۲۰۶۲۸۶
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

باورهای اشتباه در دنیای دیجیتال

وقتی با دستگاه‌های جدید و گجت‌ها کار می‌کنید سوالات و ابهاماتی درباره نحوه کار آنها پیش می‌آید. برای برخی از سوالات پاسخ درستی پیدا نمی‌شود و گاهی دلیلی غیر از دلیل اصلی برای مورد خاصی در نظر گرفته می‌شود.

روزنامه فرهیختگان - محسن حسینی: وقتی با دستگاه‌های جدید و گجت‌ها کار می‌کنید سوالات و ابهاماتی درباره نحوه کار آنها پیش می‌آید. برای برخی از سوالات پاسخ درستی پیدا نمی‌شود و گاهی دلیلی غیر از دلیل اصلی برای مورد خاصی در نظر گرفته می‌شود. از این مسائل به‌عنوان خرافه‌های فناوری یاد می‌شود. در این مطلب برخی از این خرافه‌های قدیمی را مرور می‌کنیم.

سیستم‌های مک ویروسی نمی‌شوند: حقیقت تلخی وجود دارد مبنی‌بر اینکه سیستم‌های اپل هم ویروسی می‌شوند. اپل همیشه از چنین عبارت‌هایی برای تبلیغ سیستم‌های خود استفاده کرده اما واقعیت این است که برخی ویروس‌های ویندوزی روی سیستم‌های مک تاثیر نمی‌گذارند اما ویروس‌ها و بدافزارهای مخصوص برای اپل وجود دارند.

باورهای اشتباه در دنیای دیجیتال

حالت ناشناس مرورگر شما را مخفی نگه می‌دارد: این باور غلط رایج است که Incognito و Private هم معنی ناشناس هستند. در حالی که در این بخش‌ها وقتی از کروم و سافاری استفاده می‌کنید دیگر به صورت پیش‌فرض در حساب‌های کاربری خود لاگ این نیستید، هیچ اطلاعاتی در بخش History ذخیره نمی‌شود و مسائلی از این دست. این قابلیت‌ها بیشتر به این کار می‌آید که کسانی که از سیستم مشترک استفاده می‌کنند، نمی‌توانند روی کارهای شما نظارت کنند. اما هیچ‌کدام از این مسائل به معنی مخفی ماندن شما از چشم ISP یا سرورهایی که به آنها مراجعه می‌کنید، نیست.

رزولوشن بالای صفحه نمایش، همیشه برای گوشی هوشمند یک مزیت است: بدون در نظر گرفتن امکانات موجود و تنها امید داشتن به رزولوشن یکی دیگر از کارهای اشتباهی است که با آمدن گوشی‌هایی با نمایشگر بزرگ، زیاد به چشم می‌خورد. اگر این نکته مهم را در نظر داشته باشید که چشم انسان در دیدن رزولوشن صفحه‌ها محدودیت دارد، دیگر از این مزیت تا حد زیادی چشمپوشی خواهید کرد. ال‌جی در گوشی جی‌۳ خود برای اولین بار از نمایشگر Quad-HD با رزولوشن ۲۵۶۰ در ۱۴۴۰ استفاده کرد که بسیار بالاتر از نسبت معمول ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ است. نکته این است که چشم کاربر چنین نسبت تصویری را نمی‌تواند ببیند.

در شارژ ماندن گوشی باتری را نابود می‌کند: باتری‌های قدیمی چنین مشکلی داشتند اما در گجت‌های جدید از باتری‌های لیتیومی استفاده می‌شود که این امکان را به‌وجود می‌آورند که زمانی که شارژ آنها پر می‌شود به صورت خودکار جلوی جریان برق را می‌گیرند.

دستگاه خود را تا زمانی که کاملا خالی نشده، شارژ نکنید: این موضوع هم از دیگر باورهای اشتباه است. هر باتری‌ای توانایی نگهداری انرژی در دوره‌ها و زمان‌های مشخصی را دارد. این حرف با ورود باتری‌های جدید، که مدت‌هاست از آن برای دستگاه‌ها استفاده می‌کنیم، بی‌اساس شده است. این باتری‌ها تعداد دفعات بیشتری شارژپذیر هستند و برای این منظور نیازی نیست که کاملا خالی شوند.

مگاپیکسل بیشتر به معنی کیفیت بهتر است: دوربین ۱۳ مگاپیکسلی با نمونه هشت مگاپیکسلی چه تفاوتی دارد؟ در واقع هیچ‌فرقی نیست. این باور غلط حاصل تبلیغات و آگهی‌های کمپانی‌های بزرگی است که عدد بزرگ‌تر را نشانه کیفیت بهتر می‌گیرند. در واقع برای کیفیت بهتر در دوربین باید به میزان نوری که سنسور دوربین می‌تواند بگیرد، توجه کنید. سنسورهای بزرگ‌تر ممکن است مگاپیکسل بیشتری را به همراه داشته باشند. برای انتخاب دوربین خوب به ویژگی‌هایی غیر از مگاپیکسل بیشتر توجه کنید.

نباید از شارژر آیپد برای آیفون استفاده کرد: مشخص نیست این مساله از کجا نشأت می‌گیرد. در صورتی که در وب سایت اپل در برابر این شارژر نوشته شده شارژر ۱۲ واتی که قابل استفاده برای آیپد و آیفون است. با وجود این مساله بسیاری فکر می‌کنند استفاده از شارژر آیپد برای آیفون به معنی استفاده از منبع برق غیراستاندارد است. این تصور غلط به‌خاطر تفاوت در ابعاد آی‌پد و آیفون ایجاد شده است و اینکه نمایشگر بزرگتر نیاز به برق بیشتر برای شارژ دارد.

نباید هر روز کامپیوتر خود را شات‌دان کنید: بدیهی است که قرار دادن سیستم روی حالت استندبای به کاربر کمک می‌کند در کمترین زمان ممکن به حالت آماده به کار بازگردد. از سوی دیگر وقتی استفاده به صورت دائمی نیست و ممکن است هر یکی دو ساعت دوباره به سیستم مراجعه کنید عاقلانه نیست آن را شات دان کنید، اما باید در نظر داشته باشید که شات دان کردن آن هم زمانی که چند ساعت طولانی نیازی به سیستم ندارید، می‌تواند برای کامپیوترتان مفید باشد. خالی شدن حافظه مجازی، قطع جریان برق و مسائلی از این دست از فواید شات دان سیستم است.

نگه داشتن آهن‌ربا نزدیک کامپیوتر اطلاعات را پاک می‌کند: این مساله از نظر فنی اشتباه نیست. بسیاری از شما به یاد دارید که با گرفتن آهنربایی روی فلاپی‌دیسک‌ها اطلاعات روی آن از بین می‌رفت اما باید به پیشرفت‌های صورت گرفته توجه کنید. امروزه برای پاک کردن اطلاعات ذخیره شده روی هارد دیسک‌ها به آهنرباهای قدرتمندی نیاز است که هر جایی پیدا نمی‌شوند.

گوشی‌‌های هوشمند موجب سرطان می‌شوند: هنوز این بحث قدیمی میان کاربران، موافقان و مخالفان این گجت‌ها در جریان است ولی شواهد قطعی که نشان دهد یکی از عوامل سرطان استفاده از گوشی‌های هوشمند است وجود ندارد. براساس این مساله گروه‌ها و کمپانی‌های زیادی تلاش کردند باعث کاهش استفاده از گجت‌ها مخصوصا در سنین پایین شوند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج