۵۶۹۷۸۹
۷ نظر
۵۰۱۰
۷ نظر
۵۰۱۰
پ

گرمای شدید در راه است

معاون هماهنگی توزیع توانیر گفت:طبق اعلام سازمان هواشناسی طی روزهای آینده بار دیگر شاهد افزایش دما، بویژه در استان های جنوبی و ‏گرمسیر کشور خواهیم بود.نیروگاههای ما در آماده باش کامل هستند اما اگر از پیک مصرف فراتر روند نیروگاهها با ضعف مواجه می شود.

خبرگزاری تسنیم: معاون هماهنگی توزیع توانیر گفت:طبق اعلام سازمان هواشناسی طی روزهای آینده بار دیگر شاهد افزایش دما، بویژه در استان های جنوبی و ‏گرمسیر کشور خواهیم بود.نیروگاههای ما در آماده باش کامل هستند اما اگر از پیک مصرف فراتر روند نیروگاهها با ضعف مواجه می شود.

محمدرضا حقی فام معاون هماهنگی توزیع ‏شرکت توانیر گفت :‏ یکی از علل افزایش مصرف برق در کشور، ورود بی‌رویه لوازم سرمایشی پر مصرف به کشور است و سهم این ‏وسایل در افزایش مصرف برق کشور بسیار است و باید از ورود این لوازم به کشور جلوگیری شود.

‏وی افزود: در صورت تداوم رشد مصرف برق، صنعت برق با مشکلات عدیده ای مواجه خواهد شد و با ادامه این ‏روند،مشکلات عدیده ای در انتظار صنعت برق کشور است.

‏حقی فام گفت : در سال جاری هم ۱۸ درصد خاموشی ناشی از کسر تولید برق در کشور داشتیم و در این میان نقش وسایل غیر استاندارد بسیار مهم است که در دو استان تهران و آذربایجان استفاده شدند و صنعت برق کشور را درگیر کردند.اینها افزایش بار را به ما تحمیل کردند و ما موارد را منتقل کردیم و انتظار پیگیری داریم.

معاون هماهنگی توزیع ‏شرکت توانیر گفت :مصرف انرژی ما ۴.۵ برابر دنیاست و این بسیار نگران کننده است ما ۱۴ برابر ژاپن انرژی مصرف می کنیم و ۳۳درصد از مصرف کشور در بخش خانگی است. شاخص شدت انرژی هرچه بالاتر باشد یعنی ما استفاده مطلوبی از انرژی نداشته ایم .

‏وی ادامه داد: طبق اعلام سازمان هواشناسی قرار است طی روزهای آینده بار دیگر شاهد افزایش دما، بویژه در استان های جنوبی و ‏گرمسیر کشور باشیم. نیروگاههای ما در آماده باش کامل هستند اما اگر از پیک مصرف فراتر روند نیروگاهها با ضعف مواجه می شوند .در ۱۴ تیر با پیک مصرف ما چیزی حدود ۴۰۰ مگاوات خاموشی در استانهای مختلف داشتیم که میانگین یک ربع تا دوساعت خاموشی بود.

‏وی یادآوری کرد: معاون برق و انرژی وزارت نیرو روز گذشته اعلام کرد، چنان که بنا باشد در سال آینده نیز شاهد چنین رشدی در ‏مصرف برق باشیم می بایست بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان جهت تأمین چنین مصرفی در صنعت برق سرمایه ‏گذاری کرد.
‏حقی فام گفت : یکی از راهکارهای تقویت صنعت برق کشور و افزایش تولید برق، سرمایه گذاری در بخش انرژی های نو، بویژه ‏انرژی خورشیدی، است و در این بخش نیز سرمایه ‏گذاریهایی انجام گرفته و پتانسیل و ظرفیت کشور در این بخش موجود است.

حقی فام گفت : پیک ما ۲ بعد از ظهر است و درخواست ما از مردم این است در ساعات پیک مصرف تا حد ممکن صرفه جویی کنندو از استفاده وسایل پر مصرف خودداری کنند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    ما که دیگر آه در بساط نداریم هزینه شما را تعمین کنیم بروید از جای دیگری در بیاورید. اگر هم نمیتوانید خوش گلده.

  • بدون نام

    روش سوم هم سرمایه گذاری روی فیشهای برق می‌باشد وبا اضافه کردن به بندهای فیش سرمایه لازم را به دست آورد مثل عوارض برق رسانی به اول منزل،اخذ متراژ سیم کشی درمنزل،اخذتعدادلامپها،اخذتعداد تیر برق اداره برق تا منزل،اصلا هم تعجب ندارد چون اینجا ایران هست کشور عجایب،

  • بدون نام

    یه طرح ترافیک هم مثل موتور که براش طرح گذاشتن بزارید شما که بلدید.من موندم شما که اینقدر ضعیفید چطوری برق صادر میکنید؟

  • بدون نام

    من متوجه نشدم این خبر رسانی برای افزایش نرخ برق بود برای وارد نکردن وسایل سرمایشی بود جناب مگر ما چه داریم که در امر وارادت وصادرات سرو کار داشته باشیم پس با یه حساب سر انگشتی همه اینها بهانه بود راست میگویید خودتان چرا جلوی وارد کنند گان را نمیگیرید برایتان سود دارد چرا برق کشور را به ارمنستان میفروشید سود مال شما توان بی کفایتی بعضی ها ما ملت باید بدهیم برق فروخته اب فروخته خاک فروخته فقط مانده هوای الوده که کسی خریدار نیست نمیدانم این کلاه فرنگی است ویا پ؟؟؟ ؟

  • بدون نام

    خنده داره اینا خودشون رو با ژاپن مقایسه میکنن..شما باید خودتون و مدیریتتون رو با افریقا سومالی و افغانستان مقایسه کنید

    پاسخ ها

    • علی

      آفرین

  • بدون نام

    کشوری که هم کوه دارد و هم آفتاب و هم دریا
    ۱۸ نقطه از کشور میتوان نیروگاه های زمین گرمایی زد
    تقریبا در کل کشور میتوان نیروگاه های خورشیدی و خورشیدی حرارتی زد
    در روز از مازاد انرژی برق میتوان برای پمپاژ آب به بالای کوه استفاده کرد و در شب با رها کردن اب انرژی ذخیره شده استفاده کرد.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج