چرا نباید «فلافل» بخوریم؟
فلافل اگرچه غذایی خوشمزه است اما مضرات بسیاری برای بدن دارد.
خبرگزاری میزان: فلافل اگرچه غذایی خوشمزه است اما مضرات بسیاری برای بدن دارد.
بسیاری به علت ارزانی و برخی به دلیل اینکه به مذاقشان خوشمزه می آید به سراغ فلافل می روند. غذایی که در ککمتر از دو دقیقه آمده شده و خوردنش با سس انبه یا خردل برایشان لذت بخش است. اما این غذا علاوه بر خوشمزگی ضررهای بسیاری هم دارد.
اصلی ترین ماده درست کردن فلافل نخود است اما برخی سودجویان در سال های اخیر با مخلوط کردن نان و خمیر نان باگت با نخود مشکلاتی را برای افرادی که قصد خوردن فلافل دارند، ایجاد می کنند.
موضوع قابل توجه در موضوع درست کردن فلافل ها استفاده از خمیر نان باگت در ساندویچی ها است که بیشتر مواقع به علت ماندن دچار کپک می شود و ماده آفلاتوکسین از خود تولید می کند که دشمن کبد است.
موضوع دیگر در پخت فلافل روغنی است که این غذا در آن پخته می شود. متاسفانه فست فودی ها اقدام به استفاده چند باره از یک روغن برای پخت فلافل می کنند. استفاده چند باره از روغن هایی که عمدتا مخصوص سرخ کردن نیستند، مواد سرطانزا روغن را آزاد کرده و موجب می شود تا با خوردن مداوم فست فود به ویژه فلافل که به خاطر موادش روغن زیادی را جذب می کند، باعث می شود تا افراد در آستانه ابتلا به سرطان قرار گیرند.
فلافل به دلیل داشتن ادویه های فراوان برای افرادی که مشکل معده، التهاب روده یا زحم معده دارند به هیچ وجه توصیه نشده چرا که پس از خوردن فرد دچار مشکل می شود.
اصلی ترین ماده درست کردن فلافل نخود است اما برخی سودجویان در سال های اخیر با مخلوط کردن نان و خمیر نان باگت با نخود مشکلاتی را برای افرادی که قصد خوردن فلافل دارند، ایجاد می کنند.
موضوع قابل توجه در موضوع درست کردن فلافل ها استفاده از خمیر نان باگت در ساندویچی ها است که بیشتر مواقع به علت ماندن دچار کپک می شود و ماده آفلاتوکسین از خود تولید می کند که دشمن کبد است.
موضوع دیگر در پخت فلافل روغنی است که این غذا در آن پخته می شود. متاسفانه فست فودی ها اقدام به استفاده چند باره از یک روغن برای پخت فلافل می کنند. استفاده چند باره از روغن هایی که عمدتا مخصوص سرخ کردن نیستند، مواد سرطانزا روغن را آزاد کرده و موجب می شود تا با خوردن مداوم فست فود به ویژه فلافل که به خاطر موادش روغن زیادی را جذب می کند، باعث می شود تا افراد در آستانه ابتلا به سرطان قرار گیرند.
فلافل به دلیل داشتن ادویه های فراوان برای افرادی که مشکل معده، التهاب روده یا زحم معده دارند به هیچ وجه توصیه نشده چرا که پس از خوردن فرد دچار مشکل می شود.
پ
نظر کاربران
آخ نگید توروخدا ،من عاشق فلافلم ، چجور ازش صرفه نظر کنم
پاسخ ها
دوست برادر من فلافلی داشت یه بار برادرم اومد گفت مایه فلافل رو با پا ورز میده!!! حالا هی فلافل بخورید
اتفاقا فلافل اگه از مواد اصلی خود که اصلی ترین آن نخود است درست بشه خیلی هم سالمه و بهتر از بقیه ساندویچ ها می باشه.
پس نگین فلافل اصلا نخورین؟ ؟؟
تمام مواد غذایی که ایرانیان مصرف میکنن ، نا مناسب و پر ار مواد شیمیایی و سرطان زاست .
سلام نویسنده محترم یا تاحالا فلافل نخورده و یا خودش نمیات،چون از سس این ساندویچ خوشمزه اطلاع کافی نداره و هم موادی که فلافل رو باهش درست میکنن،سس فلافل فقط سس گوجه فرنگی تنده،اگر کار بلد نیستید درست کنید برای جوونا حداقل نونشون رو نبرید،خیلی ها شکمون رو با فلافل سیر میکنن
پس این کارخونه ای ا چی؟؟ اونها هم کپک دارند؟ :(
حرف بی ربط جواب نداره
اگه اینطوریه پس کوبیده هم ضرر داره چون بعضی کبابی ها گوشت مونده وغیر بهداشتی توش میریزن
پنج ساله که حلقم پاره شدازبسکه به همشهریهای خوب آبادانیم گفتم
فلافل نخوریدفلافل نخورید والبته به خانواده وفامیل ودوستانم
به خاطراستفاده خیلی بدازروغن
آخرش نفهمیدیم سوسیس و کالباس سرطان زاتر هستن یا فلافل؟! تا حالا که می گفتن سوسی و کالباس... کلا هرچیزی که مردم بهش پناه میبرن یا بده یا کم کم بد میشه. تا حالا که همه میگفتن فلافل غذای سالمه و نگهدارنده نداره مثل سوسیس و نخوده و از این حرفها...
اصلا الان بحث فراتر از فست فود رفته و همه خودشون تو خونه درست میکنن از نخود حالا یا با سیب زمینی و خمیر نون یا فقط نخود و خیلی هم سالم و خوب هست. این بسته بندی ها هم هرچی باشه از سوسیس و کالباس سالم تر هستن و چون تولید انبوه دارن خمیرهای نونی که استفاده میکنن به کپک زدن نمیرسه....
بزارید مردم فقیر و بدبخت و فلک زده این مملکت حداقل از خوردن نون و نخود محروم نباشن و حرفهای بی ربط تو اینترنت پر نکنید...
فلافل واقعن غذای خطرناکیه وصددرصددشمن سلامتی
بخاطراستفاده نادرست ازروغن
میشه بگید چی سرطان زا نیست اونو بو خوریم
فلافل که مثل سوسیس کالباس سخت نیست که نتونی مثل اماده اش دربیاری پس تو خونه درستش کنید
این مقاله درست میگه من شهر های دیگه رو نمیدونم اما تو تهران واقعا میبینی که فلافل همه اش نخود نیست یا سیب زمینی و یا نون خشک طبق گفته این مقاله قاطی میکنن
بعلاوه اینکه فلافل هم مثل بقیه خوراکیهای سرخ کردنی متاسفانه اصول استفاده از روغن رو رعایت نمیکنن و تو روغن چندین بار استفاده شده و سوخته شده سرخ میکنن که مقرون به صرفه باشه
فلافل درست کردنش راحته . خودتون تو خونه درست کنید خیلی بهتر از بیرونه .
مگه میشه از فلافل گذشت؟؟؟!!
عامو خودتون تو خونه درست کنید و میل کنید. ما هفته ای یبار فلافل داریم. خیلی هم سالم و بهداشتی.
از نظر بعضیها نفس کشیدن هم مضر است چون در هوا مواد بسیار خطرناکی وجود دارد.