۳۳۸۹۹۷
۱ نظر
۵۰۰۵
۱ نظر
۵۰۰۵
پ

حفظ سلامت قلب با مصرف جو

طبق مطالعه جدید محققان، گنجاندن جو در رژیم غذایی موجب کاهش کلسترول بد مرتبط با بیماری قلبی عروقی می شود.

خبرگزاری مهر: طبق مطالعه جدید محققان، گنجاندن جو در رژیم غذایی موجب کاهش کلسترول بد مرتبط با بیماری قلبی عروقی می شود.

مطالعه و برررسی محققان کانادایی نشان می دهد مصرف جو می تواند منجر به کاهش دو نوع کلسترول بد مرتبط با ریسک ابتلا به بیماری قلبی-عروقی شود.

محققان بیمارستان سنت مایکل کانادا دریافته اند که جو، هم باعث کاهش کلسترول بد LDL و هم کلسترول بد غیرHDL تا ۷ درصد می شود.

این مرور و بررسی که شامل ۱۴ مطالعه بر روی آزمایشات بالینی در هفت کشور جهان بود نشان داد که جو دارای تاثیرات کاهنده کلسترول بوده و فواید زیادی برای سلامت دارد.

دکتر ولادمیر ووکسان، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این یافته ها بسیار برای جمعیت دارای ریسک بالای ابتلا به بیماری قلبی-عروقی، نظیر افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ که دارای سطح عادی کلسترول LDL هستند اما میزان کلسترول غیرHDLشان روبه افزایش است، بسیار مهم است.»

وی در ادامه می افزاید: «جو دارای تاثیر کاهشی بر کل کلسترول بد در این افراد دارای ریسک بالا است، اما می تواند برای افراد فاقد کلسترول بالا هم مفید باشد.»

با وجود خواص متعدد جو، مصرف این ماده غذایی توسط انسان در طول دهه گذشته ۳۵ درصد کاهش یافته است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • میرزایی

    راه تهیه ومصرف آن چگونه است؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج