هشدار به زنان ایرانی
عبدالرسول اکبریان در نشست خبری که به مناسبت دهمین کنگره بین المللی زنان و مامایی روز یکشنبه برگزار شد گفت: از هر ۱۰ زن یک نفر مبتلا به سرطان سینه است که این آمار نیز رو به ازدیاد است.
وی گفت: در این کنگره در خصوص جراحی لاپاراسکوپی که جراحی غیرتهاجمی است آخرین تحقیقات علمی ارائه خواهد شد و همچنین سرطان های مخصوص زنان که به سرطان تخمدان، دهانه رحم و دستگاه تناسلی مربوط می شود نیز مقالاتی ارائه می شود.
وی با اشاره به این که برای سرطان دهانه رحم به تازگی واکسنی کشف شده است گفت: این واکسن تا حدود زیادی می تواند در کشورهایی که سن ارتباط جنسی از ۱۲ سالگی آغاز می شود از شیوع سرطان جلوگیری کند.
وی با اشاره به این که سرطان تخمدان در ایران رو به ازدیاد است گفت: افرادی که ارتباط جنسی در سنین کم شروع می کنند در معرض این سرطان قرار دارند.
وی با اشاره به این که ۹۰ درصد سرطان های سینه توسط متخصصین زنان کشف می شود گفت: از هر ۱۰ زن یک نفر مبتلا به سرطان سینه است که این آمار نیز رو به ازدیاد است.
وی گفت: هرمون درمانی و استفاده از هرمون در زنانی که در سن یائسگی قرار دارند یکی از موارد دیگری است که در این کنگره مطرح شده که از پوکی استخوان جلوگیری می کند.
این متخصص زنان و مامایی در مورد آمارهای سرطان های زنان اظهار داشت: متاسفانه در کشور ما تا کنون مرکزی برای جمع آوری آمار وجود نداشت اما به تازگی مرکز آمارگیری سرطان در وزارت بهداشت ایجاد شده که امیدواریم بتوانیم در آینده بر اساس این آمار ها اقدامات در جهت جلوگیری از شیوع سرطان انجام دهیم.
اکبریان در مورد مرگ و میر مادران و نوزادان نیز گفت: میزان مرگ و میر مادران و نوزادان به شدت نسبت به سال های قبل پایین آمده و این به دلیل جلوگیری از بیماری ها عفونی و اقدامات مناسب بهداشتی است که صورت گرفته است و کمترین میزان مرگ و میر را در منطقه دارا هستیم. به گفته وی ۲۰ درصد این زایمان ها نارس هستند و نوزادان زودتر از موعد به دنیا می آیند در این صورت مشکلات زیادی نیز برای آن ها ایجاد می شود.
رئیس دهمین کنگره بین المللی زنان و مامایی در مورد استفاده از داروهایی گیاهی در حین بارداری گفت: استفاده از این داروها مانند کندور هیچ منبع علمی ندارد و در برخی موارد می تواند برای جنین مضر باشد بنابراین مادران باردار از مصرف داروهای خودسرانه و بدون تجویز پزشک خودداری کنند.
اکبریان درمورد افزایش بیماری های مقاربتی در ایران نیز گفت: اخیرا به دلیل مسافرت به کشورهای مختلف دختران در سن بلوغ از ۱۵ تا ۲۴ سال بیشتر در معرض بیماری های مقاربتی قرار می گیرند و یک سری بیماری را سوغات با خود می آورند و این چیزی است که در ۳۰ سال گذشته مشاهده نمی شد.
نظر کاربران
اخیرا به دلیل مسافرت به کشورهای مختلف دختران در سن بلوغ از ۱۵ تا ۲۴ سال بیشتر در معرض بیماری های مقاربتی قرار می گیرند و یک سری بیماری را سوغات با خود می آورند و این چیزی است که در ۳۰ سال گذشته مشاهده نمی شد.
واقعا که یهنی این همه اقایون می روند خارج از کشور با خودشون بیماری نمیارن؟؟؟؟؟ تازه امار مسافرت خانومها که خیلی کمتره و خیلی هم محتاط تر اند در روابط
تعداد مسافرت اقايون چه متاهل وچه مجرد خيلي زياد تر از خانمهاست تو ايران براي مسافرت خارج از كشور براي خانومها اصولا واسه يك سري قشر خاصمونه اكثرا خانواده ها اجازه مسافرت به دخترشون نميدن ولي به پسرشون ميدن پس پسرها بيشتر مواظب باشند
والاااااااااااا