معرفی سایت Forbes.com
شاید تاکنون بارها در اخبار و رسانه ها نام مجله فوربس را شنیده باشید. این مجله دوهفتهنامه است و مهم ترین رقیب آن را باید دوهفتهنامه آمریکایی «فورچون» معرفی کرد.
برترین ها: شاید تاکنون بارها در اخبار و رسانه ها نام مجله فوربس را شنیده باشید. این مجله دوهفتهنامه است و مهم ترین رقیب آن را باید دوهفتهنامه آمریکایی «فورچون» معرفی کرد.
مجله فوربس در سال 1917 میلادی توسط یک مهاجر اسکاتلندی به نام برتی چارلز فوربز بنا نهاده شد. او مقاله نویسی برجسته در زمینه مسایل اقتصادی بود اما در سال 1954 میلادی درگذشت و به ترتیب پسرانش بروس و مالکوم استیونسن سردبیر و ناشر شدند. پس از مرگ مالکوم نیز پسر بزرگ او مدیر و ویراستار فوربس شد. این دوهفتهنامه، وب سایتی نیز به نام Forbes.com دارد که مدیر اجرایی کنونی آن، «مایک پرلیس» و ویراستار آن «راندال لین» هستند.
فوربس یکی از قابل اعتمادترین و موثق ترین وب سایت ها در زمینه اقتصادی است که گزارش ها، تحلیل ها و اخبار روز دنیا را در لحظه به روزرسانی می کند. کاربران می توانند در این سایت عضو شوند و اشتراک خبرنامه آن را دریافت کنند. جالب است بدانید این وب سایت به طور ماهانه بیش از 30 میلیون بازدیدکننده دارد.
در حال حاضر، فوربس به آگهی دهنده ها اجازه می دهد توسط تیم ادیتوریال ثابت، پست های خود را در بلاگ این سایت منتشر کنند. این بخش AdVoice نام دارد . تقریبا 10 درصد از درآمد سایت فوربس از همین طریق است.
• معرفی سایت
نشانی: www.forbes.com
سایت فوربس، اینترفیس کاربرپسندی دارد. یعنی یافتن آنچه می خواهید در این وبسایت آسان است. در بالا، یک نوار توسی رنگ وجود دارد که در آن ۵ تب به ترتیب زیر تعبیه شده اند:
۱. فوربس
2. پست های جدید
۳. پست های پربازدید
4. فهرست
۵. ویدئو
در صفحه اصلی، در زیر نوار توسی رنگ، از طول ۹ بخش و از عرض سه ستون وجود دارد. ستون اول از سمت چپ، مختص مقاله ها و پست های جدید در حوزه های مختلف است. در بالای ستون دوم سه تب به نام های: ایالت متحده، اروپا و آسیا قرار دارند. فوربسداتکام به طور پیشفرض روی گزینه آمریکا نمایش داده می شود اما با کلیک روی هر کدام از قاره های اروپا یا آسیا، آخرین اخبار و پربازدیدکننده ترین های سایت تغییر می کند و صفحه ای جدید رفرش می شود و اخبار آن قاره را نمایش می دهد.
هر سه این تب ها فرمت یکسان دارند و در آنها، سرتیتر پربازدیکننده ترین مطالب، نویسنده آنها به همراه عکسشان نمایش داده می شود. در ستون سوم، در سمت راست صفحه، بخشی از یک ویدئو نمایش داده می شود. در بالای ویدئو، لوگوی سایت های اجتماعی همچون فیسبوک، توئیتر، لینکداین، گوگل پلاس و یوتیوب قرار دارند که می توانید با کلیک روی آنها، از آن شبکه های پیگیر اخبار و ویدئوهای فوربس باشید.
در زیر باکس ویدئو نیز باکسی قرار دارد که برترین ویدئوها را نشان می دهد. در بخش دوم صفحه اصلی، شاید مطالب پربازدید سایت است که ۵ مقاله آخر معرفی شده اند. پس از پنجمین مطلب، لینک قرمز رنگی وجود دارد که با کلیک روی آن به صفحه پربازدیدکننده ها هدایت می شوید و می توانید مطالب بیشتری در آنجا پیدا کنید.
در بخش سوم، می توانید نویسنده های فوربس، مردم، مکان ها، کمپانی ها و شرکت های مورد علاقه خود را دنبال کنید. در سمت راست این بخش دو ردیف ۹ تایی ازعکس های افراد مختلف نمایش داده شده است که می توانید افراد مورد علاقه خود را از میان آنها انتخاب کنید. با ایستادن روی عکس ها، نام، حرفه و تعداد دنبالکننده های آنها نمایش داده می شود.
پایین که می آییم، به بخش BrandVoice فوربس می رسیم که برندهای مختلف، آگهی رپرتاژهای خود را منتشر می کنند. در بخش پنجم، آخرین ویدئوها با تصاویری از آنها نمایش داده می شود. در پایین بخش ویدئو، قسمت اختصاصی بازار و مسایل و مقاله های اقتصادی قرار دارد. در این بخش نیز بازار اقتصاد آمریکا از بقیه جهان جدا شده است.
در قسمت ششم، شاهد مطالب برجسته سایت هستیم که با تیتر و عکس نمایش داده شده اند. در پایین آن نیز فهرست مشهور فوربس قرار دارد. این بخش به طور جالبی نمایش داده شده است: یک باکس باریک است که عکس و نام میلیاردرهای بزرگ جهان در همان لحظه را نمایش می دهد و زیر نام آنها میزان سرمایه آنها و میزان رشد آن در آن روز و آن ساعت را نمایش می دهد. تصاویر این باکس متحرک هستند و عکس ها پی در پی می آیند و می روند.
در زیر این باکس، باکس دیگری وجود دارد و همه فهرست های برتر دنیا را به ترتیب نوشته است. در پایین و بخش انتهایی صفحه نیز همه بخش های سایت فوربس نمایش داده شده اند. ستون اول شامل تاپیک های مختلف است. ستون دوم به اطلاعات شرکت فوربس تعلق دارد. ستون سوم، وب سایت های خواهر فوربس همچون فوربس چین، فوربس هند و ... نام برده شده اند. در ستون چهارم، شاهد اطلاعات کنفرانس های فوربس هستیم و ستون آخر نیز به مجله های فوربس اختصاص دارد.
در بالای سمت راست صفحه اصلی وبسایت فوربس، لینک هایی برای ورود به حساب کاربری، ساخت حساب کاربری در فوربس یا ارتباط با فوربس از طریق فیسبوک، لینکداین و توئیتر وجود دارد.
در نوار توسی بالا، در سمت راست باکس جستوجو در سایت قرار دارد که می توانید مقاله، نویسنده، کمپانی، فهرست و ... را جستوجو و پدا کنید. در کنار آن نیز، عکس آدمکی است که با کلیک روی آن می توانید وارد حساب های کاربری خود در شبکه های اجتماعی مختلف بشوید.
• معرفی تب های بالای صفحه
پیش از معرفی هرکدام از این تب ها باید بگوییم، تب فوربس بسیار گسترده است و تقریبا همه پست ها به تفکیک موضوع در آن گنجانده شده اند. بنابراین، آن را به طور مفصل در مقاله دیگری معرفی می کنیم. اما برای آشنایی با بخش های دیگر فوربسداتکام با ما همراه باشید.
• New Posts
در بالای این صفحه، نموداری از جدیدترین پست ها در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد کامنت ها و به اشتراک گذاری ها نمایش داده می شود. در زیر آن، باکس باریکی قرار دارد که همه تاپیک های سایت را به صورت لینک شده نمایش می دهد که می توانید با انتخاب هر کدام از آنها جدیدترین مطالب در حوزه موردنظر را مشاهده کنید. اولین تب این باکس، گزینه «همه» است که در همه حوزه ها مقاله دارد.
سیاست این صفحه اینگونه است که سرتیتر مطلب، بخش کوتاهی از لید، نویسنده و ساعت انتشار آن نمایش داده می شود که با کلیک روی تیتر وارد صفحه مقاله می شوید.
در اواسط صفحه گالری های جدید سایت نمایش داده می شود که در واقع اخبار تصویری فوربس هستند. در ادامه دوباره شاهد مطالب هستیم. در این صفحه، اگر هنگام تماشا مطلب جدیدی به سایت اضافه شود، در بالا به صورت یک باکس کرمرنگ، به کاربر اعلام می شود چند پست جدید اضافه شده است.
• Most Popular
با کلیک روی این صفحه و باز کردن آن، در بالا تصاویری از نویسنده های برتر فوربس را می بینید که به شکل نمودار، محبوبیت آنها را نمایش داده است. وقتی ماوس را روی هر کدام از عکس ها نگهدارید، نام نویسنده، تعداد بازدید مقاله های او و جدیدترین مطلبی که پست کرده است، نمایش داده می شود.
در بالای نمودار نویسنده ها، نوار جستوجویی وجود دارد و با باز کردن کشوی آن، می توانید بازدیدهای جدید، نظرات جدید و دنبالکننده های جدید نویسنده ها را در طول هفته گذشته مشاهده و مطالعه کنید.
در پایین نمودارِ نویسنده ها نیز نوار جستوجویی برای مقاله های جدید فوربس در همه بخش ها وجود دارد. در زیر این نوار، سرتیتر پست ها و مقاله های جدید نوشته شده اند که همه آنها به صفحه اصلی مقاله لینک هستند. در بالای هر مطلب، انتشار آن در فیسبوک، توئیتر یا لینکداین نیز ذکر شده است. اگر در هیچ کدام از این شبکه ها نبود، تعداد نظرات یا بازدیدهای مقاله موردنظر در طول ۲۴ ساعت گذشته ذکر شده است.
در کنار این ستون، ستون دیگری برای «پربازدیدترین ها در ۲۴ ساعت گذشته» وجود دارد. کارایی این ستون از نام آن مشخص است. همه مقاله های پربازدید ۲۴ ساعت گذشته را نمایش می دهد و کاملا طبیعی است با سرتیترهای مقاله های ستون سمت چپ بعضا اشتراک هایی هم داشته باشد.
در قسمت پایین ستون پربازدیدترین ها، مقاله هایی که در سه شبکه اجتماعی، فیسبوک، توئیتر و لینکداین منتشر شده و موردبحث قرار گرفته اند، معرفی شده اند. در قسمت زیرین این باکس نیز شاهد گالری های پربازدید هستیم که آنها را با سرتیتر و تصاویر بندانگشتی نمایش داده است. این ستون همچنان به سمت پایین ادامه دارد و در بخش پایانی آن، معرفی گفتوگوهای فعال را شاهد هستیم. در این بخش، سرتیتر مقاله و تعداد نظرات آن نوشته شده است. در پایین سرتیترها نوار باریکی وجود دارد که عکس کاربران یا نویسنده های حاضر در گفتوگو را نمایش می دهد. وقتی ماوس را روی این عکس ها نگه دارید، نام کاربر و بخشی از آخرین نظر او به صورت یک پنجره پاپآپ نمایش داده می شود.
• Lists
در این صفحه نیز شاهد آخرین و جدیدترین مطالب هستیم. نویسنده و تاریخ انتشار مطلب در کنار هر تیتر نوشته شده است. در اواسط صفحه شاهد گالری خبری در موضوعی خاص هستیم و دوباره روند نمایش سرخط مطالب ادامه پیدا می کند.
• Video
در این صفحه، علاوه بر ویدئوهای جدید، مطالبی که مرتبط به این بخش هستند نیز نمایش داده می شوند.
نظر کاربران
آی آی آی.....
این فضای مجازی ما رو وابسته کرده!
این سایتم روش!:/
به هرحال ممنون....