جلوگیری از سرطان ریه با پسته
رژيم غذايي که با مصرف روزانه پسته همراه باشد، ميتواند به کاهش خطر بروز سرطان ريه و ساير سرطانها کمک کند.
بر اساس مطالب منتشر شده ويتامين E در برابر انواع سرطان از بدن محافظت ميکند. مصرف نوعي ويتامين E به نام گاما- توکوفرول خطر بروز سرطان ريه را کاهش ميدهد و پسته منبع بسيار خوبي براي اين نوع ويتامين است. خوردن مقدار زيادي از آن ميتواند به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک کند.پسته با پايين آوردن مقدار کلسترول خون و فراهم آوردن مقدار زيادي آنتي اکسيدان که در محصولات گياهي وجود دارد براي تقويت سلامت قلب نيز شناخته شده است.
يک رژيم غذايي غني از پسته به خوبي اين پتانسيل را دارد که با سرطان مقابله کند.بر اساس مطالعات اپيدميولوژي، گاما- توپوفرول که در پسته به وفور يافت ميشود در برابر سرطان پروستات از بدن محافظت ميکند. ساير غذاهايي که منبع غني از ويتامين E هستند عبارتند از آجيلهايي مانند بادام زميني، گردو، سويا و ذرت.متخصصان آمريکايي، در رژيم غذايي غني از ويتامين E که در هفته سه يا چهار بار از پسته استفاده ميشود، افزايش چشمگير انرژي را در مقايسه با رژيمهاي کنترل وزن مشاهده کردند.
با مصرف پسته، کنترل کلسترول ناشي از مصرف ويتامين E به طور چشمگيري نسبت به ابتداي رژيم مشاهده ميشود. پسته يکي از آجيلهاي بسيار مفيد است و مصرف ۵۷ گرم از آن به صورت روزانه ميتواند در مقايسه با رژيم معمولي خطر بروز سرطان را بدون تغيير در شاخص وزن بدن کاهش دهد.
نظر کاربران
حالا که گرون شده یادتون افتاده که خواصش را بگین
درعوض استرس ناشي از شنيدن نام آن براي قلب ضرر دارد