یادگار رضازاده برای وزنه برداری ایران
حالا چیزی حدود ١٧ ماه است که حسین رضازاده از فدراسیون رفته؛ اما هنوز وزنهبرداری درگیر تصمیماتی است که حاج حسین در زمان ریاست خود گرفته است.
خیلیها در زمان ریاست رضازاده بر وزنهبرداری از او انتقاد میکردند، چرا که با وجود نتایج مناسبی که در ابتدای حضور در فدراسیون در بخش قهرمانی به دست آورد در ادامه با چالشهای زیادی مواجه شد و با موضوع دوپینگ و مسائل حاشیهای دست به گریبان شد تا خیلیها که در ابتدای حضور حاج حسین در فدراسیون به عنوان رییس موافق بودند به جرگه مخالفان و منتقدان او بپیوندند.
شرایط زمانی بدتر شد که رضازاده تصمیم گرفت به شورای شهر برود و بیتوجه به سخن منتقدان راهی ساختمان خیابان بهشت شد و در ادامه هم با چالشی که مانع حضور اعضای شورای شهر در انتخابات فدراسیونهای ورزشی میشد مواجه شد تا به کل از وزنهبرداری ایران برود؛ اما از زمان رفتن قهرمان اسبق المپیک از فدراسیون، روزی نبوده که مشکلات و حاشیههای وزنهبرداری نام حاج حسین را وسط نکشد. یکی از حاشیهها اختلاف نظر وزنهبرداران المپیکی ایران با کوروش باقری، سرمربی سابق تیم ملی و از نزدیکان رضازاده بود که در نهایت منجر به کنار رفتن باقری شد. رضازاده در پارهای از مواقع به حاشیه و اخبار واکنش نشان داده و برای دفاع از خود هم که شده تن به مصاحبه و گفتوگو داده که آخرینش هم داستان سهراب مرادی بود که اعلام کرد «من ١٧ ماه است که از فدراسیون رفتهام و اطلاعی از ماجرای مرادی ندارم» این در حالی است که اگر او به عنوان رییس از این موضوع اطلاع ندارد پس چه کسی باید داشته باشد. شاید همزمانی که حاج حسین مشغول حضور در شورای شهر و درگیر کارهای شورا بوده و کمتر وقت میکرد به مشکلات و چالشهای وزنهبرداری رسیدگی کند فرد دیگری سهراب مرادی را به عنوان یک وزنهبردار بازنشسته به فدراسیون جهانی معرفی کرده است. باری، حالا که نام ١۴ وزنهبردار دیگر به عنوان ورزشکارانی که مادامالعمر محروم و بازنشسته شدهاند، خبری از حاج حسین نیست که پاسخگو باشد تا بیشتر به این واقعیت پی ببریم که یک قهرمان خوب نمیتواند رییس خوبی هم باشد.
مرادی: پاسخ آقایان غیرمسوولانه است
علی مرادی، رییس فدراسیون وزنهبرداری در خصوص شرایط سهراب مرادی گفت:
محرومیت سهراب مرادی از سوی فدراسیون قبلی بود و وی ناخواسته یا شاید هم خواسته، محروم شده و متاسفانه مشکل وی حل نشده است. باید با فدراسیون جهانی جلسه بگذاریم و مذاکرات را ادامه دهیم. متاسفانه آقایان صحبتهایی مطرح میکنند که درست نیست. اگر تقصیر مسوولان قبلی نیست، مقصر این ماجرا چه کسی است؟ شاید منظور آن شخص، این بوده که رییس فدراسیون جهانی مقصر است. پاسخ آقایان غیرمنطقی است. من از دبیر فدراسیون قبلی نیز سوال کردم و او هم بیاطلاع بود اما امیدوارم مشکل سهراب حل شود و چنین پاسخهای غیرمسوولانهای خوب نیست. متاسفانه به جز مرادی ١۴ وزنهبردار دیگر نیز به صورت مادامالعمر محروم هستند. مشکل این وزنهبرداران نیز مثل مرادی است و او نیز در همین لیست قرار داشت که متاسفانه همگی به صورت مادام العمر محرومند. این اسامی در اختیار ما قرار دارد و آنها باید شش ماه تحت نظر باشند تا به میادین بازگردند. چند روز پیش ماموران آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ به ایران آمدند و ما سهراب مرادی را در بین نفرات قرار دادیم تا از وی نیز تست دوپینگ گرفته شود تا جلوی بهانههای بعدی را بگیریم. بروز چنین مشکلی جای تاسف دارد. روز گذشته با وزیر ورزش و جوانان دیداری داشتم و وی تاکید داشت که شرایط حضور سهراب مرادی فراهم شود. امیدوارم با رایزنی این مشکل حل شود.
اسامی ١۴ وزنهبرداری که مادامالعمر محروم و بازنشسته شدهاند
علی مرادی، رییس فدراسیون وزنهبرداری از محرومیت مادامالعمر ١۴ وزنهبردار دیگر جز سهراب مرادی خبر داد و اعلام کرد این نفرات توسط فدراسیون گذشته در لیست بازنشستهها قرار گرفتهاند. نکته جالب در این بین قرار گرفتن نام برادر سهراب مرادی، چندین وزنهبردار رده نوجوانان و جوانان و نفرات مطرحی چون سعید سیار، احد سنجابی و یاسین باقری در لیست نفرات محروم و بازنشسته است. اسامی این ١۴ وزنهبردار به شرح زیر است:
١- رضا عاشوریزاده ٢- یاسین باقری ٣- اصغر ابراهیمی ۴- محسن غزالیان ۵- میلاد خسروی ۶- ایوب مرادی ٧- سید مهدی پانزوان ٨- سعید رفیعنژاد ٩- میلاد رستگار ١٠- احد سنجابی ١١- سعید سیار ١٢- ایمان شاهقلیان ١٣- عباس زارعی ١۴- محمد زارعی.
ارسال نظر