۱۰۲۲۹۳
۷ نظر
۵۵۵۰
۷ نظر
۵۵۵۰
پ

سخت‌گیرترین دانشگاه‌های دنیا

برخی از دانشگاه‌های خاص به دلیل اعتبار بسیار بالا و قدمت تاریخی شرایط سختی را برای کاندیداهای ورودی در نظر می‌گیرند و تنها تعداد کمی از آنها را به عنوان دانشجو قبول می‌کنند.

بازار خبر: انتخاب و قبول شدن در یک دانشگاه برای ادامه دادن تحصیلات تکمیلی دانشگاهی یکی از سخت ترین پروسه های تحصیلی در طول زندگی افراد است. اهمیت این موضوع بعد از پایان تحصیلات در دبیرستان و دغدغه انتخاب یک موضوع و رشته تحصیلی برای ورود به یک دانشگاه بیشتر می‌شود.

استرس و مشکلات زمانی شدت می گیرد که بخواهید وارد یکی از دانشگاه های خاص با شرایط پذیرش مشکل شوید. بسیاری از دانشگاه‌ها میزان پذیرش بالایی به صورت سالانه دارند. برای مثال دانشگاه کانزاس میزان پذیرش ۹۲ درصد درخواست ها را دارد.

در سال ۲۰۱۲ دانشگاه معماری بوستون تمام کاندیداهای خود را پذیرفت. اما در مقابل برخی از دانشگاه های خاص به دلیل اعتبار بسیار بالا و قدمت تاریخی شرایط سختی را برای کاندیداهای تحصیل ارائه می کنند و در نتیجه نسبت بسیار کمی از کاندیداها را هر سال قبول می کنند.

یکی از مهمترین فاکتورها نمرات دانش آموزان در طول دوران تحصیل است. از دیگر فاکتورها می توان به فعالیت های اضافه، مهارت های کسب شده و کارهای خیرخواهانه در طول دوران تحصیل اشاره کرد.

در ادامه به لیستی از دانشگاه های خاص که شرایط خاص پذیرش آنها باعث شده هر سال تنها تعداد کمی از کاندیداها را برای ادامه تحصیل پذیرا باشند اشاره خواهیم کرد.

۱. دانشگاه آکسفورد

نرخ پذیرش : ۱۹ درصد

آکسفورد یکی از معروف‌ترین دانشگاه های جهان بوده. اولین دانشگاه انگلیسی زبان دنیا شناخته می شود که فعالیت خود را از سال ۱۱۶۷ آغاز کرده است و جزء برترین دانشگاه های حال حاضر جهان در رتبه بندی های مختلف است. پذیرش در این دانشگاه بسیار مشکل بوده. افراد باید بالاترین نمره را در امتحانات نهایی کسب کنند و از پس مصاحبه‌های سنگین ورودی برآیند. هر ساله تنها ۱۹ درصد کاندیداها در این دانشگاه قبول می شوند.

سخت‌گیرترین دانشگاه‌های دنیا

۲. دانشگاه تکنولوژی کالیفرنیا

نرخ پذیرش : ۱۲ درصد

دانشگاه تکنولوژی کالیفرنیا به اختصار کلتک یکی از شناخته شده ترین دانشگاه های تکنولوژی در سرتاسر جهان است. نرخ پذیرش در این دانشگاه تنها ۱۲ درصد است و در سال ۱۸۹۱ تأسیس شده است. این دانشگاه تنها دانش آموزان برتر در بالاترین نمره در آزمون نهایی دبیرستان را پذیرش می کند و بهترین ها را برای رشته های مختلف دستچین می کند.

سخت‌گیرترین دانشگاه‌های دنیا

۳. دارتموت

نرخ پذیرش : ۵. ۱۰ درصد

دارتموت با نرخ پذیرش ۱۰ درصد هشتمین دانشگاه با قدمت تاریخی در آمریکا است. که در سال ۱۷۶۹ تأسیس شده است. دانشگاه دارتموت عضوی از باشگاه آیوی لیگ بوده که مختص رشته های هنرهای مستقل واقع در هانور است.

سخت‌گیرترین دانشگاه‌های دنیا

۴. دانشگاه تکنولوژی ماساچوست

نرخ پذیرش ۲. ۸ درصد

معروفترین دانشگاه تکنولوژی جهان که آن را به اختصار MIT می نامند در این لیست قرار دارد. این دانشگاه در سال ۱۸۶۱ توسط ویلیام بارتون راجز تأسیس شد. از هر ۱۰۰ نفر متقاضی پذیرش در هر سال تحصیلی تنها ۲. ۸ افراد موفق به ورود به این دانشگاه می شوند.

سخت‌گیرترین دانشگاه‌های دنیا

۵. پرینستون
نرخ پذیرش 2. 7 درصد
دانشگاه پرینستون که در نیوجرسی واقع است در سال ۱۷۴۶ تأسیس شده است که چهارمین دانشگاه آمریکا از لحاظ قدمت تاریخی است. بیش از ۳۴ رشته دانشگاهی در پرینستون تدریس می شود این دانشگاه یکی از بزرگترین دانشگاه هایی است که کمک های مالی زیادی به دانشجوهای خود می کند.

سخت‌گیرترین دانشگاه‌های دنیا

۶. کلمبیا

نرخ پذیرش ۸. ۶ درصد

دانشگاه کلمبیا با نرخ پذیرش کمتر از ۷ درصد در سال ۱۷۵۴ به دستور شاه جورج دوم تأسیس شد. این دانشگاه متشکل از دپارتمان های متعددی است که در شاخه های مختلف علوم فعالیت می کند.

سخت‌گیرترین دانشگاه‌های دنیا

۷. دانشگاه Yale

نرخ پذیرش: ۶.۷ درصد

دانشگاه یل در آخرین سال تحصیلی خود تنها ۶.۷ درصد پذیرش کاندیداهای تحصیلات تکمیلی را داشت. فعالیت این دانشگاه از سال ۱۶۴۰ آغاز شد و از سال ۱۷۱۸ با نام Yale فعالیت می کند. طراحی و معماری این دانشگاه برگرفته از معماری انگلیسی دانشگاه هایی نظیر آکسفورد و کمبریج است. فاکتورهای پذیرش دانشجو در این دانشگاه به شدت تحت تأثیر عملکرد دانش آموزان در مدرسه است.

سخت‌گیرترین دانشگاه‌های دنیا

۸. جولیارد

نرخ پذیرش : ۶ درصد

دانشگاه جولیارد یکی از معروفترین دانشگاه های موسیقی و هنرهای زیبا است. تنها ۶ درصد کاندیداها هر ساله در این دانشگاه پذیرش می شوند و محدودیت سنی برای پذیرش هنرجوها وجود ندارد. این دانشگاه در سال ۱۹۰۵ تنوسط دکتر داهروش به عنوان موسسه موسیقی مستقل تأسیس شد.

سخت‌گیرترین دانشگاه‌های دنیا

۹. هاروارد

نرخ پذیرش : ۹. ۵ درصد

دانشگاه هاروارد یکی از رقبای بزرگ دانشگاه Yale با میزان پذیرش ۹. ۵ درصد در سال گذشته بوده است. هاروارد تأکید زیادی بر تحصیلات آکادمیک دانشجوهای خود دارد. بیش از ۱۳۵۰۰۰ دانشجو این دانشگاه امسال در آزمون SAT نمره ۱۰۰ و یا بیشتر را کسب کردند.

سخت‌گیرترین دانشگاه‌های دنیا

۱۰. استنفرد

نرخ پذیرش : ۷. ۵ درصد

اولین دانشگاه در لیست با کمترین میزان پذیرش دانشجو استنفرد با ۷. ۵ درصد است. این دانشگاه در سال ۱۸۹۱ تأسیس شده و پیشینه سیاسی زیادی دارد. وضعیت اقتصادی دانشجوها در پذیرش در این دانشگاه سهمی ندارد بلکه عملکرد آنها در امتحانات در امتحانات نهایی و در طول دوران تحصیل معیار پذیرش است.

سخت‌گیرترین دانشگاه‌های دنیا
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    دانشگاههای ما رو هم بگید. فک کنم گربه ها هم دیگه لیسانس دارن..............

    پاسخ ها

    • بدون نام

      والا به قرآن ما تو شرکتمون3 سال پیش نیرو گرفتیم لیسانس الان همه در حال ادامه تحصیل و گرفتن دکتری و فوق لیسانس هستند دیگه دانشگاههای دولتی بدتر از دانشگاههای آزاد و غیر انتفاعی عمل کرده تو هر دهستانی یه دانشگاه سراسری دولتی تاسیس کردن که بعد هم خواستید برید آمریکایی جایی میبینید که مدارکشون به اندازه گ.. نمی ارزه
      فقط 4 تا دانشگاه مادر تهران دانشگاه هستند بقیه اسم دانشگاه رو یدک میکشن

  • رضا

    دانشگاه علمی کاربردی قزوین
    نرخ پذیرش100درصد

  • بدون نام

    اقا دانشگاه شیراز تهران اصفهان مشهد کرمان تبریز و.. دانشگاهای خوب ایرانن
    در کل شاید ایران 20 تا دانشگاه خوب دانشته باشه بقیشون کشکنذ

  • لیدا

    مچکرم خیلی خوب بود و به واقعیت من بسیار نزدیک است

  • نیما

    کسانی که اعتبار دانشگاه های سراسری خوب رو زیر سوال میبرند واقعا احساس میکنم حتی یک بار در این دانشگاه نرفتند و دانشگاه های منطقه 1 دیگری را نیز داریم که بسیار خوبند

  • محمدرضا

    بنظرم سخت گیرترین ها همین جا توی ایران هستن!!دانشگاه تهران و شریف رو حساب کنید زیره ۱%قبول میشن :/

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج