۹۸۹۳۲
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

شایع ترین عامل ناباروری مردان

متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری گفت: ۶درصد از عامل زمینه ای کل مواردی که منجر به ناباروری میان مردان می شود مربوط به بیماری عدم نزول بیضه است.

شفا آنلاین: متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری گفت: ۶درصد از عامل زمینه ای کل مواردی که منجر به ناباروری میان مردان می شود مربوط به بیماری عدم نزول بیضه است.

دکتر حسن جمشیدیان ضمن اعلام این مطلب افزود: بیضه به طور طبیعی در ماه هفتم جنینی پایئن می آید و در صورتی که این اتفاق نیفتد بیماری عدم نزول بیضه پدیدار می شود.

وی با بیان این که از هر ۱۰۰۰ نوزادی که ۹ ماهه به دنیا می آیند حدود ۳۴ نفر به بیماری عدم نزول بیضه مبتلا هستند بیان کرد: بهترین زمان درمان این بیماری -پائین آوردن بیضه از داخل شکم توسط عمل جراحی- یک سالگی است.

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران تأکید کرد: باید توجه داشت بعد از یک سالگی نیازی به صبر وتامل وجود ندارد زیرا بیضه خود به خود و بدون هیچ گونه اقدام پزشکی پائین نمی آید.

وی با بیان این که متأسفانه افراد جامعه ما پس از آگاهی از بروز بیماری برای فرزندشان صبر می کنند اظهار کرد: وقتی بیضه پائین نمی آید یک عامل زمینه ای وجود دارد که این عامل زمینه ای امکان دارد یک اختلال سلولی در بیضه ایجاد کرده باشد. همین اختلال زمینه ای می تواند منجر به ناباروری شود که به دنبال آن تولید اسپرم خوب نخواهد بود و همچنین بیضه تمایل به سرطانی شدن دارد.

دکتر جمشیدیان تصریح کرد: از هر ۱۰۰هزار نفر مرد بالغ یک یا دو نفر به سرطان بیضه مبتلا می شوند حال آن که در بیماران مبتلا به عدم نزول بیضه از هر ۲هزار و ۵۵۰نفر، یک نفر به سرطان بیضه مبتلا می شود. یعنی ۲۰ تا ۴۰برابر شانس سرطانی شدن بیضه هایی که پائین نیامده اند بیشتر است.

این ارولوژیست یادآور شد: ۶درصد از عوامل زمینه ای کل مواردی که منجر به ناباروری میان مردان می شود عدم نزول بیضه است.

وی درپاسخ به این سوال که اگر بیضه به موقع پائین آورده شود شانس سرطانی شدن کاهش می یابد یا نه پاسخ داد: نه اینطور نیست. زیراتنها تشخیص زودرس اتفاق می افتد و امکان دارد در مراحل ابتدایی سرطان بیضه تشخیص داده شود.

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: همچنین به کسانی که بیضه شان را پائین آورده ایم توصیه می شود که به صورت مرتب توسط ارولوژیست معاینه شوند. نکته حائز اهمیت دیگر این است که اگر فردی متوجه کوچکترین تغییری مانند بزرگ شدن اندازه بیضه و یا لمس توده ای درآن شد بلافاصله باید به پزشک مراجعه کند.

دکتر جمشیدیان در خصوص درمان این بیماری بعد از سن بلوغ به خبرنگار شفا آنلاین گفت: اگر بیضه ها ۲ طرفه پائین نیامده باشند امکان دارد بتوانیم با درمان دارویی هورمونی تستوسترون بیضه را پائین بیاوریم. اما اگر بیضه یک طرفه پایئن نیامده باشد تحریک هورمونی انجام نمی شود زیرا بهبود بخش نخواهد بود و از این رو پزشک مجبور به انجام عمل جراحی است.

متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری تأکید کرد: چون توجه به این بیماری در سنین کودکی مشکل ناباروری و سرطانی شدن بیضه را از آنها دور می کند از این رو توجه به این پارامتر مهم بسیار حائز اهمیت است.

این ارولوژیست توصیه کرد: در صورتی که پزشک زمان معاینه کودک، بیضه را لمس نکرد والدین باید نسبت به این موضوع حساس شوند و حتمأ فرزنداشان را توسط یک متخصص اطفال یا ارولوژیست زبده در این زمینه مورد بررسی و درمان قرار دهند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتی ۹/۸ ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت برترین ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج