اميدها برای يافتن دو قلوی زمين افزايش يافت
کشفيات تازه و استفاده از تلسکوپهاي پيشرفته، اميدواري محققان براي يافتن دوقلوي زمين و احتمال وجود حيات فرازميني را افزايش داده است.
از اوايل دهه ۱۹۹۰ ميلادي تاکنون بيش از ۸۰۰ سياره شبه زمين شناسايي شده اند و شواهد غير مستقيمي از احتمال وجود حيات بر روي اين سيارات بدست آمده است که هنوز به اثبات نرسيدهاند.
دانشمندان به تازگي موفق به کشف سيارهاي جديد در فاصله چهار سال نوري با زمين شدهاند که بار ديگر توجهات را به يافتن دوقلوي زمين با امکان ميزباني حيات جلب کرده است.
محققان رصدخانه ژنو تأکيد کرده اند که سياره تازه کشف شده بدليل نزديک بودن بيش از حد به ستاره ميزبان، فاقد حيات است، اما کشف يک سياره در مدار يک ستاره ميتواند به معناي وجود سيارات ديگر در همين مدار باشد و شايد بتوان در آنها نشانههايي از حيات پيدا کرد.
«باب نيکول» متخصص نجوم دانشگاه پورتس موث انگليس تأکيد ميکند: ابر تلسکوپهاي پر قدرتي براي نفوذ به عمق کيهان طراحي شدهاند و اکتشافات اخير از جمله سيارهاي در نزديکترين فاصله با منظومه شمسي و در مدار سيستم خورشيدي Alpha Centauri ميتواند نويد دهنده يافتن نشانههاي احتمالي از موجودات فرازميني در آينده نزديک باشد.
دهه آينده دو تلسکوپ رکوردشکن پا به عرصه اکتشافات نجومي ميگذارند که شامل تلسکوپ عظيم راديويي SKA در آفريقاي جنوبي- استراليا و تلسکوپ بسيار بزرگ اروپا (E-ELT) به عنوان بزرگترين تلسکوپ نوري جهان در صحراي آتاکاماي شيلي خواهد بود.
وظيفه اصلي اين دو تلسکوپ پر قدرت، بررسي ماهيت تشکيل کهکشانها است و يافتن نشانههاي احتمالي حيات بر روي سيارات مختلف است.
نظر کاربران
همين يه قل هم براى كل كائنات زياده،دومى رو ميخواهيد چي كار!
be omide rozi ke in tahghighat va in danesh to keshvare azizemon irane sarfaraz anjam beshe va ye irani betone in kashfe mohem ro anjam bede [ enshaallah]
jenabe,khabarnegare,aziz,kolan,mrdom,bainjor,khabarha,hal,nemikonan,shoma,titr,bezan,tajavoz,be,felan,shakhs,bebin,che,amarie,bazdidi,peyda,mikone,injoriye,dige,moteasefane.