از پروژه سری «هارپ» آمریکا چه می دانید؟
"هارپ” به صورت یک فرستنده امواج الکترومغناطیسی عمل میکند که هدف آن تاثیر گذاری بر آسمان و الکترون های آزاد لایه یونوسفر است. این سیستم، الکترونهای این لایه را در ارتفاع تقریبا ۲۷۵ کیلومتری به جنبش وامیدارد.
انستیتو تحقیقات استراتژیک کالج جنگ ارتش آمریکا دارای نشریهای داخلی با نام "انقلاب در امور نظامی" است. به عنوان مقدمهای بر این گزارش بخشی از یکی از مقالات این نشریه بسنده خواهد بود:
"چیزهایی که برای ما اهمیت دارند به مرور زمان تغییر میکنند و تکنولوژی با پیشرفت خود به افقهای جدیدی میرسد. در زمان جنگ سرد، تسلیحات و پروژههای روانی، مراحل ابتدایی خود را میگذراندند. اما در زمان کنونی که علوم الکترونیک و بیوالکترونیک را در دسترس داریم، لازم خواهد بود در قراردادهای اخلاقی و حد و حدود ذهنی خود که از به کارگیری تکنولوژیهای به بازی گیرنده روح و روان دشمن ممانعت میکند؛ تجدید نظر کنیم.
هارپ سلاحی برای بی ثبات کردن کشورها
"هارپ" به صورت یک فرستنده امواج الکترومغناطیسی عمل میکند که هدف آن تاثیر گذاری بر آسمان و الکترون های آزاد لایه یونوسفر است. این سیستم، الکترونهای این لایه را در ارتفاع تقریبا ۲۷۵ کیلومتری به جنبش وامیدارد. در حالت عادی این لایه دارای دمایی معادل ۱۴۰۰ درجه سانتیگراد است که در اثر این تحریک انرژی فراوانی در آن به وجود آمده و در نتیجه دما تا ۲۰درصد افزایش مییابد و این ناحیه به حالت انبساطی در میآید.
"زبیگنیو برژینسکی"، مشاور "جیمی کارتر" رئیس جمهوری سابق آمریکا و مشاور کنونی "اوباما" معتقد است که "هارپ" سلاحی برای بیثبات کردن کشورهایی است که با واشنگتن اتحاد و همسویی ندارند. به گفته او "با استفاده از تکنولوژیهای جدید و روش هایی که این تکنولوژیها در اختیار کشورهای بزرگ قرار میدهند؛ این کشورها میتوانند حتی بدون آنکه نیروهای امنیتی خود را در جریان قرار دهند جنگهایی سریع و غافلگیرکننده به راه بیاندازند."
برژینسکی اضافه می کند: "اکنون تکنولوژیهایی در اختیار ماست که به کمک آنها میتوانیم تغییراتی در آب وهوا ایجاد کرده و شرایطی مانند خشکسالی و طوفان به وجود آوریم که این امر می تواند توانایی های دشمنان احتمالی ما را تضعیف کرده و آنها را به پذیرش شرایط ما مجبور کند.»
ممنوعیت تحقیقات نظامی در فضا
بر اساس مصوبات سازمان ملل متحد استفاده از تسلیحات الکترو مغناطیسی و نیز استفاده از فضا برای انجام هرگونه تحقیقات و عملیات نظامی ممنوع می باشد، اما دولتهای خودکامه ای مانند دولت آمریکا همانگونه که بسیاری قطعنامه های دیگر سازمان ملل و شورای امنیت را نقض می کنند؛ در این زمینه نیز تعهدی نداشته و در نهان فعالیت های گسترده ای انجام میدهند. هارپ را میتوان یکی از دهها پروژه مخفی و مخرب دانست که از طرف سیاستمداران آمریکایی حمایت شده و روز به روز به گسترش فعالیتها و نیز توان تخریبی آن افزوده میشود.
شدت حوادث کنونی با طبیعت ناهمخوان است
بشر در طول هزاران سال با حوادث و بلایای طبیعی بسیاری دست به گریبان بوده است و همواره این حوادث را جزئی طبیعی از رندگی خود بر روی کره زمین دانسته است. اما در دهه های اخیر اتفاقاتی روی داده که با حافظه تاریخی او در مورد طبیعی بودن این حوادث ناسازگار است. بدون شک، فجایع طبیعی در هر دورانی همراه با خساراتی بوده است. اما، آنچه که امروز اتفاق می افتد نسبت به گذشته شدت بی سابقه ای دارد.
این درحالی است که بی نظمی های بزرگ جوی و حوادثی مانند سیل، توفان، زلزله و فعالیتهای آتشفشانی همگی عموماً به تأثیرات گازهای گلخانه ای ربط داده می شود. ذوب شدن یخهای قطبی و دوره های گرمایی و سرمایی کاملا بی سابقه و شدید در نقاط مختلف زمین نیز به پدیده گرم شدن کره زمین احاله می گردد. اما به اعتقاد برخی از متخصصین و حتی سیاستمداران ردپای تکنولوژی های پیشرفته در تولید و هدایت این حوادث با اهداف سیاسی و استعماری کاملا معلوم بوده و نشانههای فراوانی از دخالتهای بشری در آن دیده می شود.
اتفاقات عجیب
اتفاقات عجیب فراوانی در سال های اخیر روی داده است که به باور دانشمندان غیر از دخالت یک عامل الکترومغناطیسی هدایت شونده چیز دیگری نمیتواند مسبب آنها باشد. برای مثال خشک سالیهای بزرگ، آتش فشانها، زلزلهها و سونامیهای ویرانگر سالهای اخیر، وقوع سیل ها و توفان هایی نظیر طوفان کاترینا در نیواورلئان و طوفان گانو در عمان، مرگ عجیب هزاران ماهی ساردین در سواحل شیلی، سقوط جنازه های سوخته کلاغ ها از آسمان سوئد، مرگ صدها هزار ماهی در آرکانزاس، بارش جسد هزاران پرنده سیاه بال قرمز مرده در لوئیزانا و کنتاکی، مرگ دسته جمعی میلیونها ماهی در خلیج "چزاپیک" آمریکا، مرگ صدها تن ماهی در سواحل برزیل و ده ها هزار خرچنگ در انگلیس، مرگ ماهی ها و دلفین های سوخته خلیج فارس، مرگ دسته جمعی نهنگها در استرالیا هیچ کدام حالت طبیعی نداشته و احتمال میرود در اثر آزمایشها و حمله هایی در اثر امواج هدایت شونده روی داده باشند.
دلیل ترس اروپا از انتخاب ترامپ، شاید هارپ باشد
پس از انتخاب شدن دونالد ترامپ به عنوان رییس جمهور امریکا، بسیاری از سران اروپایی از این انتخاب ابراز نگرانی کردند که می توان یکی از علل این نگرانی را در توافق پاریس که کشورهای ابرقدرت جهان برای حل مشکل آب و هوا انجام داده بودند، جستجو کرد؛ دونالد ترامپ در رقابت های انتخاباتی خویش تاکید بسیار بر قطع هزینه های اضافی تحمیلی بر کشور آمریکا داشت که یکی از آنها بی اعتنایی به مشکل گرم شدن زمین بود که کشورهای اروپایی بر روی کمک آمریکا و استفاده از فناوری های نوین و البته پر هزینه این کشور حساب ویژه ای باز کرده بودند و با انتخاب ترامپ، گویی همه این برآوردها غلط از Hب در آمدند و جهان باید به دنبال چاره دیگری برای حل معضل آب و هوا بدون کمک امریکا باشد ]چرا که ترامپ معضل آب و هوای جهان را شایعه ای چینی برشمرده بود.
پروژه مخفی امریکا علیه ایران
عده ای بر این باورند که امریکا به صورت مخفیانه پروژه هارپ را علیه کشورمان استفاده می کند و علت خشکسالی و کم آبی و پدیده نوظهور ریزگردها و آلودگی شدید هوا و … ریشه در این قضیه دارد. با نگاهی به چند پدیده زیست محیطی مثل خشک شدن دریاچه ارومیه و کم آب شدن بسیاری از رودها مثل زاینده رود و … که در ده سال گذشته اتفاق افتاده اند به این نتیجه می رسیم که این سخن ممکن است بی راه هم نباشد . چرا که امریکا برای فشار آوردن بر دولت و ملت ایران در دوران تحریم از هر اهرمی در دولت گذشته استفاده کرد و فشار اقتصادی بخش ظاهری فشار بر ایران بود و فشارهای زیست محیطی بخش پنهان و مهم تر ماجرا بودند که از به نظر می رسد تا اواخر دوران ریاست جمهوری آقای احمدی نژاد از چشم دولت قبل پنهان ماند و با روی کار آمدن دولت جدید و در کشاکش مذاکرات ۵+۱ و توافق اتمی، جناب آقای دکتر روحانی به این نکته اشاره کردند که با توافق اتمی مشکل آلودگی هوا و کم آبی نیز حل خواهد شد؛ که در آن برهه عده ای با خنده از این سخن به سادگی عبور کردند، حال اینکه با گذشت زمان به نظر می رسد این سخن چندان هم بی راه نباشد.
راهکار مقابله ای ایران چه بود؟
در دی ماه سال ۸۹ معاون آموزش و پژوهش سازمان محیط زیست وقت، از آغاز اجرای پروژه تحقیقاتی «هارپ» به عنوان یکی از جدیدترین و پیشرفته ترین فناوری های روز دنیا توسط محققان کشور خبر داد و گفت: با این فناوری با استفاده از امواج فوق کوتاه رادیویی امکان جا به جایی ابرها، بارورسازی ابرها و کاهش خشکسالی و از بین بردن سکون هوا فراهم می شود. این پروژه انقلاب عظیمی در عرصه تغییرات آب و هوایی ایجاد می کند.
دکتر محمد یزدی با اشاره به جزئیات واهداف این پروژه تصریح کرد: هارپ یکی از پروژه های فوق محرمانه کشورهایی مانند آمریکا و روسیه است که این فناوری را در اختیار دارند و با استفاده از امواج فوق کوتاه می توانند لایه یونوسفر جو را تحریک کنند که منجر به تولید باران شود. وی در توضیح ماهیت این فناوری گفت:هارپ یک فناوری است که برپایه انتشار امواج رادیویی فوق العاده قدرتمند و فوق کوتاه بنا نهاده شده است امواجی که انعکاس و انتشار آن ها در سطح یونوسفر یا همان سطح فوقانی جو، باعث ایجاد یک میدان یونی یا موج یونی می شود، در چنین شرایطی امواج الکترومغناطیسی ارسال شده بار دیگر به زمین برگشت داده می شود.
این امواج از انرژی حرارتی و انرژی مغناطیسی برخوردار هستند. بنابراین انرژی حاصل از آن ها را می توان در یک نقطه خاص متمرکز کرد به طوری که تمرکز انرژی حاصل از آن ها در یک نقطه خاص می تواند اثرات مختلفی ایجاد کند که از جمله آن ها می توان به امکان جا به جایی ابرها، جا به جایی هوا و از بین بردن سکون هوا اشاره کرد.وی اضافه کرد: فناوری هارپ البته کاربردهای دیگری نیز دارد به عنوان مثال در مطالعه قاره های زیر زمین و یا کشف منابع معدنی نفت و گاز در زیرزمین نیز می توان از این فناوری استفاده کرد. ضمن آن که گفته می شود از تمرکز این انرژی می توان برای تحریک گسل های زمین و حتی ایجاد زلزله استفاده کرد.
تا جایی که گفته می شود زلزله هائیتی نتیجه آزمایش های آمریکا و به عبارتی تست این فناوری بوده که منجر به بروز زلزله هائیتی شده است. در واقع وقوع بسیاری از پدیده های خاص ازجمله سیل پاکستان، زلزله هائیتی و حتی توفان کاترینا با آزمایش این فناوری در آمریکا مرتبط است با توجه به فوایدی که این فناوری دارد و می تواند منجر به کاهش خشکسالی و یا از بین بردن سکون هوا شود، بدین نتیجه رسیدیم که استفاده از آن از جهات مختلف ضرورت دارد .
وی با محرمانه خواندن این پروژه تحقیقاتی از ذکر نام دستگاه ها و مراکزی که در اجرای این پروژه در داخل کشور همکاری دارند، خودداری کرد و افزود: این پروژه از سوی محیط زیست مورد حمایت قرار گرفته است ضمن آن که در اجرای آن دستگاه های مختلفی دخیل هستند و اعتباراتی نیز برای آن درنظر گرفته شده است وی اضافه کرد: امیدواریم بتوانیم در سال های آینده نیز با استفاده از این فناوری البته به گونه ای متفاوت پروژه های ویژه ای را با هدف کاربردهای زیست محیطی به اجرا بگذاریم.
دکتر یزدی با بیان این که عده ای اساس این فناوری را رد می کنند و آن را نوعی فضاسازی رسانه ای قلمداد می کنند که کشورهای استکباری برای ترساندن کشورهای دیگر مطرح کرده اند، تصریح کرد: تاثیرات این فناوری به لحاظ علمی کاملا اثبات شده و نمونه های تحقق یافته تاثیرات این فناوری در کشورهای روسیه و آمریکا گزارش شده است و هم اینک این فناوری با هزینه بسیار بالایی در این کشورها آن هم در مراکزی خاص و بعضا با اهداف نظامی در حال انجام است.
اما نکته مهم آن است که ایران نیز اجرای این پروژه بسیار مهم و کارآمد را آغاز کرده است و در آینده می توانیم از نتایج سودمند آن بهره مند شویم.معتقدیم که اگرچه هارپ فناوری است که از تاثیرات دوجانبه ای برخوردار است، برای کشور ما که آب و هوای خشکی دارد یک ضرورت است و از آن می توان برای بارور کردن ابرها یا به جریان انداختن هوا و از بین بردن سکون هوا استفاده کرد و در کلان شهرهایی مانند تهران که باعث تمرکز آلودگی می شود، از این فناوری استفاده کرد.
در واقع با داشتن این فناوری می توان ابرها را جا به جا کرد، بارندگی را افزایش داد، هوا را جا به جا کرد و به اصطلاح باد ایجاد کرد که تحقیق روی تمامی این موارد آغاز شده است. این پروژه انقلاب بزرگی در عرصه تغییرات آب و هوایی ایجاد می کند.شایان ذکر است که طبق تعاریف موجود، هارپ( HAARP) یک پروژه تحقیقاتی است که برای بررسی و تحقیق درباره لایه یونوسفر با استفاده از امواج رادیویی راه اندازی شده است. لایه یونوسفر در بالاترین لایه اتمسفر قرار دارد. این لایه تشعشعات خطرناک ماورای بنفش و X خورشید را جذب و مانند سقفی از ورود آن ها به زمین جلوگیری می کند.
هم چنین به دلیل محیط الکتریکی موجود در یونوسفر از این لایه برای انعکاس امواج رادیویی به اطراف زمین استفاده می شود. سیستم هارپ طوری طراحی شده است که روی یونوسفر تاثیر مستقیم داشته باشد. این سیستم در حال حاضر از مجموعه ای از آنتن های مخصوص (۱۸۰ برج آلومینیومی به ارتفاع ۲۳ و ۵۰ متر) تشکیل و روی زمینی وسیع به مساحت ۲۳ هزار متر مربع در آلاسکا نصب شده است. این آنتن ها امواج مافوق کوتاه ELF/ULF/VLF را تولید و به یونوسفر پرتاب می کنند.
اصولا امواج آنتن ها پس از اصابت به یونوسفر و بازگشت به زمین قادرند نه تنها به عمق دریا بروند بلکه فراتر رفته و به اعماق زمین نیز وارد می شوند و عملکرد آن ها مانند رادیوترموگرافی است که امروزه ژئولوژیست ها برای اکتشاف مخازن مختلف شامل گاز و نفت استفاده می کنند.
در پایان لازم به ذکر است که گردآوری مطلب فوق از منابع موثق داخلی و خارجی بوده و نگارنده به هیچ وجه اصراری بر این موضوع ندارد که لزوماً مسبب تمام اتفاقات زیست محیطی که در ایران رخ داده یا می دهد، فناوری هارپ است چرا که بسیاری از موارد ناشی از سومدیریت در مصرف آب و همچنین عدم توجه به مسایل زیست محیطی مثل از بین بردن بی رویه جنگل ها است و ناگفته پیداست که قسمت اعظم کشور ایران دارای مناطقی با آب و هوای گرم و خشک می باشد. طرح پروژه هارپ در این مطلب به دلیل آگاهی مخاطبین از وجود چنین فناوری سطح بالایی است که به تایید کارشناسان داخلی کشور نیز رسیده است.
نظر کاربران
برترینها عزیز
لطفا به تفاوت مطالب علمی و شبه علمی توجه کنید.
1- پروژه هارپ صرفا جنبه تحقیقاتی اقلیمی دارد نه نظامی
2- آقای دکتر یزدی معاون آموزش دانشگاه شهید بهشتی بوده نه محیط زیست.
3- برژینسکی اصلا چنین جملاتی درباره هارپ بیان نکرده
4-انستیتو تحقیقات استراتژیک کالج جنگ ارتش آمریکا--چنین انستیتو کالج و نشریه داخلی پیدا نشد.
5- به فرض وجود داشته باشد چطور مفاد نشریه داخلی به رسانه ها درز کرده؟
توهم توطئه بسیار قوی عمل می کند
ممکنه این حرفها تا حدی درست باشه، اما آیا میخواهید سوءمدیریت و طمع ورزی آقایون رو کتمان کنید؟ زاینده رود و دریاچه ارومیه و بختگان دستپخت خودتونه. قرار بود فولاد مبارکه لب دریای جنوب باشه که از آب دریا برای اون استفاده بشه و آب شور رو درون مناطق شیرین هم بکنه ولی با زرنگ بازی آوردید وسط کویر ساختید و آب شیرین زاینده رود رو حرومش کردید! یادتون نبود که زرنگی زیاد جوونمرگی میاره؟ بسه دیگه، به خیالتون مردم احمقند که همیشه براشون دشمن خیالی بتراشید؟ همه را تا مدتی و برخی را برای همیشه می توان فریفت اما همگان را برای همیشه، هرگز.
پاسخ ها
اون که باید کنار ساحل جنوب ساخته بشه راکتورهای هسته ای و نیروگاه بود که بتونه با استفاده از انرزی هسته ای آب دریا را شیرین کنه و اب به منطقه بدهد نه کارخانه های فولاد که خودشون یک صنعت به شدت انرژی بر هستند
بالای نود درصد اتفاقاتی که با تیتر اتفاقات عیجب منتشر کردید و با هارپ مربوط شده است در خود آمریکا اتفاق افتاده است ! آمریکا سلاحی ساخته که بر ضد خودش استفاده می کند ؟
یادتون باشه وقتی سلاح لیزری ساخته شده بود همه جا و همه نوشتند این یک خیالبافی قدیمی است!!!
در دنیای کنونی (البته قدیمی هم) شما نمی توانید مطلبی را صرفا به این دلیل که نمی توانید ببینید یا احساس کنید رد کنید... مثلا رفتن انسان به ماه که به قول قدیمی که نه همین ادم های به اصطلاح عوام امروزی به عقل جن هم نمی رسید امروزه ممکن شده است.
البته خوبه که همه انسانها سهم کوچکی در حفظ زندگی در این سیاره داشته باشند.
شاد باشید
اولا که امریکا هر چیزی که استفاده بکنه در راستای سیاستش هست و این رو بدونید که سیاست امریکا نه چپاول منابع دیگر کشورها نه استعمار و نه اینکه مثل قدرتهای دیگه تبدیل به یه غول بی شاخ و دم بشه و همه چیزو بخواد ببلعه در سیاست امریکا دموکراسی(مردم سالاری )هست آزادی خواهی و عدم دیکتاتوری و عدم تهدید برای امنیت جهانی وجود دارد پس برخلاف این موارد میشوند دشمن امریکا که لازمه تحت کنترل قرار بگیرند.
حالا چطور امریکا از این چیزا استفاده بکنه میشه خلاف قوانین سازمان ملل و ستیزه جو ولی برای ایران که استفاده به اصطلاح صلح آمیز کنه هیچ عیبی نداره و از کجا معلوم که ایران هم به دنبال استفاده نظامی نباشه؟
چرا ایران هر فناوری که امکان استفاده نظامی رو داره اینقدر یه دفعه بهش علاقه مند میشه و فقط میخواد جنبه صلح آمیزشو استفاده کنه.واقعا چرا؟
پاسخ ها
شاید هم دنبال استفاده نظامی باشد
جالب بود، از همش جالبتر خشک شدن دریاچه ها و رودهای ایران بواسطه این نیروی شیطانی، صد البته همه آگاهند که سو مدیریت و اینا که اصلا در کشور ما مشاهده نشده و نخواهد شد.
در مورد ریزگردها هم که اگر هر کس کمی جستجو کنه، رد پای این موجودات اهریمنی رو میتونه در سالهای قبل از انقلاب پیدا کنه، که در زمان قدیم با ریختن قیر در مسیر این ریزگردها سعی میشد که از حجم آنها کاسته بشه، که الان با توجه به درآمد کم نفتی دیگه این کار امکانپذیر نیست.
فرضیه دشمن دیگه کمی قدیمی شده، یه کم نوآوری داشته باشید، یه چیز جدید خلق کنید، مردم دیگه گوششون از این حرفا پر شده
کلا امواج رادیویی و الکترومغناطیسی باعث ایجاد تغییرات زیاد آب و هوایی و اکوسیستم کره زمین خواهد شد.
آمریکااگه دموکراسی میفهمیدرو هیروشیما و ناکازاکی بمب اتم نمینداخت،افغانستان و عراق ویران نمیکرد،ویتنام و فلسطین وبرده داری و... اینا کی به فکر ملتهای دیگه بودن تاریخ خوبه هست ،ایران انرژی هسته ایی میخواد نه سلاح هسته ایی،مگه ما تا چند ساله دیگه نفت داریم اینا میخوان ما تک محصول باشیم تمام هم که شد هیهات،دنبال انرژی جدید باشید
پاسخ ها
ایا زلزه های ایران بر اساس ها رپ امریکا است
آمریکا برای نابودی ما هزینه می کند اما جواب نمیدهد