به نوشته نارنجی :
تفاوت IPad ۲ با مدل قبلی اش
می توان مشخصات جدید آیپد را در Face Time ، ضبط ویدئو ی HD، پردازنده ۲ هسته ای A۵، به همراه ۱۰ ساعت عمر باطری و سبک تر و باریک تر بودن آن نسبت به جدش، خلاصه کرد.
می توان مشخصات جدید آیپد را در Face Time ، ضبط ویدئو ی HD، پردازنده ۲ هسته ای A۵، به همراه ۱۰ ساعت عمر باطری و سبک تر و باریک تر بودن آن نسبت به جدش، خلاصه کرد. حالا اگر می خواهید اطلاعات را جزء به جزء با هم بررسی کنیم، با ما همراه باشید.
- سبک تر و باریک تر:
اپل اعتقاد دارد که اگر iPad ۲ را در دست بگیرید، دیگر توانایی زمین گذاشتن آن را نخواهید داشت. البته تقریبا تمام بخش های آیپد، تغییرات قابل ملاحظه ای داشته اند. نسل جدید ۳۳ درصد باریک تر و ۱۵ درصد سبک تر از آیپد اصلی است. پس در دست گرفتن آن هم راحت تر خواهد بود. سایز این تبلت در همان اندازه ده اینچی باقی مانده است و با این که خیلی باریکتر شده و هم اکنون قطرش تنها ۸.۸ mm است باز هم توانایی های خود را در عملکرد گسترش داده است.
- چیپ 2 هسته ای A5:
دو هسته ی قدرتمند در یک چیپ A۵ یعنی آیپد می تواند کاری دو برابر را در یک زمان به انجام برساند. اگر چه این تنها تبلتی نیست که از پردازنده دو هسته ای بهره می برد و در این زمینه، رقیبانی قدرتمند مانند زوم دارد. با این حال حس و حال گشت و گذار در وب و دیدن فیلم و کنفرانس های ویدئویی و گیم و ... در آیپد ۲ ، نسبت به نسل قبلی اش؛ کاملا متفاوت است. پس از فرکانس ۱ گیگاهرتز و دو هسته ی مجزا لذت ببرید.
- گرافیک 9 برابر سریع تر:
تا همین حالا هم شاهد وجود گیم های فوق العاده کیفیت بالایی روی آیپد بوده ایم. اما با ۹ برابر شدن قدرت پردازش گرافیکی احتمالا باید به نسل جدیدی از بازی ها سلام کنیم. علاوه بر بازی ها، گرافیک بیشتر در جستجو در تصاویر، ویرایش ویدئو ها با نرم افزار iMovie و دیدن انیمیشن ها، تاثیر کلیدی خواهد داشت.
- باتری به قوت قبل:
این را می توان یک نکته قوت دانست که با این که گرافیک ۹ برابر و پردازنده ۲ هسته ای شده است و تبلت باریک تر؛ باز هم عمر باتری به همان اندازه می باشد. پس می توانید با یک بار شارژ، ده ساعت از آیپد خود استفاده کنید. ضمن اینکه اپل گفت که ای پد جدید می تواند یک ماه در حالت StandBy باشد که واقعا عالی محسوب میشود.
دو دوربین: فیس تایم را روی آیپد هم ببینید
یکی از ضعف های مهم در نسل اول آیپد، نداشتن دوربین بود. در عوض در آیپد دو شما از دو دوربین بهره مند خواهید شد. کنفرانس های تصویری، از طریق فیس تایم قابل برقراری هستند. ظاهر فیس تایم بسیار شبیه به آن چیزی است که در آیفون ۴ و نسل چهارم آیپاد ملاحظه کردید. فقط نمایشگر بزرگتر باعث شده که تجربه شما بهبود بیشتری بیابد. دوربین پشتی هم می تواند با کیفیت HD فیلم بگیرد. نرم افزار Photo Booth و iMove هم در اختیار شما هستند تا بتوانید عکس ها و یا فیلم ها را ویرایش نمایید.
در نرم افزار Photo Booth امکانات ویرایش حرفه ای عکس ها در اختیار شما قرار نمی گیرند، بلگه بیشتر تمرکز این نرم افزار بر اعمال افکت های مختلف روی عکس ها و تشخیص هوشمند تصاویر است. اگر چه همین موضوع وقتی با اینترفیس لمسی این نرم افزار مخلوط می شوند، تجربه ای لذت بخش را به شما می دهد، اما نمی توانید برای ویرایش عکس ها زیاد به آن تکیه کنید.
- کاور هوشمند
این پوشش از آن جهت هوشمند نامیده می شود که می توانید آن را تقریبا با هر وضعیتی منطبق کنید. ارتباط این پوشش با آیپد شما هم به صورت تعاملی است. با کنار زدن آن آیپد بیدار می شود و با بستنش به خواب فرو می رود. اگر قبلا با آی پد و جلدهای مختلف اش کار کرده باشید کاملا سخن ما را درک می کنید که این کاور جدید چه نعمت بزرگی است.
- صفحه نمایش LED
صفحه نمایش ۱۰ اینچی آیپد (دقیقا ۹.۷ اینچ)، از رزولوشن بالایی برخوردار می باشد. البته نسبت به نسل قبلی، تغییر قابل ملاحظه ای در آن صورت نگرفته است. از تکنولوژی های مهم اش می توان به IPS و زاویه دید ۱۷۸ درجه ای آن اشاره کرد. رزولوشن هم برابر ۱۰۲۴X۷۶۸ پیکسل است که یعنی ۱۳۲ پیکس در هر اینچ. مولتی تاچ هم چیزی است که از سال ۲۰۰۷ در دستگاه های لمسی اپل وجود داشته. پس لازم نیست باز هم به آن اشاره کنیم.
- آی.او.اس 4.3
نسل جدید آیپد، از نگارش جدید سیستم عامل آی.او.اس بهره مند است. اپل آن را قدرتمند ترین سیستم عامل موبایل می نامد. البته باید گفت که رقیبان قدرتمندی همچون اندروید هانی کامب هم دارد. اما تعداد بسیار بالای اپلیکیشنی که برای آیپد وجود دارد، آن را از رقیبانش متمایز می کند. همانطور که در کنفرانس خبری امروز دیدیم؛ تعداد اپلیکیشن های آی.او.اس برای آیپد ۶۵۰۰۰ عدد بوده که در مقابل، اندروید هانی کامب فقط ۱۰۰ اپلیکیشن دارد.
ویژگی AirPlay و مرورگر سافاری، در نسخه جدید بهبود زیادی پیدا کرده اند. مرورگر سافاری از سرعت دو برابر بیشتر در اجرای جاوا اسکریپت بر خوردار است. چرا که از موتور نیترو جاوا اسکیپت که در سیستم عامل مک هم موجود است؛ بهره می برد.
- Wifi - 3G - Verizon - AT&T
مانند نسل قبلی، آیپد دو از وای فای پشتیبانی می کند. نکته خاص آن این است که در مود ۳G می تواند از هردو اپراتور AT&T و ورایزون پشتیبانی نماید.
- ژیروسکوپ، قطب نمای دیجیتال، شتاب سنج:
با وجود شتاب سنج داخلی، می توانید تعامل بیشتری با تبلت خود در استفاده از آن در وضعیت های مختلف داشته باشید. قطب نمای دیجیتالی هم چیز جدیدی نیست. اما وقتی پای ژیروسکوپ به میان می آید؛ به این نکته می رسیم که اپل سر انجام پای این فناوری را به تمام دستگاه های پرتابل خود باز کند. ژیروسکوپ را می توان یک شتاب سنج ۳ محوره دانست که با تشخیص دوران در سه محور مختلف می تواند در گیم ها و سایر نرم افزار ها کاربرد زیادی داشته باشد.
HDMI:
سورپرایز دیگر اپل خروجی اچ.دی.ام.آی است که به طور همزمان محتوای صفحه نمایش را در مونیتوری مجزا با کیفیت تمام اچ.دی به نمایش در می آورد. آیپد 2 می تواند از طریق این کابل شارژ شود و نمایش همزمان روی ای پد و یک نمایشگر خارجی به صورت 1080p را هم در تمام اپلیکیشن ها پشتیبانی می کند.
- سخن آخر:
آیپد جدید نسبت به نسل قبلی خود تغییرات قابل ملاحظه ای داشته است و بهبود بسیاری یافته. استفاده از پردازنده ی دو هسته ای و گرافیک 9 برابر سریع تر نسبت به نسل قبلی + عمر باتری 10 ساعته و طراحی بسیار باریک؛ از ویژگی های فوق العاده این تبلت جدید به شمار می روند.
منبع : نارنجی
ارسال نظر