مقایسه سرفیس پرو ۴ با سرفیس پرو ۳
همانطور که می دانید ، مایکروسافت نسل جدید تبلت های قدرتمند و البته گرانقیمت سری سرفیس خود را با نام سرفیس پرو ۴ ( Surface Pro ۴ ) معرفی کرد.
در نگاه اول شاید تغییراتی در نسخه جدید تبلت سرفیس نسبت به نسلی قبلی آن دیده نشود اما حقیقت این است که مایکروسافت این محصول جدید را دستخوش تغییرات بسیاری کرده تا همچنان در اوج باقی بماند.در ادامه به مقایسه سرفیس پرو ۴ با سرفیس پرو ۳ می پردازیم تا ببینیم تغییرات جدید چیست.
مقایسه نمایشگر سرفیس پرو ۴ با سرفیس پرو ۳
نمایشگر سرفیس پرو ۴ رزولوشن ۲۷۳۶ در ۱۸۲۴ پیکسلی دارد و با توجه به قطر ۱۲.۳ اینچی آن، تراکم پیکسلی ۲۶۷ پیکسل بر اینچ است. نسبت نمایشگر به سطح جلوی تبلت، ۷۶.۵۷ درصد است.
سرفیس پرو ۳ نمایشگر ۲۱۶۰ در ۱۴۴۰ پیکسلی با قطر ۱۲ اینچ و تراکم ۲۱۶ پیکسل بر اینچ داشت. نسبت مساحت نمایشگر به سطح جلو هم با وجود حاشیههای بزرگتر، ۷۲.۸۸ درصد است.
دیجیتایز N-Trig با یک کمک پردازنده ورودی نمایشگر لمسی را پردازش میکند و استایلوس هم دارای نوک عوضشدنی است و بسته به کاربرد میتوان نوک آن را عوض کرد.
سختافزار داخلی
این بار از یک Core M استفاده شده، مدل Core M۳ ۶Y۳۰ که البته مدل ردهپایینی در میان Core Mهای اسکایلیک است و بنابر اعلام مایکروسافت، قدرت پردازشی آن حتی بیشتر از Core i۳ سابق در سرفیس پرو ۳ است. احتمالاً فن هم در سرفیس جدید وجود ندارد و در حقیقت Core M به فن نیاز ندارد مگر آنکه تبلت بسیار باریک باشد.
مدلهای گرانتر سرفیس پرو ۴ پردازندههای Core i۵-۶۳۰۰U و Core i۷-۶۶۵۰U دارند و طبعاً از نظر قدرت پردازندهی اصلی و گرافیکی، سریعتر از سرفیس پرو ۳ هستند.
دوربین اصلی ۸ مگاپیکسلی است و در سمت جلو از دوربین ۵ مگاپیکسلی به جای دوربین ۲ مگاپیکسلی استفاده شده است.
پورتهایی مثل یواسبی ۳.۱ نوع C ، ارتباطات بیسیم NFC و WiGig برخلاف شایعات قبلی در سرفیس جدید موجود نیست.
عمر باتری
مایکروسافت ظرفیت باتری را حدود ۱۰ درصد کاهش داده و از یک باتری ۳۸.۲ واتساعتی استفاده کرده است اما با توجه به کممصرف بودن تراشههای سری ۶۰۰۰ اینتل، عمر باتری مثل قبل است. مایکروسافت میگوید با سرفیس پرو ۴ میتوان ۹ ساعت ویدیو تماشا کرد.
وزن و ابعاد
وزن سرفیس جدید اندکی کمتر شده و از ۷۹۹ به ۷۳۳ گرم تغییر کرده است. ضخامت تبلت هم از ۹.۱۴ میلیمتر به ۸.۴۵ میلیمتر کاهش پیدا کرده است.
لوازم جانبی
نه تنها سرفیس بلکه وسایل جانبی آن هم تغییر کرده است و البته با سرفیس قبلی سازگار است. شاید مهمترین تغییر Surface Dock باشد، داک ۲۰۰ دلاری سرفیس که کانکتور خاص سرفیس را به پورتهای متعدد دیسپلیپورت و USB ۳.۰ و اترنت تبدیل میکند. سرفیس داک یک داک کامل برای کامپیوتری با سیستم عامل همهکارهی ویندوز است.
جدول مقایسه مشخصات فنی سرفیس پرو ۴ با سرفیس پرو ۳ :
ارسال نظر