کارگاه پخت زولبیا و بامیه در بجنورد
زولبیا و بامیه یکی از شیرینیهای اصیل ایرانی است که همه ساله در ایام ماه مبارک رمضان در شهرهای مختلف ایران طبخ میشود و در اغلب سفرههای افطار جا دارد.
خبرگزاری ایرنا: زولبیا و بامیه یکی از شیرینیهای اصیل ایرانی است که همه ساله در ایام ماه مبارک رمضان در شهرهای مختلف ایران طبخ میشود و در اغلب سفرههای افطار جا دارد. پخت این شیرینی در ماه مبارک رمضان رونق قابل توجهی پیدا می کند به طوری که کارگاه های شیرینی پزی در این ماه بیشتر فعالیت خود را برای تهیه زولبیا و بامیه اختصاص می دهند.
نظر کاربران
بیست عالی بود هم کارگاه هم کارگر و عکاس باشی نیز
وقتی قراره هزینه تولید و خدمات از جیب مردم پرداخت شود دیگه به تکنولوژی , بهره وری , رقابت , بهداشت , محیط زیست ......نیاز نداریم , ببشتر از اون , به مسئول کارامد نیاز نیست .همه دلشوره مقام دارن .