خودتان را بروز کنید!
در بازار دیجیتال چی بخریم چی نخریم؟
تلویزیون های خیره کننده جدید پخش کننده های باکیفیت بلو-ری، کامپیوترهای رومیزی متحول شده و دوربین های DSLR وسوسه هایی هستند که به سختی می توانیم در برابرشان مقاومت کنیم.
از نظر آنها تصاحب بهترین ها حق همه مردم روی کره زمین است. ما به شدت با این طرز تفکر موافقیم و تا جایی که امکان دارد از آن پروی می کنیم. با این حال پیگیری خبرها و اتفاقات بازار می تواند بسیار موثر باشد. به خصوص وقتی بدانیم محصولاتی بهتر در حال ساخت هستند و به زودی پشت ویترین فروشگاه ها دیده خواهند شد. تجربه به ما می گوید دندان روی جگر گذاشتن و صبر کردن گاهی به شدت لذت بخش است.
تلویزیون و سینمای خانگی
بهتر است تا ماه بهمن منتظر بمانید. پلاسمای ST۵۰ پاناسونیک کیفیتی بالاتر از بهترین های سال پیش دارد و بهایش به اندازه پلاسماهای رده متوسط سال پیش است. ما عقیده داریم صبر کردن بازهم می تواند به نفعتان تمام شود. شما بهتر است تا خردادماه زمانی که سامسونگ پلاسماهای جدیدش را وارد بازار می کند، منتظر بمانید. در مورد پخش کننده های بلو-ری هم وضعیت مشابهی وجود دارد.
هنوز آی فون 4S نخریده اید؟
توصیه می کنیم الان هم نخرید و صبر کنید تا در پاییز امسال، آی فون ۵ وارد بازار شود؛ آی فونی که از لحاظ طراحی یک تحول واقعی به حساب می آید.
لپ تاپ و کامپیوتر رومیزی
واقعا خرید لپ تاپ و کامپیوتر در حال حاضر به صلاح شما نخواهد بود. مگر اینکه واقعا هیچ چیزی دم دست نداشته باشید و ناچار باشید فورا وسیله ای برای کارهایتان تهیه کنید.
دوربین های پیشرفته نسل جدید
دوربین های DSLR همچنان خیلی خوب هستند اما نه برای کسانی که در جست و جوی چیزی بهتر می گردند! اگر دنبال دوربینی بهتر از دوربین گوشی همراه می گردید و در عین حال دوربین های کامپکت هم راضی تان نمی کند، بهتر است کمی صبر کنید چون ما اطلاع داریم نسل جدید دوربین ها به بازار عرضه خواهد شد. این دوربین ها مانند DSLRها، لنزهای قابل تعویض دارند اما از لحاظ اندازه فقط اندکی بزرگ تر از دوربین های کامپکت هستند.
دوربین ۵n-Sony NEX یکی از دوربین های خوب این دسته است که حدود ۷۰۰ دلار قیمت دارد، اما عکس هایش کیفیت یک دوربین DSLR با بهای ۱۵۰۰ دلاری را دارند.
چرا این طور فکر می کنیم؟
اواخر بهار امسال پردازنده های Ivy Bridge اینتل وارد بازار می شوند و ما شاهد اولترابوک هایی بهتر و مدرن تر در بازار خواهیم بود. به علاوه می دانید که هنوز اولترابوک ها آنچنان که باید، در بازار ایران وارد نشده اند و قیمتشان تعدیل نشده است، پس چرا باید عجله کنید، به علاوه در نظر بگیرید که نسخه نهایی ویندوز 8، پاییز امسال عرضه می شود و به تناسب آن بازار سخت افزار را متحول خواهد کرد. به علاوه پیش بینی می شود که تولیدکننده ها، مانیتورهایی لمسی با طراحی کاملا جدید را معرفی کنند. ما همچنین احتمال می دهیم گره کور بازار هارد دیسک ها بالاخره باز شود و شاهد کاهش قیمت این محصول باشیم. حتی اگر این اتفاق نیفتد به طور حتم قیمت SSDها ارزان تر خواهد شد.
به صرفه ترین انتخاب در بازار تبلت ها
تبلت ها حداقل برای ما ایرانیان محصولات عجیبی به حساب می آیند زیرا استفاده از اینترنت برای ما همیشه به نشستن در پشت رایانه های شخصی خلاصه شده است. از طرفی بسیاری پیش خود می گویند با وجود تلفن های هوشمند چه نیازی به استفاده از این محصولات زمخت وجود دارد؟ با تمامی این تفاسیر باید قبول کرد که تبلت ها در حال تسخیر بازار رایانه های شخصی هستند و اگر بخواهیم همراه با بازار حرکت کنیم (اصطلاحا به روز باشیم) مجبوریم دست به خرید این محصولات بزنیم. در اینجاست که سد عظیمی به نام قیمت گزاف در جلوی ما حاضر می شود. واقعا چند نفر حاضر می شوند برای خرید آی پد ۲ مبلغی معادل یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان پرداخت کنند؟ همین موضوع بهانه ای شد که ما در این مطلب به معرفی سه تبلتی بپردازیم که قیمت آنها کمتر از ۷۰۰ هزار تومان است، هرچند که قیمت واقعی این تبلت ها بسیار پایین تر از چیزی است که در بازار داخلی معامله می شود.
کره ای ها همیشه در صحنه
سامسونگ توانست پس از سال ها رقابت، نوکیا را در بازار تلفن های همراه شکست دهد اما حتی آنها هم می دانند بازار تبلت تفاوت های بسیاری با تلفن های همراه دارد. آنها برای موفقیت در این بازار پررقابت از استراتژی سلیقه های گوناگون استفاده کردند. در حال حاضر به صرفه ترین تبلت آنها گلکسی تب ۲ هفت اینچی است. این تبلت نازک دارای امکانات جالبیست که می تواند خریداران را مجاب به پرداخت احتمالا در حدود ۶۰۰ هزار تومان کند. بزرگ ترین نقطه قوت این تبلت استفاده از آخرین ورژن سیستم عامل آندروید ملقب به بستی حصیری(۴) است. دیگر ویژگی این محصول خشاب SD استفاده شده در آن است که به کاربر اجازه خرید حافظه تا ۳۲ گیگابایت را می دهد. (گلکسی تب ۲ از حافظه داخلی هشت گیگابایتی استفاده می کند) سامسونگ در یکی دیگر از شیرین کاری های خود از دو دوربین سه مگاپیکسلی عقب و VGA جلو استفاده شده در گلکسی تب استفاده کرده اما مشکل اینجاست که دوربین های این تبلت به شدت بی کیفیت هستند. دیگر نقطه ضعف این محصول نبود هیچ گونه پورت HDMI است. با وجود تمامی نقطه مثبت و منفی گلکسی تب ۲ هفت اینچی سامسونگ در مجموع انتخاب خوبی برای دوستداران تبلت های ارزان قیمت است.
آمازون نبض بازار را در دست می گیرد
باتوجه به شهرت ذاتی کیندل فایر در جهان، دیگر نیازی به معرفی یا تعریف از این تبلت نیست. تبلت فوق العاده ارزان قیمت آمازون تا اینجای کار به عنوان جدی ترین رقیب آی پد شناخته می شود. این محصول کوچک بهترین انتخاب برای دوستدارن کتاب و علاقه مندان محصولان ارزان قیمت است هرچند نمی توان از مشکلاتی همچون حافظه هشت گیگاباتی و نبود پردازنده قوی این دستگاه چشم پوشی کرد. در مورد اولی آمازون استفاده از سیستم ابری این شرکت را توصیه کرده که شاید برای همه کاربران داخلی ( باتوجه به سرعت های اینترنت متغیر) انتخاب مناسبی نباشد اما نبود سخت افزار قوی نمی تواند مشکل بزرگی برای کاربران این تبلت باشد زیرا بسیاری از بازی های جذاب همچون پرندگان خشمگین برای تبلت آمازون در دسترس هستند. اگر نظر مار ا بخواهید بهترین انتخاب در بین تبلت های ارزان قیمت کیندل فایر است زیرا علاوه بر قیمت نازل، اجازه استفاده از انواع و اقسام خدمات آمازون را به کاربران می دهد. به ویژه برای کاربران ایرانی که فقط با یک گیف کارت ساده می توانند به مخزن انبوه کتاب های این شرکت در کسری از ثانیه دسترسی داشته باشند.
ناشران کتاب در جبهه گجت ها
روزگاری آمازون و «بارنز و نوبلز» به عنوان بزرگترین منتشرکنندگان کتاب دنیا شناخته می شدند اما حرکت به سمت بازار دیجیتال سبب شد که این دو برای مقابله با ورشکستگی، محصولاتی به نام «e-Book reader» (کتاب خوان های الکترونیک) را روانه بازار کنند. پس از معرفی آی پد، آمازون تبلت خود را که مخلوطی از تبلت و کتاب خوان های الکترونیک بود را وارد بازار کرد و به تبع آن بارنز و نوبلز هم دست به کار شدند که نتیجه آن محصولی به نام «نوک تبلت» بود. این تبلت بیش از ۵۰ دلار گران تر از کیندل فایر است اما در عوض از امکانات جالبی بهره می برد. به طور مثال حافظه آن به جای هشت، شانزده گیگابایت (البته این تبلت در دو مدل عرضه می شود که اولی به جز ظاهر، تفاوت چندانی با کیندل فایر ندارد) و رم آن به جای ۵۱۲ مگابایت، یک گیگابایت است. دیگر ویژگی این تبلت عمر باتری هشت ساعت و بیست دقیقه ای آن است که در بین تمامی تبلت های هفت اینچی موجود در بازار نظیر ندارد. به طور کلی نوک تبلت به جز سرویس های داخلی تفاوت چندانی با کیندل فایر ندارد هرچند محصول آمازون انتخاب بهتری برای استفاده در بازار داخلی است.
ارسال نظر