با این ابزارها از پلیاستیشن ۴ بیشتر لذت ببر!
اینکه یک کنسول نسل هشتمی مثل پلیاستیشن ۴ داشته باشیم بسیار لذت بخش است، اما مطمئنا داشتن برخی لوازم جانبی میتواند شور و اشتیاق ما را نسبت به بازی افزایش دهد.
یک کنسول، یک تلویزیون فول اچدی بزرگ و تعدادی بازی، بساط بسیاری از ما گیمرها برای بازی کردن است. اما شاید برخی از ما بعد از مدتی دوست داشته باشیم مقداری تنوع به خرج دهیم و چیزهایی را به این وسایل اضافه کنیم تا بیشتر با بازیهای مورد علاقهمان حال کنیم.
مقاله مرتبط
بهترین ابزارهایی که بازی با ایکس باکس وان را لذت بخش می کنند
کنسول پلیاستیشن 4 شرکت ژاپنی سونی از ابتدا عرضه تا به امروز انواع و اقسام لوازمها و امکانات جانبی برایش تولید شده که حتی وجود برخی از آنها میتواند یک اجبار هم محسوب شوند.
۱- یک پلیاستیشن 4 عالی بخرید
اگر هنوز اقدام به خرید پلیاستیشن ۴ نکردید مقداری دست نگه دارید و سریع به سراغ نسخهی معمولی این کنسول نروید. اگر بودجهای بیشتر از خرید ارزانترین مدل پلیاستیشن ۴ دارید، سریعا به سراغ باندلها بروید. سونی در این نسل از کنسولهای خود بیشتر از هر کنسول دیگرش به عرضهی باندلها توجه کرده و برای هر بازی شاخصی، مدل خاصی از کنسول خود را با قیمتی بسیار مناسب منتشر میکند که از این حیث در فروش کلی برند هم تاثیر بسیار زیادی گذاشته است. باندلهایی مانند Destiny که کنسول سفید رنگ بسیار زیبایی همراه با نسخهی فیزیکی بازی در اختیارتان میگذارد، میتواند انتخابی درست باشد. از طرفی، ۳۰ روز استفادهی آزمایشی از پلیاستیشن پلاس، مزیت دیگر این باندل و بیشتر باندلهای دیگر پلیاستیشن ۴ است. برخی باندلهای پلیاستیشن ۴ حاوی کد دیجیتال دانلود رایگان بازیهایی نظیر The Last of Us است که خود باندل، هم قیمت کنسولهای معمول عرضه شده است. شکل و شمایل خاص کنسولها در این باندلها، بازی رایگان، حساب کاربری پلیاستیشن پلاس، دوربین و حتی کنسول دستی پلیاستیشن ویتا در برخی باندلهای این کنسول، انتخابی بسیار هوشمندانه است که با کمی خرج بیشتر دست یافتنی هستند.
۲- پلیاستیشن ویتا با PS۴ خیلی میچسبه!
نسل دوم کنسولهای دستی سونی به نام پلیاستیشن ویتا، آنطور که باید و شاید مورد استقبال قرار نگرفت و کمتر خبری این روزها در موردش میشنویم. با این حال، این کنسول دستی علاوه تعامل بسیار خوبی که با پلیاستیشن ۴ دارد و میتواند به واسطهی قابلیت ریموت کنترل، تبدیل به کنترلر و نمایشگر پلیاستیشن ۴ شود. وقتی تلویزیون خانه برای تماشای سریال و فیلم مشغول است و شما نمیتوانید برای بازی از آن استفاده کنید، پلیاستیشن ویتا به داد شما میرسد و با اتصالش به PS۴، در هر جای خانه که باشید میتوانید مشغول به بازی شوید. از قابلیتهای دیگر ویتا، سیستم «بین خرید» یا همان Cross Buy است. برخی بازیها برای علاوه بر پلتفرمهای خانگی سونی برای ویتا هم منتشر میشوند و با خرید یکی از نسخههای خانگی، میتوانید به رایگان از نسخهی ویتا آن بهرهمند شوید. در هر صورت، اگر دلتان یک صفحه دوم مناسب با امکانات زیاد برای PS۴ خواست، ویتا بهترین گزینه برای این کار است.
۳- کنترلرهای پیشرفتهی دوالشاک ۴ PS۴
به همراه پلیاستیشن ۴، مانند هر کنسول دیگری کنترلر هم وجود دارد. کنترلرهای کنسولهای پلیاستیشن که به دوالشاک معروف هستند، جدا از این که همیشه حس نوستالژیک دوران اولیه پلیاستیشن را تداعی میکنند، از تکنولوژی ساخت بالایی هم برخوردار هستند. لایت بار جلویی کنترلر، پد لمسی روی آن، سنسورهای حرکتی و زبان طراحی خاصش، گوشهای از خصوصیات دوالشاک ۴ است. اما اگر ظاهر کنترلر با رنگ معمولی آن برایتان کافی نیست، میتوانید سراغ رنگها و مدلهای ویژهی آن بروید که یا مخصوص بازیهای خاص طراحی شدهاند یا از یک رنگ اختصاصی و جالب برخوردار هستند. با یک مقدار خرج بیشتر میتوانید دوالشاکهایی با رنگهای آبی یا قرمز تهیه کنید. البته یک راه دیگر هم برای زیباسازی کنسول و کنترلرها وجود دارد و آن تهیهی پوسته یا برچسب است. برچسبها هزینهی پایینتری دارند و از تنوع بسیار زیادی برخوردار هستند.
۴- گوشی خود را سوار کنترلر کنید
اگر مقالهی قبلی که راجع به ابزارهای ایکسباکس وان بود مطالعه کرده باشید، کنترلرهای ایکسباکس هم قابلیت سوار شدن گوشی یا تبلت را به وسیلهی گیرههایی مخصوص دارند. البته نا گفته نماند اتصال گیره و سوار کردن موبایل یا تبلت در بین کاربران پلیاستیشن ۴ به خاطر وجود قابلیت ریموت کنترل و اجرای بازیهای PS۴، جا افتادهتر و معروفتر است. علاوه بر اینکه سونی گیرههای تولید شده خود را به بازار عرضه کرده، اما کمپانیهای تولیدکنندهای ما Nyko هم اقدام به ساخت این گیرهها با قابلیتهای مختلف کردهاند و قیمتهایی مقرون به صرفهای هم دارند. اگر در حساب کاربری PSN خود مدام در حال چت و گشت و گذار هستید یا با موبایل خود حتی در هنگام بازی کار میکنید اما دوست ندارید کنترلر را زمین بگذارید، استفاده از گیرههای مخصوص را به شما توصیه میکنیم.
۵- پلیاستیشن پلاس = بازی با دوستان، قابلیتهای آنلاین و بازی رایگان!
پلیاستیشن پلاس سرویسی ویژه است که در زمان کنسول پلیاستیشن ۳ به عنوان یک سرویس جانبی با امتیازات ویژه معرفی شد. اما با معرفی پلیاستیشن ۴، اهمیت این قابلیت به خاطر الزامی شدنش برای انجام بازیهای آنلاین بیش از پیش شد. مانند حسابهای کاربری گلد ایکسباکس، پلیاستیشن پلاس هم به دارندگان این سرویس اجازهی بازی آنلاین و چند نفره با دوستان میدهد. از طرفی، با داشتن این حساب، کاربر میتواند از تخفیفات ماهانه بازیها تا سقف ۹۰ درصد بهرهمند شود و طبق برنامهی ماهانهای که سونی برگزار میکند، بازیهای رایگانی به اعضای پلاس اختصاص داده میشود. به طور کلی، سرویس پلاس امکانات و امتیازات ویژهای را در اختیار دارندگان پلیاستیشن ۴ قرار میدهد که ارزش خرید آن را دو چندان و البته، برای انجام بازیهای آنلاین و چند نفره الزامی میکند.
۶- دوالشاک من را سریع شارژ کن!
این یک حقیقت آزاردهنده برای دارنگان کنسول PS۴ است که کنترلرهای دوالشاک ۴ خیلی زود شارژ خالی میکنند و کسانی که به طور مداوم در حال بازی هستند، یا باید دو کنترلر داشته باشند که به نوبت یکی را شارژ و با دیگری بازی کنند، یا با همان یک کنترلر مصیبت بکشند! اما اگر به دنبال راهی هستید تا کنترلرهای خود را به سریعترین شکل ممکن شارژ کنید، میتوانید از استیشن شارژهای مختلفی که در بازار موجود است استفاده کنید. البته یک راه آسان و ارزان قیمت هم هست و آن استفاده از کابلهای بلند ۳ متری است تا هم کنترلر در حال بازی شارژ شود و هم اگر شارژ کنترلر به کل خالی شد، دست به سر نمانید و با اتصال کابل، به ادامه بازی بپردازید.
۷- دوربین پلیاستیشن آماده انجام وظیفه
دوربین پلیاستیشن ۴ جزو اولین وسایل جانبی این کنسول ژاپنی بود که همراه با دستگاه معرفی شد و البته به خاطر قیمت مناسب و اجباری نبودن بر خلاف کینکت ایکسباکس، مورد توجه قرار گرفت. با کمتر از قیمتی که برای خرید یک بازی باید خرج کنید، میتوانید این دوربین کاربردی را خریداری کنید و از آن برای چت آنلاین، قابلیت تصویر در تصویر توییچ، کنترل صوتی و استفاده از آن در بازیهایی با قابلیت موشن کنترل، بهره ببرید. با اینکه دوربین پلیاستیشن قدرت و دقت کمتری نسبت به کینکت ایکسباکس وان دارد، اما یک ابزار جانبی مقرون به صرفه و البته کاربردی است. برای دوربین پلیاستیشن هم ابزارهایی مانند گیره سوارشونده روی تلویزیون وجود دارد تا آن را بالای نمایشگر بگذارید.
۸- PS۴ اینجا، آنجا، همه جا!
خیلی پیش آمده که دوست دارید کنسول خود را به خانهی دوستانتان ببرید اما ترس از صدمه دیدن آن در راه یا سختی حمل و نقلاش، شما را منصرف کرده است. اما اگر به دنبال راهی برای خلاصی از این نگرانی هستید و البته، به زیبایی هم اهمیت میدهید، به شما خرید یک کیف مخصوص حمل و نقل پلیاستیشن CTA را پیشنهاد میکنیم که یک مقدار قیمت بالایی هم دارد، اما کیفیت بسیار بالای ساخت آن در کنار زیبایی و استحکام خوبش، ارزش خریدش را برای شیفتگان پلیاستیشن ۴ زیاد میکند.
۹- حرفهای گوش کنید
با اینکه همراه کنسول یک هدست معمولی مونو که بیشتر به درد چت آنلاین میخورد، وجود دارد اما مطمئنا برای استفاده مداوم و گوش کردن به صدای بازی گزینهی مناسبی نیست. اگر شبها به بازی مشغول هستید و نمیتوانید از خروجی صدا نمایشگر خود بهره ببرید، به شما خرید یک هدست حرفهای و قوی را پیشنهاد میکنیم. گزینهی اول هدست رسمی سونی برای پلیاستیشن ۴ است که از کیفیت بالایی هم بهره میبرد. قبول کنیم یا نه، سونی در زمینه تولید ابزارهای صوتی و تصویری از برندهای معتبر و قدرتمند است و میتوان روی هدست پلیاستیشن ۴ آن هم حساب کرد. اما اگر به هر شکلی دوست نداشتید این هدست را تهیه کنید، میتوانید سراغ برندهای معروف دیگر مانند تریتون کونای یا تورتل بیچ بروید که همگی هدستهایی مخصوص پلیاستیشن ۴ با کیفیتی بالا طراحی و عرضه کردهاند.
۱۰- PS۴ همچنان استوار!
برخلاف پلیاستیشن ۳ که بدون هیچ ابزار جانبی میشد آن را در حالت عمودی و ایستاده قرار داد، برای پلیاستیشن ۴ باید استند جداگانه تهیه کنید. شاید بسیاری فریب تصاویر پلیاستیشن ۴ را حتی روی جعبههای کنسول بخورند و بعد از بازکردن در جعبه متوجه شوند نمیتوانند کنسول را در حالت ایستاده بگذارند. البته سونی روی جعبه تذکر داده که استند به صورت جداگانه به فروش میرسد. سونی استند رسمی PS۴ را به بازار عرضه کرده است اما کمپانیهای دیگر هم دست به کار شدند و مدلهای مختلف و سفارشی از این استندها را عرضه کردهاند که به کنسول ظاهر زیبایی میدهد. فوسمان، ایستویتا و گولیشن از جمله برندهای معتبری هستند که میشود رویشان حساب کرد.
۱۱- مورفیوس در راه است
هنوز سونی و سایر تولیدکنندگان وسایل جانبی، ابزارهایی را برای کنسول پلیاستیشن ۴ در دست تولید دارند. سال آیندهی میلادی سونی کنسول خود را با عرضهی هدست واقعیت مجازی مورفیوس وارد فاز جدیدی میکند. شوهی یوشیدا، رئیس استودیوهای پلیاستیشن امیدواریهای زیادی را نسبت به این هدست ایجاد کرده و نمایشش در رویداد GDC ۲۰۱۵ با موفقیتهای زیادی مواجه شد. باید ببینیم آیا این هدست میتواند جنبههای واقعیت مجازی را در کنسول پلیاستیشن ۴ به صورت حرفهای ایجاد کند و مسیر گیمینگ را طبق ادعای سونی عوض کند یا همانند پلیاستیشن موو، کم کم از شور و اشتیاقش کاسته میشود و به دست فراموشی سپرده میشود.
ارسال نظر