پخت درازترین شیشلیک دنیا در «شاندیز»
پروژه پخت درازترین شیلشلیک دنیا به طول ۲۰۰ متر صبح امروز در منطقه ییلاقی شاندیز مشهد کلید خورد.
صبح امروز گروهی از آشپزان و رستورانداران شاندیزی گردهم آمدند و از مراحل مختلف آمادهسازی سیخ ۲۰۰ متری شیشلیک بازدید کردند. در این مراسم تعدادی از پیشکسوتان شهر گوشتهای قطعهقطعه شده را سیخ گرفتند و ادامه کار را به آشپزان سپردند.
امشب قرار است با حضور سلطانی فر، معاون رییس جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و استاندار خراسان رضوی جشن ملی شیشلیک در شاندیز برگزار شود. رونمایی از حکم ثبت ملی شیشلیک شاندیز و پخت شیشلیک ۲۰۰ متری به منظور ثبت در کتاب رکوردهای گینس از جمله برنامههای این مراسم است.
اکبر ایزدی، مدیر رستوران ارم شاندیز و یکی از سرمایهگذاران پروژه شیلیک ۲۰۰ متری به خبرنگار آنا گفت: بیش از ۲۵۰ کیلوگرم گوشت خالص برای برنامه امروز خریداری شده و حدود صد نفر آشپز در مراحل پخت این شیشلیک بینظیر مشارکت دارند.
وی افزود: قبلا پخت شیشلیک ۳۰ متری را در رستوران ارم امتحان و مشکلات کار را شناسایی کردهایم. سختترین بخش پخت این شیشلیک این است که باید شدت گرما و حجم شعله آتش را در کل طول ۲۰۰ متر به صورت هماهنگ حفظ کنیم. همچنین چرخاندن سیخ هم جزو سختیهای کار است که برای آن چارهای اندیشیدهایم.
به گفته اکبر ایزدی، مدیر رستوران ارم شاندیز اجرای این پروژه حدود ۶۰ میلیون تومان هزینه در پی داشته که این هزینه توسط ده نفر از رستورانداران شهر تامین شده است.
نظر کاربران
اخرشم مایه دارای شاندیز میخورن
ششلیک به معنی شش تیکه. در زبان زابل. میباشد پس این کباب 200متری حدود. 3000. لیک است پس در ثبت بین المللی دقت شود. و ششلیک و هشتلیک. در رستورانها سرو میشود
چه ضرورتی داشت اینطور هزینه بشه .اسرافه
عاقا درست آدرس بدید ما هم بریم. شاید نیم لیکش به ما هم رسید:)))
کو؟ عکسی از پختنش نذاشتین ک !! لطفا اخبار فیک نذارین.