زمان گرفته می‌شوند می‌توانند داستان گمراه‌کننده‌ای را بیان کنند و حقیقت آنچه را که در واقع در حال وقوع است تحریف کنند و این همان چیزی است که در اعتراضی در آرژانتین در ۵ اکتبر ۱۹۸۲ اتفاق افتاد.

جعل یک عکس و یک آغوش توسط یک افسر پلیس

در طول دوره حکومت نظامی در آرژانتین (۱۹۷۶ تا ۱۹۸۳)، جوخه‌های مرگ جناح راست، هرکسی را که گمان می‌رفت با سوسیالیسم مرتبط باشد، شکار می‌کردند. در واکنش به ناپدید شدن‌ها، گروه اعتراضی مادران پلازا د مایو تشکیل شد و خواستار حقیقت‌یابی در مورد فرزندان خود شدند.

در یک تظاهرات، عکسی از کمیسر پلیس کارلوس انریکه گالونه را می‌بینیم که او را در حال دلداری سوزا د لگویا نشان می‌داد.

جعل یک عکس و یک آغوش توسط یک افسر پلیس

اما واقعیت چه بود؟!

لگویا به سینه گالونه مشت می‌زد زیرا او مانع از ورود گروه به پلازا می‌شد و برای جلوگیری از حمله او، سر او را برای لحظه‌ای بسیار کوتاه نگه داشت که عکاس همین صحنه را ثبت کرد.

سپس این عکس در سرتاسر جهان پخش شد با این شرح: «یک افسر پلیس، مسئول سرکوب مادران – که سال‌ها است در مورد عزیزان ناپدید شده‌شان پاسخ می‌خواهند – به یکی از ۱۰۰۰۰ نفری که در راهپیمایی برای زندگی شرکت کردند، دلداری می‌دهد.”

حکومت نظامی آرژانتین از یک روایت غلط استفاده کرد تا مقامات را مهربان جلوه دهد. با این حال حقیقت در دوربین عکاس دیگری شکار شد.

یک عکاس خورخه سانچز در تجمع مادران پلازا د مایو حضور داشت و دوربین او آنچه را که واقعاً بین دیگری آسیب دیده و کمیسر پلیس اتفاق افتاد را ثبت کرد.

جعل یک عکس و یک آغوش توسط یک افسر پلیس

به گزارش ال پایس، سانچز برای تلام، یک خبرگزاری ملی آرژانتین که تحت کنترل دیکتاتوری بود، کار می‌کرد و می‌گوید که “دروغی سراسر جهان را فرا گرفت.”

او تصاویری از مادران مضطرب گرفت که توسط افسران پلیس هنگام تلاش برای ورود به پلازا د مایو در بوئنوس آیرس در حال کتک خ.ردن و کشیده شدن بودند، گرفت. وقتی با نگاتیو‌ها به دفتر برگشت، مدیر تلم به او گفت: «این مطلب نباید منتشر شود. به نفع خودت است، ولش کن. »

در عوض، تلام تصویری را منتشر کرد که توسط عکاس خبرگزاری دیگری گرفته شده است که “آغوش” را با این عنوان نشان می‌دهد: “تظاهرات بدون حادثه برگزار می‌شود” و این ادعای نادرست را مطرح می‌کند که هیچ ناآرامی و بازداشتی وجود نداشته است.

این عکس احساس‌برانگیز در رسانه‌های سراسر جهان منتشر شد و سال بعد برنده جایزه پادشاه اسپانیا شد. در سال ۲۰۰۸، کمیسر گالونه حتی از عکسی که برنده جایزه شده بود برای حمایت از پرونده دفاعی خود زمانی که به خاطر قتل عام فاطمه محاکمه شد، استفاده کرد. با این حال، گالونه به دلیل اعدام غیرقانونی ۳۰ بازداشتی توسط پلیس بوئنوس آریس به حبس ابد محکوم شد.

جعل یک عکس و یک آغوش توسط یک افسر پلیس

عکاسی به نام Marcelo Ranea این عکس گمراه‌کننده را گرفت و تصدیق کرد که تصویر او واقعیت را تحریف کرده است.

«در کسری از ثانیه بود که سوزانا د لگویا و کمیسر گالونه با هم روبرو شدند. او با مشت به سینه او می‌زند و برای جلوگیری از «هیستری» او، مرد او را حداکثر برای نیم ثانیه در جای خود نگه داشت. این یک تعامل بسیار کوتاه بود. » او قبل از مرگش در سال ۲۰۲۱ این واقعیت را گرفت.

خبرگزاری تلام هنوز وجود دارد و اخیراً فیلم اصلی سانچز را در پاکت نامه‌ای در حین بررسی آرشیو خود کشف کرده است.

گارلی توضیح می‌دهد که برای نجات عکس‌ها از نابودی، شخصی آن‌ها را در تاریخ دیگری ثبت کرده است. این عمل در نهایت عکس‌ها را نجات داد، اما ۴۰ سال طول کشید تا آن‌ها عمومی شوند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    قبلنا پلیس بیداربود ماخواب راحت حالا کوپلیس واقعی یادش بخیر

  • مل آگر... ملایرجایگاه آتش

    دمت گرم برترین‌ها. عجب مطلبی رو درج کردین. دست مریزاد چقدر به حال وهوای الاننزدیکه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج