لذت عکاسی را با انواع دوربین های حرفه ای تجربه کنید
راهنمای خرید دوربین عکاسی
از زمانی که گوشی های موبایل حرفه ای با دوربین های مجهز به بازار آمد، دوربین های عکاسی، مخاطب عمومی خود را از دست داد.
انواع دوربین
با فراگیر شدن استفاده از اسمارت فون ها یا همان تلفن های همراه هوشمند و ارتقای کیفیت دوربین آن ها، شاید فکر کنید که دیگر نیاز به دوربین عکاسی ندارید ولی همچنان دوربین های عکاسی قابلیت های ویژه ای دارند که کاربران را به سمت خود می کشانند. از دلایلی که کاربران به سوی دوربین های عکاسی جذب می شوند، قابلیت های مختلفی است که در هر گوشی همراهی پیدا نمی شود.
دوربین های معمولی یا کامپکت ساده!
دوربین های کامپکت ساده یا همان دوربین های معمولی که احتمالا هر کدام از ما یکی از آن ها را در خانه های مان داشته ایم، اندازه کوچکی دارند و لنز آن ها قابل تعویض نیست. این نوع دوربین، تا سال ها درمیان خریداران عمومی دوربین های عکاسی فروش زیادی داشت اما با روی کار آمادن گوشی های هوشمند این دوربین ها محبوبیت خود را از دست داد و امروزه مردم ترجیح می دهند به جای خرید دوربین کامپکت به سراغ گوشی های هوشمند بروند زیرا گوشیهای هوشمند میتوانند به خوبی دوربین های کامپکت عکاسی کنند و همیشه همراه شما باشند.
حتی گوشی های موبایل با نرم افزار های مختلفی که در اختیارمان می گذارند، به راحتی امکان ویرایش عکس ها را برای مان فراهم کرده اند. با این حال دوربین های کامپکت به دلیل قیمت کم و ساده بودن عکس برداری برای افراد مبتدی مناسب است. اگر نمی خواهید به خاطر عکس برداری هزینه زیادی برای یک گوشی هوشمند کنید ما به شما دوربین Canon IXUS 175 HS را توصیه می کنیم. این دوربین با دقت حسگر 20 مگاپیکسل و زوم اپتیکال هشت برابر، می تواند عکس با کیفیتی به شما تحویل دهد و با فلاش پر نوری که دارد قابلیت عکاسی در شب را نیز فراهم می کند. فیلم برداری آن HD است و شما می توانید با قیمت حدود 400 هزار تومان آن را خریداری کنید.
کامپکت پیشرفته، کمی حرفه ای تر!
با پیشرفت گوشی های هوشمند، سازندگان دوربین های کامپکت هم به فکر افتادند تا از انقراض جان سالم به در برند. این نوع دوربین ها که به کامپکت پیشرفته مشهور هستند یک ویژگی بارز دارند و آن داشتن سنسور تصویر بزرگ است. سنسور تصویر بزرگ، باعث میشود که برخلاف دوربین های کامپکت ساده و دوربین گوشیهای هوشمند، بتوانند در شرایطی که نور محیط کم است هم عکس هایی با کیفیت زیاد بگیرند و همین ویژگی باعث افزایش قیمت آن نسبت به دوربین های کامپکت ساده می شود.
کامپکت سوپرزوم یا تصویر برداری از ماه!
دوربین های کامپکت سوپر زوم را می توان پلی بین دوربین های کامپکت پیشرفته و دوربین های حرفه ای عکاسان حرفه ای (DSLR) به حساب آورد. این دوربین ها نسبت به دوربین های کامپکت از بزرگ نمایی بیشتر، تعداد دکمه های کنترلی مختلف و سنسورهای بزرگ و قدرتمندتری برخوردار است . دوربین گوشی های هوشمند فاقد زوم اپتیکال است به همین دلیل قابلیت رقابت با این نوع دوربین ها را ندارد. از طرفی به دلیل داشتن امکانات زیاد در دوربین های سوپر زوم، می توانید لذت عکاسی حرفه ای را تجربه کنید. پس اگر قادرید که کمی بودجه تان را برای خرید دوربین افزایش دهید، این نوع دوربین ها می توانند بهترین انتخاب برای شما باشند. دوربین نیکون کولپیکس P۹۰۰ را می توان یکی از پرچم داران دوربین های سوپر زوم دانست.
چاپ سریع
آخرین دسته از دوربین های خانگی که به تازگی روی بورس افتاده و محبوبیت زیادی پیدا کرده است، دوربین های چاپ سریع است. با این که بازار عکس های سلفی با تلفن همراه بسیار داغ است اما افرادی هم هستند که دوست دارند عکس های خود را لمس کنند و درون آلبوم یا هر جایی مانند روی در یخچال بچسبانند. این دسته از دوربین ها بلافاصله پس از عکس برداری ، عکس را چاپ می کنند. کیفیت عکس این دوربین ها زیاد نیست اما هزینه کاغذ عکس آن ها نسبتا زیاد است.
از عکاسی خانگی تا حرفه ای
دوربین های عکاسی خانگی با این که انواع و اقسام مختلفی دارد، برای عده ای باز هم نمی تواند جایگزین تلفن همراهشان شود، برای همین هم باید حتما علاقه مند به عکاسی و ثبت تصاویر باشید تا به دنبال خرید دوربین عکاسی بروید. عکاسی دنیایی خاص و عجیب دارد و تا زمانی که وارد آن نشوید، نمی توانید لذت آن را درک کنید. دخل و خرج در آینده ای نزدیک دوربین های حرفه ای و عکاسی حرفه ای را معرفی خواهد کرد.
نظر کاربران
با سلام و خسته نباشید ، مطلب خوبی بود ، به نظر من تو قسمت دوربین کامپکت مدل w500 سونی خیلی گزینه ی خوبی هست.