۱۰ رمز عابر بانک که آسان سرقت میشوند
سالانه میلیونها نفر از مردم آمریکا قربانی سرقت اطلاعات شخصی و کلاهبرداری میشوند و هر کاربری ممکن است بیش از تصور خود در معرض سوءاستفاده کلاهبرداران و سارقان شبکهای باشد.
شما چه تصوری از میزان ایمنی کارتهای اعتباری و عابر بانک خود دارید؟ یا فکر میکنید چه عاملی میتواند امنیت رمزهای شما را تامین کند؟
اخیرا از سوی موسسه «دیتاژنتیکس» فهرستی از ۱۰ رمز عبور پرکاربرد در بین مردم منتشر شده است. از آنجا که این رمزهای عبور عمدتا از سوی بسیاری از کاربران انتخاب میشوند لذا به صورت پیشفرض در زمره ناامنترین رمزها قرار میگیرند.
به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، سایت «فوربس» از ایالات متحده و مکزیک به عنوان مهد سرقت از کارتهای اعتباری در جهان یاد کرده است.
در این گزارش ۴۲ درصد از مردم آمریکا به نوعی با یکی از شیوههای سرقت و کلاهبرداری از کارتهای بانکی و اعتباری دست به گریبان بودهاند.
اداره دادگستری آمریکا نیز گزارش میدهد که سالانه ۱۰ درصد از مردم آمریکا مورد کلاهبرداری و سرقت از کارتهای بانکی و اعتباری قرار میگیرند و کارتهای اعتباری هفت درصد دیگر از مردم نیز سرقت یا هک میشوند.
نتایج مطالعه موسسه «دیتاژنتیکس» نشان میدهد که سارقان کارتهای اعتباری قادرند رمزهای بیش از ۲۵ درصد از کارتهای سرقت کرده را تنها طی ۲۰ مرحله عملیات رمزیابی کارتهای اعتباری با موفقیت حدس بزنند.
پس تعجبی ندارد که بدترین رمزهای کارتهای اعتباری رمزهایی هستند که مانند عدد ۱۲۳۴ در کل ساده یا دارای ترتیب باشند. همچنین امنترین رمزهای عبور آنهایی هستند که هیچگونه مفهوم یا نشانه خاصی نداشته باشند. موسسه دیتاژنتیکس از رمز عبور ۸۰۶۸ به عنوان کماستفادهترین و امنترین رمز عبور یاد کرده است.
بنابراین اطلاعات آمار این موسسه، ۱۰ رمز عبور که بیشترین کاربرد را در بین صاحبان کارتهای اعتباری دارند عبارتند از:
۱- ۱۲۳۴
۲- ۱۱۱۱
۳- ۰۰۰۰
۴- ۱۲۱۲
۵- ۷۷۷۷
۶- ۱۰۰۴
۷- ۲۰۰۰
۸- ۴۴۴۴
۹- ۲۲۲۲
۱۰- ۶۹۶۹
نظر کاربران
2013/08/03 07:23:48 ب.ظ
12/05/1392
بعضی از صندوقداران
رمز کارت را از خریدار
سئوال میفرمایند
وقتی خریدار میگه
خودم وارد میکنم
صندوقدار محترم
شاید ناراحت میشه
ضمنا بعضی از شهروندان
وقتی مبلغ در خواستی را
از بانگ پرداخت میگیرند
همانجا پای دستگاه
پول های دریافتی را
شمارش میفرمایند
از این کار بیهوده
که وقت دیگران را
داره تلف میکنه
آدم خندش میگیره
پاسخ ها
شما چرا ستونی می نویسی؟
تو ایران خیلی راحت میشه کلاه برداری کرد .
من رو سیستم خودم نرم افزارهای جاسوسی نصب کردم . هر کاری که با سیستم من انجام بدی ثبت و یک گزارش به پست الکترونیکی من میده .
یکی از دوستانم اومد خونمون . من رفتم چای بریزم بدون اجازه وارد سیستم من شد و حسابشو چک کرد . من هم به روش نیاوردم فکر کرد خیلی زرنگه . بعد که رفت منم کل پولشو واریز کردم تو حساب خودم . شبش داشت سکته میکرد .
بهش گفتم دیگه پشت سیستم هرکس نشینی و به اون سیستم اطمینان نکنی تا نقره داغ نشی . اینم خاطرات یک مهندس شبکه در امور امنیت شبکه و سرقت اطلاعات
خوب مورد نخست چه ربطی به دومی داشت؟؟!!
شما
چرا
همه
نظراتو
ستونی
مینویسی
هااااا
؟
؟
؟
خواهر زاده ما 7 ، 8 سالشه تو کامپیوترش 200 تا نرم افزار مانیتورینگ و هکینگ جاسوسی به قول شما داره ! همچین توشتین مهندش شبکه و نرم افزار جاسوسی انگار شکافت هسته ای کردین 90 درصد کاربرا در حد ایمیل چک کردن و پرینت کردن آشنا هستن به سیستم این که دیگه ذوق نداره بعدشم شما اگه کامپوترت مهم روش پسورد بزار نه اینکه بزاری کسی بشینه بعد حسابشو خالی کنی !! حالا شما فرض کن یکی نشست و از شما زرنگ تر بود یه درایوت و فرمت کرد ! بعد شما با نرم ازار جاسوسیتتون که سر کوچه دی ویدیش و 4 هزار تومن مبفروشن چی کار می کنین ؟!