گفتوگوی کنایهدار پروین خطاب به وزارت
سرپرست باشگاه پرسپولیس گفت: اگر قرار است به پیشکسوتان پرسپولیس سهم نرسد به چه کسی میخواهد برسد.
وی افزود: همه مشکلات پرسپولیس را می دانند و در جریان مشکلات هستند می دانند چطوری یک اسپانسر از زیر سنگ پیدا کردیم و چه کارهایی انجام دادیم امروز هم نشستیم مشکل پرسپولیس را حل کنیم که انشاءالله این مشکل با این جلسه حل شده باشد.
پروین ادامه داد: این حرف من نیست بلکه حرف همه پیشکسوتان است اگر این اتفاقات مورد تایید پیشکسوتان نباشد آن را قبول نداریم. پیشکسوتان حقشان این است که در پرسپولیس سهم داشته باشند.
پروین ادامه داد: اگر پیشکسوتان سهمی نگیرند به نظر شما باید سهام باشگاه به چه کسی برسد البته من همه حرفهایم را زدهام و اتمام حجت کردهام.
وی افزود: اگر آقایان دوست دارند پول خرج کردن ما را بدهند و ما هم دو دستی میگوییم یا علی این پرسپولیس و این شما تقدیم میکنیم، زیاد لازم نیست خود را اذیت کنند. من فقط اگر حرف می زنم دلم برای بچه های تیم میسوزد که آخر فصل است و گرفتارند. بچهها بدانند من تلاشم را کردم برخیها کمک کردند پول هم جور شد اما خودتان میبینید ماجرا چیست.
نظر کاربران
آقای پروین شمازیادخودتونوخسته نکنیدچون خودتان علنآفرمودیدکه پرسپولیس مال منه !!!پس انقدرنه نه من غریبم درنیارید!!!شماخودتونوبه همه شناسوندیدوهمه می دونندکه شماپرسپولیس رو برای خودتون می خواهید...درضمن بااومدن شمامشکلات پرسپولیس نه تنهاحل نشده بلکه زیادهم شده .شمادایه مهربانترازمادرنمی خوادباشین!!!