شايع ترين دلیل مرگ زنان ۴۰ تا ۵۰ ساله
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: سرطان سینه شایعترین عامل مرگ و میر زنان در سنین۴۰ تا ۵۰ سال است.
دکتر پیوندی در نهمین کنگره بین المللی سرطان سینه با بیان این مطلب افزود: میزان شیوع سرطان سینه در زنان ایرانی ۳۰ در ۱۰۰ هزار نفر است و ۵۰ درصد موارد ابتلا زمانی به پزشک مراجعه میکنند که سرطان در مرحله پیشرفته است.
وی گفت: آمار سرطان سینه درکشور نسبت به کشورهای غربی پایینتر است اما روند آن افزایشی است و سالانه حدود ۸ تا ۹ هزار مورد جدید ثبت می شود.
پیوندی با بیان اینکه علوم پزشکی روز به روز در حال تغییر و بیماریهای غیر واگیر رو به افزایش است افزود: این بیماریها دغدغه نظام سلامت شده و عواملی از جمله سبک زندگی، عدم تحرک، استرس و صنعتی شدن باعث افزایش آنها شده است.
وی ادامه داد: باید با همکاریهای بخشی و فرابخشی این بیماریها را کنترل کنیم چرا که نظام سلامت کشور مبتنی بر اقتصاد سلامت است و شیوع بیماریهای غیر واگیر بار سنگینی را به حوزه سلامت وارد میکند.
دکتر اسماعیل اکبری رئیس مرکز تحقیقات سرطان نیز با اشاره به اینکه هم اکنون ۶۰ هزار نفر بیمار مبتلا به سرطان سینه در کشور ثبت شده است گفت: سالانه ۸۵۰۰ بیمار به این آمار اضافه میشود و حدود۱۴۰۰ نفر نیز سالانه به دلیل این بیماری فوت میشوند.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به نتایج تحقیق معنویت درمانی بر روی بیماران سرطانی افزود: نتایج این تحقیق بر روی دو گروه ژنی نشان داد ژنهایی که باعث تشدید سرطان میشوند با معنویت درمانی مهار شدهاند و کیفیت درمان و مهار این ژنها تا ۱۰ برابر افزایش یافته است.
اکبری گفت: معنویت درمانی شامل دعا، مراقبه، صبر، از خود گذشتگی، محبت و انساندوستی است و به زودی مقاله این تحقیق را به عنوان یک حرکت درمانی جدید در دنیا به چاپ خواهیم رساند.
ارسال نظر