وسایل نقلیه شهری و نظامی عجیب برند کلاشینکف
بدون شک نام کلاشینکف به گوش شما خورده است، این برند روسی ید طولایی در ساخت تسلیحات نظامی دارد و سلاح معروف Ak-۴۷ کلاشینکف برای ما ایرانیها کاملاً شناخته شده است. اما جالب است بدانید کلاشینکف از آن برندهایی است که تمامی تخممرغهای خود را در یک سبد نمیگذارد و در کنار ساخت اسلحه، وسایل نقلیه شهری و نظامی جالبی هم عرضه کرده است.
برترین ها - ترجمه از محمد کاملان: بدون شک نام کلاشینکف به گوش شما خورده است، این برند روسی ید طولایی در ساخت تسلیحات نظامی دارد و سلاح معروف Ak-۴۷ کلاشینکف برای ما ایرانیها کاملاً شناخته شده است. اما جالب است بدانید کلاشینکف از آن برندهایی است که تمامی تخممرغهای خود را در یک سبد نمیگذارد و در کنار ساخت اسلحه، وسایل نقلیه شهری و نظامی جالبی هم عرضه کرده است.
به همین منظور در ادامه قصد داریم با هم ببینیم کلاشینکف تاکنون در کنار جنگافزارهای نظامی چه محصولات دیگری عرضه کرده است.
خودروی الکتریکی CV-۱
کلاشینکف در خصوص طراحی بدنه این خودرو زحمت زیادی به خود نداده است و بدنه آن به خودروی کامبی مدل IZH۲۱۲۵۲ تعلق دارد. جالب است بدانید خودروی کامبی در دهه ۷۰ میلادی توسط روسها تولید شده است و جای تعجب نیست اگر خودروی الکتریکی CV-۱ ظاهری نه چندان زیبا داشته باشد.
کلاشینکف مدعی است این خودروی الکتریکی را برای رقابت با محصولات تسلا راهی بازار خواهد کرد. خودروی الکتریکی CV-1 با یکبار شارژ مسافتی معادل ۳۲۱ کیلومتر را طی میکند و در عرض ۶ ثانیه به شتابی برابر با ۱۰۰ کیلومتر دست پیدا میکند.
موتورسیکلت الکتریکی SM-۱
از آنجایی که کلاشینکف یک برند نظامی است بیشتر محصولات این برند نیز با در نظر گرفتن استانداردهای نظامی ساخته میشوند که در این زمینه میتوان به موتورسیکلت الکتریکی SM-۱ اشاره کرد.
این محصول به موتور الکتریکی مجهز است و عملاً صدایی تولید نمیکند، در نتیجه موتورسیکلت SM-1 گزینه مناسبی برای عملیاتهای شناسایی در میادین نبرد بهحساب میآید. موتورسیکلت الکتریکی کلاشینکف سرعت قابل قبولی دارد و حدود ۹۰ کیلومتر را در هر ساعت طی میکند. این موتورسیکلت قادر است مسافتی حدود ۱۵۰ کیلومتر را با یک بار شارژ طی کند.
خودروی الکتریکی شهری
کلاشینکف خودروی جالبی را برای حضور در خیابانهای مسکو طراحی کرده است که از نیروی الکتریکی بهره میگیرد. این خودرو در نگاه اول شبیه به خودروهای باگی است و ظاهری اسپرت دارد.
به لحاظ زیباشناختی نیز کلاشینکف در حق این خودرو کملطفی کرده و با محصولی طرف هستیم که حتی قسمت در برای راننده و سرنشین در آن تعبیه نشده است. کلاشینکف در حین رونمایی این خودرو اشارهای به سرعت یا میزان مصرف باتری این خودرو نداشته و در نتیجه نباید انتظارهای زیادی از این خودروی الکتریکی شهری داشت.
خودروی OV-۲ هیبرید
این خودرو بیشتر شبیه به خودروهای آفرود است و در نگاه اول به آن طراحی خودروهای باگی در ذهن شما تداعی خواهد شد. خودروی OV-۲ هیبرید چهار سرنشین را در خود جای میدهد و به دو موتور جداگانه الکتریکی مجهز است، نیروی یکی از این پیشرانهها به چرخهای عقب منتقل میشود و پیشرانه دیگر برای انتقال نیرو به چرخهای جلو در نظر گرفته شده است.
خودوری هیبرید OV-2 به سرعتی حدود ۱۰۰ کیلومتر در ساعت دست پیدا میکند و برای مصارف نظامی و حمل و نقل سربازان در عملیاتهای مخفیانه طراحی شده است.
موتورسیکلت الکتریکی UM-۱
کلاشینکف این موتورسیکلت را برای مصارف شهری طراحی کرده است و استفاده از رنگهای قرمز و مشکی در طراحی این موتورسیکلت را میتوان به عنوان رنگهایی دانست که در بیشتر وسیلههای نقلیه کلاشینکف شاهد هستیم.
جعبهای برای قرار دادن لوازم در قسمت عقب موتورسیکلت و شیشهمحافظ در قسمت جلو را میتوان از دیگر مشخصات ظاهری موتور الکتریکی UM-۱ نام برد.
این موتورسیکلت الکتریکی به لحاظ سرعت از موتورسیکلت SM-1 سریعتر است و حدود ۱۰۰ کیلومتر در ساعت سرعت دارد، به لحاظ شارژ نیز با موتورسیکلتی طرف هستیم که با یک بار شارژ حدود ۱۵۰ کیلومتر مسافت را طی میکند.
خودروی Stena Wall Complex
این خودرو درواقع یک دیوار متحرک است که چندین لایه دیوار تاشدنی را حمل میکند. این دیوارها به راحتی باز میشوند و فاصلهای چند متری در جلوی خودرو با پوشش میدهند.
خودروی Stenna Wall Complex از جانب کلاشینکف برای گارد ملی روسیه ساخته شده است و در اولین نگاه به این خودرو متوجه خواهید شد با محصولی طرف هستیم که برای سرکوب شورشهای خیابانی ساخته شده است.
فرآیند باز شدن دیوارهای تاشوی تعبیه شده در این خودرو در عرض ۳.۵ دقیقه انجام میشود تا نیروهای ضد شورش در کمترین زمان آماده مقابله باشند.
ماشین جنگی Bipeda Complex Mech
انصافاً باید گفت نمیشود روی این ماشین جنگی نام خودرو گذاشت اما از آنجایی که ویژگیهای جالبی دارد و محصول دست کلاشینکف است نمیتوان از کنار آن به راحتی گذشت.
این ماشین جنگی چیزی حدود ۴ متر ارتفاع دارد و بیشتر شبیه به یک محصول کانسپت و مفهومی است تا ماشینی که بتوان آن را در میادین نبرد استفاده کرد. با این حساب به نوعی میتوان گفت ماشین جنگی Bipeda Complex Mech دورنمایی از ایدههای کلاشینکف برای محصولات نظامی آینده این شرکت است.
به احتمال زیاد در این ماشین جنگی میتوان اسلحههای مختلفی را تعبیه کرد و راننده آن از پشت شیشههای ضد گلوله مواضع دشمن را زیر آتش خواهد گرفت.
در این قسمت به پایان فهرست وسایل نقلیه شهری و نظامی عجیب و غریبی رسیدیم که برند روسی کلاشینکف ساخته است، پیشنهاد میکنیم اگر نکته جالبی در این زمینه به ذهن شما رسیده است در قسمت نظرات ما و سایر کاربران را از این موارد باخبر سازید.
نظر کاربران
حمایت از تولید ملی در دستور العمل دولت روس به وضوح پیداست
و آفرین به ابتکار و خلاقیت شرکت کلاشیکف
برند کلا شینیکف را بی شک زیاد شنیده اید را خیلی تکرار کردید ...کلاش اسم سازنده و طراح ان هست که روی این سلاح گذاشته شد واون شخص کلا شینکف هست .بقیه محصولات روس بنویسید و موتور خیلی قشنکه ،بقیه ش بدرد سینمای هالیوود میخوره
موتورها چه جالبن