۴۹۷۱۰
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

وزیر ورزش، لیگ ۱۸ تیمی می خواهد؟

نشست هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال این بار روز گذشته در دفتر وزیر ورزش برگزار شد. نشستی که از تمایل وزیر ورزش برای نقش داشتن در تصمیمات حیاتی فوتبال حکایت دارد.

برترین مجله اینترنتی ایران

روزنامه تماشا: نشست هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال این بار روز گذشته در دفتر وزیر ورزش برگزار شد. نشستی که از تمایل وزیر ورزش برای نقش داشتن در تصمیمات حیاتی فوتبال حکایت دارد.

حمید سجادی معاونت وزیر ورزش دلیل این نشست را بحث تبانی در فوتبال اعلام کرد: «تا امروز گزارش خاصی در مورد تبانی در فوتبال به دست ما نرسیده است و بعدا همه چیز مشخص می شود. در همین رابطه قرار است روز دوشنبه محمد عباسی وزیر ورزش و جوانان نشستی با علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال داشته باشد تا به اتفاقات اخیر رسیدگی شود.»

با وجود این به نظر می رسد این جلسه برای تصمیمات بزرگتری تشکیل شده است. پیش از این، عباسی به صورت تلویحی گفته بود که لیگ 18 تیمی را به لیگ 16 تیمی ترجیح می دهد.

این بار هم به احتمال زیاد او اعضای هیئت رئیسه را به دفتر خود فراخوانده است که نظر خود را در این مورد به صراحت با آنها در میان بگذارد. این هیئت رئیسه فدراسیون هستند که تعیین می کنند لیگ چگونه و با چه تعداد تیم برگزار شود و این جلسه می تواند استقلال این هیئت را تحت تاثیر قرار دهد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج