۷۱۰۱۰
۱ نظر
۵۰۰۱
۱ نظر
۵۰۰۱
پ

زمان اعزام انسان از ایران به فضا

سرپرست سازمان فضایی ایرانی درباره اعزام انسان به فضا نیز گفت: این برنامه ۱۰ ساله است و برنامه سازمان فضایی در این زمینه با تغییرات سیاسی کشور تغییر نمی کند.

خبرگزاری مهر: اکبر ترکان سرپرست سازمان فضایی عصر امروز در حاشیه بازدید دکتر مزلان عثمان رئیس دفتر ماوراء جو سازمان ملل متحد از سازمان فضایی ایران گفت: ماهواره تدبیر به عنوان نخستین ماهواره دولت یازدهم ظرف یک ماه آینده به فضا پرتاب می شود.

وی اظهار داشت: این ماهواره قابلیتهای جدیدی در عرصه فناوری فضایی به همراه خواهد داشت که بخشی از آن توسط دانشگاه علم و صنعت و با پرتابگر ایرانی به فضا پرتاب می شود. این ماهواره نسل جدیدی از ماهواره های فضایی خواهد بود و در این راستا سطح فناوری کشور را یک گام بالاتر می برد.

سرپرست سازمان فضایی ایرانی درباره اعزام انسان به فضا نیز گفت: این برنامه ۱۰ ساله است و برنامه سازمان فضایی در این زمینه با تغییرات سیاسی کشور تغییر نمی کند.

وی اظهار داشت: در این زمینه نیز آزمایشهای زیادی روی موجودات زنده، پرتاب کاوشگر زیستی در حال انجام است و طبق زمانبندی این پروژه نیز اجرایی می شود.

ترکان همچنین درباره آخرین وضعیت ساختار سازمان فضایی و انتقال آن به وزارت ارتباطات گفت: هنوز مطالعات در دست انجام است و کارگروهی ۳ انتخاب را در این زمینه به رئیس جمهور اعلام می کنند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    مرد نامداری داوطلب رفتن به فضا بود .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج