بدترین خودروهای سال گذشته در دنیا +عکس
در اين فهرست كمپانيهاي ژاپني با پنج نماينده ركورددار هستند. جگوار و ولوو نيز نمايندگاني در اين فهرست دارند. در این مطلب با هشت خودرو كمفروش دنيا در سال ۲۰۱۳ آشنا ميشويد.
Acura ZDX
تعداد فروختهشده: ۳۶۱ دستگاه
كمپاني ژاپني «آكيورا» اميد زيادي به اين خودرو لوكس بسته بود. اين خودرو در سال ۲۰۰۹ به بازار عرضه شد اما فروش بسيار اندك آن در سال ۲۰۱۳ ميلادي تنها يك راه پيش پاي مديران اين كمپاني قرار داد: خارج كردن «آكيورا زد دي ايكس» از چرخه توليد. آكيورا شركت ژاپني توليدكننده خودروهاي لوكس و بخشي از شركت هوندا موتورز است.
Mitsubishi Lancer
ميزان فروش: ۶۸۲ دستگاه
شركت ميتسوبيشي در ابتدا به عنوان يك شركت حملونقل فعاليت ميكرد اما ميتسوبيشي اكنون در زمينههاي مختلفي به فعاليت ميپردازد: خودروسازي، هواپيماسازي، بانكداري، صنايع اتمي، الكترونيك، بازرگاني و... از جمله اين رشتههاست. خودروهاي اين شركت داراي شهرت جهاني است و لنسر، پاجرو و گالانت آن مشخص و شناخته شدهتر از بقيه هستند.
Mitsubishi i-MIEV
ميزان فروش: هزار و ۲۹ دستگاه
سومين خودرو اين فهرست نيز به كمپاني ميتسوبيشي تعلق دارد. اين كمپاني ژاپني انتظار داشت كه اين خودرو تمام الكتريكي طرفداران پر و پا قرصي در بازار خودرو براي خود دست و پا كند اما اين اتفاق روي نداده است. كل فروش اين خودرو در سال ۲۰۱۳ ميلادي تنها هزار و ۲۹ دستگاه بوده است. قيمت اين خودرو كوچك ۶ هزار دلار است كه يكي از عوامل عدم استقبال از آن همين قيمت آن است.
Nissan GT-R
ميزان فروش: هزار و ۲۳۶ دستگاه
از سال ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۷ تقريبا هر سال، نيسان يك مدل از «جي تي آر» را در نمايشگاه خودرو توكيو به نمايش ميگذاشت اما بايد گفت بازديد كنندگان با چيزي بيشتر از يك بدنه مواجه نميشدند و از موتور و ساير مشخصات فني آن خبري نبود. نيسان بالاخره اعلام كرد جي تي آر جديد را در سال ۲۰۰۷ به بازار ژاپن عرضه ميكند. سال ۲۰۱۳ براي اين اتومبيل يك سال غمانگيز بود.
Jaguar XK
ميزان فروش: هزار و ۳۴۶ دستگاه
خودروهايي كه در اين فهرست حضور دارند و سال نه چندان خوبي را پشت سر گذاشتهاند تنها به خودروهاي ژاپني ختم نميشوند. «جگوار» نيز امسال خودرويي داشت كه تنها هزار و ۳۴۶ دستگاه در بازار به فروش رفت. «جگوار ايكسكا» از سال ۱۹۹۶ تاكنون توليد شدهاست. با اين حال سال ۲۰۱۳ براي «جگوار ايكسكا» يك شكست تمام عيار بوده است.
Volvo C۳۰
ميزان فروش: هزار و ۳۶۱ دستگاه
اين خودرو كوچك و جمع و جور به بازار آمد تا با خودروهاي اسپورت همخانواده خود رقابت كند. «ولوو سي۳۰» از سال ۲۰۰۶ تاكنون توليد شدهاست. اين خودرو در كلاس خودرو كامپكت قرار گرفته و طراحي آن خودروهاي موتور جلوـ محور جلو است. اگرچه در ابتداي ورود به بازار طرفداراني پيدا كرد اما در سال ۲۰۱۳ ميلادي كمپاني ولوو يكي از كمترين فروشها براي اين خودرو را ثبت كرده است.Subaru
Tribeca
ميزان فروش: هزار و ۵۹۸ دستگاه
كمپاني «سوبارو» فروش خوبي را با اين خودرو شاسي بلند تجربه نكرده است. سوبارو يكي ديگر از كمپانيهاي ژاپني حاضر در اين فهرست است. عمده شهرت سوبارو به خاطر موتور بوكسوري آن است كه در بيشتر خودروهاي خود از آن استفاده ميكند. سوبارو همچنين در مدلهاي سفارشي خود از موتور توربو شارژ استفاده ميكند. «سوبارو ترايبكا» از سال ۲۰۰۵ تاكنون توليد شدهاست.
Volvo S۸۰
ميزان فروش: هزار و ۹۳۵ دستگاه
كمپاني «ولوو» هم در اين فهرست دو نماينده دارد. با اين حال وضعيت فروش «ولوو اس ۸۰» در سال ۲۰۱۳ ميلادي كمي بهتر از «ولوو سي ۳۰» بوده و اين خودرو ۵۷۴ دستگاه بيشتر از «سي ۳۰» به فروش رفته است. ولوو اس۸۰ خودرويي است كه از سال ۱۹۹۸ تاكنون و در چندين كشور مختلف از جمله سوئد، بلژيك، تايلند، مالزي و اندونزي توليد شدهاست.
نظر کاربران
بیان اینجا تا بهشون یاد بدن چطوری ماشینایی که قراره 3 سال دیگه رو بسازن به مردم بفروشن و پولشم پیش پیش کامل بگیرن.
اشتباهشون اینه که خودرو هاشونو نفرستادند ایران .
اگه میفرستادند بالاترین فروش رو انجام میداد
مثل خیلی از ماشینهای چینی که خیلی هم خوب فروش میره