۷۴۲۱۶
۱ نظر
۵۰۰۴
۱ نظر
۵۰۰۴
پ

قلعه‌نویی: ۴۸ ساعت با مجیدی کلنجار رفتم

سرمربی استقلال می‌گوید: ۴۸ ساعت است که با مجیدی کلنجار می‌روم تا از خداحافظی خودداری کند. حتی با فرزاد، برادرش نیز صحبت کردم و از امیر عرب هم خواستم که با او صحبت کند اما در نهایت مجیدی قبول نکرد.

ایسنا: سرمربی استقلال می‌گوید: ۴۸ ساعت است که با مجیدی کلنجار می‌روم تا از خداحافظی خودداری کند. حتی با فرزاد، برادرش نیز صحبت کردم و از امیر عرب هم خواستم که با او صحبت کند اما در نهایت مجیدی قبول نکرد.

امیر قلعه‌نویی در واکنش به خداحافظی ناگهانی فرهاد مجیدی از میادین فوتبال گفت: ۴۸ ساعت است که با او کلنجار می‌روم و حتی با فرزاد برادرش نیز صحبت کردم و از امیر عرب هم خواستم که با او صحبت کند اما در نهایت مجیدی قبول نکرد که از این کار صرفنظر کند. حتی به او گفتم روز آخر بازی‌هایمان در این فصل مقابل تیم تراکتورسازی از فوتبال خداحافظی کن که این پیشنهاد را نیز قبول نکرد.

سرمربی استقلال افزود: مجیدی گفت دوست دارم در اوج از فوتبال خداحافظی کنم که البته حرف بسیار خوبی است. همچنین یکی از دلایل خداحافظی خود را رفتن به کلاس‌های مربیگری عنوان کرد. فرهاد شاخصه‌هایی دارد که از آن جمله این است که بسیار نزد هواداران محبوب و برای تیم ما نیز بسیار مفید بوده است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • آزاده

    واقعا سخته .خیلی ناراحت شدم ولی حرفش واقعا قشنگ بود(دوست دارم در اوج خداحافظی کنم)دوستت داریم هر کجا که باشی دوستت داریم هر کار ک بکنی .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج