عکس تازه از محبوبترین شهروند ترکیه در میان ایرانیها
در این مقاله قرار است همراه هم ببینیم برخی از مشهورترین چهرههای تاریخی دنیا، اگر امروز زنده بودند چه ظاهری داشتند.
برترینها - مهسا شفیعی: حتی اگر کمی به تاریخ و شخصیتهای تاریخی دنیا علاقه داشته باشید حتما مانند من دوست دارید بدانید برخی از مشهورترینِ این شخصیتها اگر امروز در میان ما زندگی میکردند، چه ظاهری داشتند. باید بگویم یک طراح گرافیک به نام بِکا صلاحالدین با صرف وقت زیاد بالاخره به این آرزوی علاقمندان به تاریخ جامه عمل پوشانده و این شانس را به من و شما داده تا از زاویهای جدید به شخصیتهای تاریخی محبوبمان نگاه کنیم. در این مقاله قرار است تعدادی از محبوبترین بازآفرینیهای بکا را با هم تماشا کنیم.
نِفِرتیتی
در طراحی چهره امروزی نفرتیتی از این نیمتنه که ظاهرا در زمان حیاتش با غالبگیری از صورتش ساخته شده، کمک گرفته شد. نفرتیتی بین 1370 تا 1330 پیش از میلاد مسیح زنده بوده و برای زیبایی و مهربانی زیادش مشهور بوده است. نفرتیتی همسر فرعون مصر، آخِناتن بوده است. آخناتن به خاطر تلاشهایش در تبدیل مصر به جامعهای تکخدایی(پرستش خورشید) در تاریخ ثبت شده و پیش از او در هر گوشه از مصر خدایی متفاوت پرستیده میشد.
آخِناتِن
ملکه الیزابت اول
کوروش بزرگ
کوروش دومِ پارسی یکی از پادشاهان سلسله هخامنشی بود که در ابتدای سلطنتش بر قلمرویی شامل ایران، مصر، ترکیه و بخشهایی از افغانستان و پاکستان امروزی حکمرانی میکرد. کوروش در حدود 30 سال در تخت پادشاهی باقی ماند و با فرماندهی نظامی بینظیرش، کشورهای فراوانی را ضمیمه خاک کشورش کرد. نکتهای که کوروش به آن مشهور بود احترام فراوان به رسوم و ادیان مردم قلمروهای فتح شده بود و این موضوع یکی از دلایل قدرت پادشاهی هخامنشی در آن زمان بود. این سیاست باعث میشد حتی وقتی ارتش هخامنشی مناطق فتح شده را ترک میکرد، مردم آن مناطق به کوروش وفادار بمانند. کوروش به دلایل متفاوتی در تاریخ باقی ماند که تلاشهایش برای حقوق بشر، هوش فراوانش در استراتژیهای نظامی و درک بالایش از سیاست از آن جمله بود. هرچند کوروش در نهایت در یک نبرد کشته شد اما تاثیر عقاید او را هنوز میتوان در میان ایرانیان دید.
ماری آنتوانت
لودویگ ون بتهوون
بتهوون در این عکس 49 ساله است و این نقاشی از او در سال 1820 کشیده شده است. این آهنگساز احتمالا نیاز چندانی به معرفی ندارد و آثار او از جمله پر تکرارترین آثار موسیقی از نظر اجرا در تاریخ موسیقی محسوب میشود. بتهوون در 21 سالگی به وین مهاجرت کرد و در آنجا شهرتی برای خود دست و پا کرد. کارشناسان زندگی بتهوون از نظر هنری را به سه دوره تقسیم میکنند. در دوره اول او بیشتر مشغول شناخت و آزمایش با سازها بود. بتهوون در دوره میانی انحراف از موسیقی کلاسیک و به ویژه نگاه موتزارت به موسیقی کلاسیک را آغاز کرد و در دوره آخر که تا زمان مرگ بتهوون ادامه داشت، ناشنوایی او به بیشترین حدش رسیده بود و با این حال بیشتر کارشناسان این دوره را خلاقانهترین دوره ساخت آهنگ برای او میدانند. بتهوون در سال 1827 بر اثر بیماری درگذشت.
ملکه اِنزینگا
انزینگا ملکه دو قلمروی اندونگو و ماتامبا در قرن 17 میلادی بود، این دو قلمرو در کشور آنگولای کنونی قرار میگرفتند. انزینگا در زمان سلطنت برادرش، توسط پدرش درس تاکتیکهای نظامی و سیاست آموخت و اندکی بعد به عنوان سفیر رابطه با پرتغال انتخاب شد. با مرگ برادر انزینگا، پرتغال شروع به عهدشکنی و غارت کشورهای آفریقایی کرد و شهروندان زیادی را از این قاره به عنوان برده به اروپا منتقل کرد. انزینگا با هوش و سیاست مثال زدنیاش شروع به مبارزه با ارتش پرتغال کرد و در نهایت با پیمان با دانمارکیها توانست ارتش پرتغال را شکست دهد و آنها را از خاکش بیرون کند. انزینگا 37 سال سلطنت کرد و در این مدت قلمروی او به بهشتی امن برای بردههای فراری تبدیل شد.
ارسطو
الیزابت باتوری
الیزابت یک اشرافزاده مجارستانی بود و از او به عنوان یکی از عجیبترین قاتلهای سریالی زن ثبت شده در تاریخ یاد میکنند. الیزابت در دادگاه به اتهام شکنجه و قتل صدها زن و دختر جوان بین سالهای 1590 تا 1610 محاکمه شد. اعمال وحشیانه و سادیسمی الیزابت مانند استحمام در وانی مملو از خون دختران باکره، منجمد کردن، آتش زدن و تا حد مرگ گرسنه نگه داشتن زنان و دختران توسط بیش از 300 شاهد و قربانی تایید شد و با این وجود با خاطر اعتبار خانوادگی، الیزابت اعدام نشد. الیزابت بقیه سالهای زندگیاش را در یک زندان گذراند و جالب است بدانید اعمال او هنوز هم طرفدارانی دارد.
جورج واشنگتن
ممتاز محل
نام ممتاز محل احتمالا بیش از هرچیز در تاریخ به خاطر بنای تاج محل ماندگار شده است. ممتاز در خانوادهای اشرافی و پارسی متولد شد و در 19 سالگی با شاه جهان ازدواج کرد. ممتاز برای شاه جهان 14 فرزند به دنیا آورد و آخرین زایمان باعث مرگش شد. ممتاز مشاور امین شاه جهان بود و با وجود برخورداری از سبک زندگی بسیار مرفه باعث نجات بسیاری از افراد محکوم به اعدام و کمکهای فراوان به فقیران شد. بنای تاج محل به عنوان نمادی از عشق نامیرای شاه جهان به ممتاز ساخته شد.
شاه جهان
کلئوپاترا
هنری هشتم
خرم سلطان
خرم سلطان یا روگزِلانا یکی از همسران قانونی پادشان عثمانی، سلطان سلیمان بود. خرم که یکی از قدرتمندترین و بانفوذترین افراد در پادشاهی قدرتمند عثمانی بود، درواقع در اوکراین کنونی متولد شد. او پس از شکست ارتش کشورش از ارتش عثمانی به عنوان یک اسیر از سرزمین مادریاش جدا شد. خرم به تدریج در ساختار منحصربفرد قدرت در عثمانی خود را بالا کشید تا جایی که نه تنها همسر قانونی پادشاه عثمانی شد بلکه به یکی از معتمدترین مشاورین یکی از قدرتمندترین مردان کره زمین در آن زمان در امور سیاست داخلی و خارجی تبدیل شد.
نظر کاربران
کلئوپاترا رو رومی ها زشت تصویر کردن چون ازش متنفر بودن. البته تو این بازسازی تصاویر میشد بهتر کار کرد چون الان ابروی باریک مد نیست
ارسطو شبیه بقال سرکوچه شده !
دمتون گرم چقد عالی لذت بردم بخدا
کو پس
چوخ قشنگ و عالی باطعم پرتقالی
فقط منتظرین ک کورش دروغین ی جای تو تاریخ جا بدین
فقط خرم سلطان و سلطان سلیمان😘😘😘😘😘
شبیه ارسطوی سریال پایتخت شده